Cserép Imre

- intImi -

Ki vagyok én?

Ha tudnám talán elmondanám. De talán soha senki nem fog tudni erre a kérdésre válaszul szolgálni. Ezer és ezer alkalommal tettem már fel magamnak, ezt a talán életünk legmeghatározóbb kérdését mely megelőzi és potenciális válaszával megalapozhatja a következő fontos kérdést:

Miért vagyok itt?

Azaz ahogy a magyar mondja: “Mi a ‘dógom?” Hiszem, hogy mindannyian okkal, céllal, küldetéssel érkeztünk a világba, életbe, testbe. Hogy mi az én dolgom? Azt gondolom erről csak sejtésekkel rendelkezhetünk, de ha már elszánjuk magunkat és időt, figyelmet, energiát fordítunk érte a kérdésre, máris rálépünk az önmagunk felé vezető útra, melynél talál nem is találhatunk igazabbat.

Amennyire jelen képességeim lehetővé teszik meghatározni a dolgomat, küldetésemet az alábbiakat merem megfogalmazni:

Cserép Imre Masszőr

“Feladatom a tanulás, a világ és annak működésének megértése.”

   Mivel a tanításban látom a legnagyobb tanulási lehetőséget, illetve hiszem,hogy a tanító örök tanuló, eszközöm a bennem szintetizálódott, leülepedett tudás átadása.

tantra masszázs intimázs

“Hogyan lett belőlem…

Cserép Imi, intim masszőr”

   Életem eddigi szakaszában meglehetősen szerteágazó tapasztalatokban volt részem.

   Egyetemi végzettségem programozó matematikus. Miután hozzávetőlegesen 7 évet töltöttem az informatikai tudásom bank szektorban történő kamatoztatásában, olyan kérdések érkeztek tudatomba, melyek hatására azon kezdtem töprengeni mi értelme lehet még az életnek azon túl amit addig megláttam, megértettem, megtapasztaltam.

   Így 2010-12 között elinduló önismereti folyamatom meghatározó részeként szivárgott be életembe a spiritualitás, ezotéria, mint fogalom, mely időközben jelentős részévé, sőt meghatározójává vált életemnek.

   Miközben életem nagy részében nagy fontossággal bírt a szexualitás, intimitás mégsem gondoltam volna, hogy valaha ezzel a területtel hivatásszerűen fogok foglalkozni.

2013-14 óta viszont nem csak hogy megérintett, de bátran kijelenthetem, hogy beszippantott a tantra.

    Sokat hallottam a kifejezést (mely elsőre homályosak és közhelyesnek tűnt) miszerint: “a tantrát mint utat nem lehet választani, a tantra választ”. Időközben egyre inkább azt hiszem kezdem megérteni ezen kifejezés fontosságát.

   2015-ben kezdtem a munkám, szolgálatom ezen a területen. Tevékenységem ezen szakaszában hatalmas mennyiségű tapasztalatot sikerült összegyűjtsek mind masszázsok, masszázsoktatások, illetve hazai/külföldi események megszervezésén keresztül.

   Külföldi útjaim közül leginkább meghatározóak India, Sri Lanka illetve a Dominikai Köztársaság volt, de nem utolsó sorban Bali, ahol egészen rövid idő alatt jutottam el az “otthon érzem magam” tapasztaláshoz. Ezen csodálatos helyeken még inkább volt lehetőségem testközelből megtapasztalni a természet és az isteni minőség erejének közelségét.

   2020-ban egy új irányzat, szellemiség születését hozta el bennem, így született meg az intimázs.

tantra masszázs intimázs

Bízom benne minél több önismeretre és fejlődésre vágyó nő és férfi számára lesz lehetőségem, hogy a társa legyek masszázson, gyógyításon, oktatáson keresztül.

Azon vendégeim, tanulóim véleményét, akik már jártak nálam, itt olvashatod: https://intimazs.hu/velemenyek/

 

Köszönöm kitartó figyelmed,

Szeretetteli áldást küldök Neked,

intIMI – Cserép Imre, masszőr

Vélemények rólunk

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader