A tantra jóni masszázs csodája

Ismerd meg a benned élő Istennőt

joni-grafika-haromszoggel
no sziluett

Szeretnéd…?

 • Felszínre engedni azt a NŐT, aki vagy?

 • Felébreszteni azt a női őserőt, amit ott érzel magadban?

 

 • Megtapasztalni a feltétel nélküli figyelmet, és érintést?

Sok nő meglepődik azon, amikor először találkozik ezzel a tapasztalással:

Szinte arcul csap a valóság!

Valóban tud egy férfi ilyen mély odaadással érinteni? 

Megérdemlem én ezt egyáltalán?

A válasz IGEN!

sablonszin nyil
sablonszinu hullam

   Egy sokkal boldogabb világban élnénk, ha a nők szabadon tudnák megélni az önmagukban élő női minőséget! Viszont az út sokszor hosszú és csalódásokkal teli. Önismereti út, melyen a legmélyebb valónkkal kell kapcsolódnunk. Visszamenni a forráshoz, a szent térbe. Előtte viszont le kell vetni minden szükségtelen terhet. Társadalmi megfelelést, csalódásokat szégyenkezést és végül, szimbolikusan a ruhánkat is.

   Találkozás a csupasz önvalóddal.

A jóni masszázs kézenfogva vezet Téged ezen az úton.

sablonszin nyil

Nagyon erősnek, nagyon nőnek éreztem magam.

”Szia Imi, 

Nagyon szépen köszönöm még egyszer az élményt.

Nagyon erősnek, nagyon nőnek éreztem magam. Imádtam az érzést 🙂 Igazából ez azóta is tart. Úgy érzem, egy nagy mérföldkövet léptem meg ezzel a tapasztalással a nőiségem, önbizalmam tekintetében. 

A libidóm pedig még sosem volt így az egekben. Szeretnék tapasztalni, fejlődni, megélni amit lehet. 

Szép napot kívánok!”

Kata 

Honnan ered a jóni (yoni) masszázs?

   A tantra masszázsnak az indiai kultúrában évezredek(!) óta hagyománya van. A jóni szanszkrit kifejezés, amely a hindu istennőt, Shaktit jelképezi, aki a női erő megtestesítője. Ez nem egy new age őrület.

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor téged is kutatásra buzdít egy belső erő ami azt súgja, hogy a benned lévő isteni minőség szeretne végre kibontakozni és felszabadult mosollyal szembenézni a világgal.

Miért masszírozzák?

Annak érdekében, hogy a bennünk rejlő szexuális energiákat saját jóllétünk, egészségünk és fejlődésünk szolgálatába állítsuk, tudatosan fel kell vennünk vele a kapcsolatot. Emellett fontos kiemelni, hogy a testünk képes a bennünket ért traumákat, nehézségeket eltárolni az izomszövetekben. A kineziológia tudománya pontosan arról szól, hogy az izmokban tárolt információt a felszínre hozza.

A masszázs eredménye ezért éppúgy lehet egy korai trauma felszínre kerülése, mint a végtelen kitárulkozás a kreatív energiák felé. Mindenki egyedi, ezért nincs két egyforma masszázs sem.

A boldogság útja

Általánosságban igaz az, hogy az érintések elsőként a mély traumákat oldják. Ezek a tudattalan tartalmak bizonyos mennyiségű energiát emésztenek fel azért, hogy tároljuk őket. Miután felszínre kerültek és érett szemmel megvizsgáljuk őket, már nem fognak hátráltatni minket. Az az energia, ami idáig a tudattalanban tartotta őket felszabadul és immáron szabadon rendelkezünk vele.

Önmagunk szexuális énjének felszabadult megélése mindenkit megerősít. Magabiztosabbakká válunk a kapcsolatainkban, mivel jobban ki tudjuk fejezni a szükségleteinket úgy önmagunk, mint a partnerünk irányába. Így elmélyül a kapcsolatunkban az intimitás, amivel sokkal harmonikusabb, boldogabb lesz az otthoni légkör.

yoni-istenno-szobor
a jóni masszázs fontossaga
tisztelem a benned rejlo istennot

Mi NEM jellemző rá?!

      NEM Erotikus masszázs

   Talán a fenti sorok után már érzed!  Nem pusztán erotikus masszázs. Nem célja az orgazmus elérése, bár kellemes mellékhatásként a szexuális energiák felszabadulása, határozottan megtörténhet egy-egy masszázs során.

      NEM előjáték

   Az ősi hagyomány szerint ez puszta nem előjáték. Célja, hogy a masszázs során, a benned élő szexuális energia kibontakozhasson/szárnyra kaphasson és ezt átalakítva gyógyulást vagy fejlődést hozzon az életedbe.

     Nem kell hozzá partner!

   Nincs is csodálatosabb, mikor önmagad meg tudod teremteni azt a figyelmes és szeretetteli légkört, amiben méltósággal kapcsolódsz a saját forrásodhoz.

Ismerd meg a jóni masszázst!

Fontosak a megfelelő fizikai és energetikai körülmények. A kellően előkészített tér nagyban tudja támogatni ezt a csodálatos folyamatot.

A tantra eredetileg holisztikus gyakorlat, mely – nem a szexről, vagy orgazmusról, hanem – az utazásról szól. Tehát, mielőtt a ténylegesen jóni masszírozására vagy bármilyen intim érintésre sor kerülne, fontos, hogy egy befogadó légkört teremtsünk meg.

Ezzel felkészítjük az elméd és a tested, hogy teljesen ellazuljon és elengedje a feszültségeket.

jóni masszázs közben
sablonszin nyil

Hogyan épül fel egy tantrikus masszázs?

  1.       Találkozás, egymás megismerése
  2.       Tantrikus összehangoló rituálé
  3.       Ráhangoló masszázs
  4.       Izgalmi szakasz / Szexuális energiák megébresztése
  5.       Intim masszázs / Energiák felszabadítása
  6.       Relaxáció / Kapcsolódás a belső-felső önvalóhoz, öngyógyítás

A masszázs valóban átütő erejű tud lenni. Ezt sokan megerősítik az utazás végén.

“Szabadabbnak és könnyebbnek érzem magam.”

   “Döbbenetes, hogy mennyi minden törtenik még mindig bennem, rég dolgozott és érintett már meg valami ennyire.

   Ha egyedül vagyok, még mindig kristálytisztán felnyílik az a tér és energia ami ott volt es hat rám. Szépen lassan jönnek a helyzetek is, ahol kommunikálhatom, magam mögött hagytam, azokat az élethelyzeteket ahol szégyent és bűntudatot éltem meg.
   Szabadabbnak es könnyebbnek érzem magam.”

Orsi

A jóni masszázs alapjai

Hogy otthon is kipróbálhasd!

Megosztom veled, hogyan végezd a masszázst magadon. Adok néhány tippet, amelyek segítségével bátran és biztonságban élvezheted ezt a csodás rítust.

Lássunk hozzá…

joni masszazs magadnak szimbolikus

Felkészülés: a környezet

Játssz el a gondolattal, hogy mi lenne számodra a tökéletes helyszín és időpont!

A siker kulcsa a teljes elengedés, amihez kulcsfontosságú a biztonságos környezet és egy csendes időpont. 

Egy ágyon, egy kanapén vagy akár a padlón. A lényeg, hogy legyen elég helyed a szabad mozgáshoz, és ne korlátozd magad. Használj párnákat, lepedőt, vagy plüssöket. Legyen ez a privát tér bárhol, ahol jól érzed magad, ahol senki sem zavarhat. Tekerd fel a fűtést, hogy simogató meleg legyen.

Készülhetsz olyan olajjal, amit szeretsz a bőrödre kenni. Ez lehet vizes alapú síkosító vagy kókuszolaj. 

Hangolódj rá megfelelően! 

Vegyél egy forró fürdőt vagy zuhanyozz le. Esetleg kövesse a forrót egy hideg fürdő. Légy tudatában az érzékeidnek. Figyeld meg, mi merül fel számodra ebben a felkészülésben. Gondolkodj el azon, hogy mik a szándékaid. Ezt esetleg le is írhatod magadnak. Mi a célod, vagy mit szeretnél megtudni magadról? Légy nyitott arra, ami felszínre kerülhet.

kényeztető helyszín
egyedul fekvo no

Bátor vagy!

Kezdj hozzá

A hagyományos yoni masszázs spirituális gyakorlat, így az elméd meditatív légzőgyakorlatokkal történő előkészítése javítani fogja az élményt.
A mentális felkészülésnek az a célja, hogy elcsendesítsd az elméd, így csodálatosan békés élményben lehet részed szorongás vagy egyéb gondolatok nélkül.

Szánj egy kis időt arra, hogy elhelyezkedj a fészkedben. Igazítsd ki a testhelyzeted, ha bárhol kényelmetlenséget tapasztalsz. Csukd be a szemed és lélegezz. Tölts el egy kis időt azzal, hogy megfigyeled, hogyan áramlik be a levegő a tüdődbe, és hogyan távozik onnan. Lassítsd le a lélegzeted.

Ha meztelenül akarod végezni a Jóni-masszázst, érezve a bőröd érzeteit is, csak rajta!

Kezdd el megérinteni a bőröd. Masszírozd meg a hasadat, a lábadat, a karodat. Bármi jó, ami jól esik, segít ellazulni és együtt lenni a testeddel. Szánj erre nyugodtan időt!

Amint a tested vibrálni kezd, lassan körözz a melleid körül, majd fokozatosan térj rá a mellbimbókra.

Tedd fel a kérdést magadnak: Mi esik jól Neked?

A cirógatás, a körözés, vagy az enyhe csípés?

TIPP: Variáld az érintések erősségét! Legyen puha, közepes és erős is. Fokozatosan emeld az intenzitást, majd tarts szünetet és ismételd meg.

Már érzed magadban a forróságot. A tested önkéntelenül összerándul egy-egy érintésre. A légzésed szapora lesz és egyre nehezebbé válik jelen lenni. A szexuális energiák magukkal sodorják az elméd és megszűnik a külvilág…

TIPP: Emlékeztesd magad, ez egy spirituális gyakorlat. A célja, – a szexuális energiáid felébresztésén keresztül a – kiteljesedés. Hagyj időt magadnak, hogy feldolgozd az élményt! Időnként tarts néhány lélegzetvételnyi szünetet. Amint megnyugszik a légzésed, folytathatod!

Itt tud tényleg sokat segíteni az, ha valaki adja számodra a masszázst. Ő tartja Neked a teret, a folyamat helyett Neked tényleg csak az élményre kell figyelned!

Érezni fogod mikor lépj tovább…

jóni masszázs elony felszabadultsag
tantra masszázs otthon

Belépés a szent térbe.

A jóni szó jelentése forrás, szent tér, így közelíts megfontoltan és tisztelettel!

Lassan haladj a belső combokról egyre közelebb a forráshoz. Fedezd fel az ajkaid. Ezek a gyönyörű szirmok betakarják és óvják a jónid. Masszírozd végig ujjaiddal mindkét ajkat, ügyelve arra, hogy figyelmesen és lassan érints meg minden egyes rést és kontúrt. 

Foglalkozz először a külső területeivel, majd térj át a belső részeire.

Körzés a csikló körül

A csikló csuklyája körül két vagy három ujjal végzett kis körkörös mozdulatokat lassan kell végezni, különös figyelmet fordítva arra, hogy az érintés lassú és figyelmes legyen. 

Légy felfedező! Változatos körméretekkel, a csiklótól távolabb lévő nagy körökkel kezdve, a kisebb körökbe haladva, ahogy haladunk előre. 

TIPP: Képzeld el, hogy a véráramlást a célzott csikló felé tolod, amivel elkezd kissé megnagyobbodni és megduzzadni.

Fontos a jelenlét! Lélegezz mélyen, tarts néha szünetet, hogy megnyugodj és egyszerűen csak lebegj a testedben.

Nyomd és húzd

Helyezd egyik ujjad a csikló csuklyájának bal, egyet pedig jobb oldalára. Húzd vissza és fedd fel a csúcsot, majd a következő mozdulattal ismét rejtsd el. Folytad ezt lassan és figyelj önmagadra.

Micsoda öröm, hogy eddig eljutottál! Tudd, hogy bármikor megállhatsz, nincs kényszer. Ez a rítus most érted van, Te vagy a fókuszban. Érezd és élvezd a tested.

Ha még tovább mennél, akkor az ujjaiddal lassan és finoman masszírozd a hüvelyed belső falát. Itt már nincs jó tanács.

TIPP: Figyelj befele, és próbálj jelen maradni. Fontos megjegyezni, hogy az orgazmus nem cél, sőt, néhány autentikus tantrikus technikában valójában elkerülik.

Elcsendesedés – Lezárás

Egyszer minden jónak vége szakad. Vége van, ha az elme és a test nem bír el többet. A heves, hullámokban végig futó érzetek lassan elcsendesednek. A test rándulásai elcsitulnak, és a külvilág neszei is egyre hangosabbá válnak. A véred tele van endorfinnal és szerotoninnal, boldogság tölt el. 

Lélegezz! 

Figyeld a tested, figyeld a gondolataid. A légzés figyelése, ami az elején ráhangolt, most segít megnyugodni és integrálni az élményt. Takarózz be és pihenj.

Ha úgy érzed, kelj fel és írj naplót. Igyál egy pohár teát. Tégy valami kreatívat. Táncolj, rajzolj, főzz, kézműveskedj vagy énekelj!

A szakrális erők hordozzák magukban a kreativitás energiáit! Tereld őket mederbe.

intim masszazs utan pihenes

“megértettem, hogy mit jelent az, hogy kötődjek, kapcsolódjak a testemhez.”

“Szia Imi!
Egy hét telt el azóta, amióta Nálad jártam és szeretném megosztani Veled a gondolataimat, tapasztalásaimat, amelyek azóta ébredtek bennem. Nagyon örülök, hogy Hozzád kerültem, és általad éltem át ezt az. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy valaha részt fogok venni egy ilyen masszázson, mert még magam előtt is szégyellem magam. A masszázs utáni beszélgetésünkkor értettem meg, hogy mit is jelent az, hogy kapcsolódni magamhoz, addig a pillanatig ezt nem is értettem, nem tudtam a saját testemmel mit kezdeni, meztelenül is kizárólag csak a zuhanyzó alatt voltam, de akkor ott megértettem, hogy mit jelent az, hogy kötődjek, kapcsolódjak a testemhez, hogy hogyan alakítsak ki intim kapcsolatot magammal. Köszönöm szépen, hogy segítettél benne! A masszázs óta sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és sokkal nagyobb békében vagyok önmagammal. Nagyon köszönöm a figyelmet és tiszteletet, amit árasztasz, és, hogy a masszázst mély átszellemülésben adtad, ezt nagyon lehetett érezni.” 
Kriszti

Kriszti

Ki lehet jóni masszőr?

 Férfi, Nő, Professzionális masszőr, vagy Te magad!

Természetesen lehetőséged van arra, hogy egy profi masszőr segítségéd kérd!

Összeszedtük néhány pontba, hogy miért érdemes a szalonunkba eljönni:

 • Az intimázsnál minden érted van kialakítva. Minden szükséges eszköz kéznél van, és a szomszéd sem fog rádnyitni masszázs közben.
 • Tapasztalt masszőrök, magabiztosságal vezetnek végig az élményen.
 • A körülmények/energiák már évek óta szolgálják ezt a csodálatos folyamatot.
 • Biztonságos keretek között találkozhatsz Önmagaddal és olyan felismerésekre tehetsz szert, amelyek fényévekkel vihetnek előre az önismeret útján.
tantra masszázs intimázs
egyedul fekvo no

Női masszőrt válasszak vagy férfit?

A tantra masszázsokhoz hasonló intim testmunkák érzelmi és mentális érettséget igényelnek. Függetlenül a masszőr nemétől, fontos néhány alapfeltétel megléte:

Képesnek kell lenned a világos és egyenes kommunikációra;

Pontosan jelöld ki a saját határaid és bátran merj nemet mondani!

Hölgyeknek akkor érdemes női masszőrt választani, ha olyan specifikus igények vannak, amelyeket csak egy női masszőr tud megérteni, vagy ha kényelmetlenül érzed magad a férfi masszőrrel való testkontaktus során. Válaszolj őszintén magadnak!

 • Fel tudok oldódni egy férfi jelenlétében?
 • Fel tudok oldódni egy nő jelenlétében?
 • El tudom viselni egy férfi vagy női masszőr érintését?
 • Meg tudok bízni egy férfi vagy női masszőrben?

Ezekre a kérdésekre nincsen jó vagy rossz válasz. Pontosabban a legjobb ha őszinte, és a szíved is támogatja.

“Férfi vagy nő masszírozzon?”

Vannak hölgy vendégeink, akik elzárkóznak a férfi masszőröktől, mivel nincs meg bennük a bizalom az irányukba. Ennek okai legtöbbször korai traumákra vagy későbbi csalódásokra vezethetőek vissza. Mindazonáltal többször előfordult, hogy azok a nők, akik elsőre elzárkózóak voltak, azok később direkt foglaltak a férfi masszőrökhöz időpontot. Más és más energiával bír minden masszőr és ez az intim masszázsoknál hatványozottan jelentős.

Természetesen meg kell említeni azokat a hölgyeket is, akik el sem tudják képzelni, hogy egy másik nőtől fogadjanak érzéki érintéseket. Ők legtöbbször arra hivatkoznak, hogy a férfi-női energiákat csak így érzik egyensúlyban egy ilyen masszázson.

Mi úgy gondoljuk, hogy mindenkinek igaza van! Mindenkinek a szabad akarata szerint kell cselekedni, hiszen csak akkor lesz sikeres masszázs. Mert számunkra ez a lényeg.

Tapasztalataink szerint a masszázs eredménye független a masszőr személyétől, abban az esetben, ha hozzáértő kezek végzik. Bár a testtel foglalkozunk, de a valódi átalakulás belül, önmagunk mélyebb rétegeiben megy végbe.

Hogy Neked férfi, vagy női masszőrre van e szükséged egyszerű eldönteni…

Csak tedd fel magadnak a kérdést és hallgasd meg mit mond rá a szíved!

“A masszőr szándéka”

Soha ne menj el egy INGYENES kezelésre, még akkor sem, ha valaki ajándékba kínálja neked. Ez egy potenciális szexuális csapda és a szexuális visszaélés kockázata. Egy jó yoni masszázs legalább 2 órát ölel fel. Ebben bele kell férni a masszázs előtti és utáni beszélgetésnek. Ha egy „szakember” nagyon olcsón kínálja magát, akkor erősen kérdéses a munkájának a minősége. A tantrikus masszázs a masszőrnek is erős energetikai és mentális változásokat ébreszt, ezért nem lehet futószalagon végezni. Ebből kifolyólag mi a hosszú, teljes körű masszázsokban hiszünk.

A hiteles masszőrök nem hirdetnek társkereső oldalakon vagy apróhirdetésekben. Nem flörtöléssel vagy ingyenes ajánlatokkal gyűjtik össze a vendégeiket. Ha úgy érzed, hogy valaki csábítással próbál megnyerni magának, akkor gyorsan lépj tovább!

“A hivatásos masszőrök ismérvei”

Az elmúlt években egyre nagyobb divattá vált ez a fajta masszázstípus. Sajnos ez a terület nincs szabályozva, tehát bárki önhatalmúlag hívhatja magát tantrikus masszőrnek, vagy masszázsterapeutának. Azt javasoljuk, hogy mielőtt időpontot foglalnál, végezz kutatást az interneten

Keresd fel a szakember weboldalát, vagy közösségi oldalát. Tájékozódj, hogy írt-e a témában cikkeket, vagy készített e videókat. Egy-egy ilyet elolvasva, vagy végignézve megismerheted a masszőrök hozzállását, mozgató rugóit. Ekkor már érezheted belül, hogy tudsz-e vele rezegni, vagy biztonságban éreznéd-e magad mellette. Bátran keresd fel előtte telefonon és tedd fel a kérdéseidet. Ne feledd! Nincs buta kérdés. Már az intim masszázs előtt megoszthatod vele a szándékod, célod vagy a félelmed. Kérdezz rá, hogy hol tanulta ezt a szakmát és mióta masszíroz.

Sokkal nagyobb bizalommal tudsz megérkezni, ha előre tisztában vagy a masszázs menetével és azzal, hogy mit vigyél magaddal.

Fontos, hogy a masszőr az egész kezelés alatt fel legyen öltözve. Masszázs közben nem szabad megérinteni a masszőr testrészeit. Ugyan úgy ahogy egy gyógytornász kezelésen sem érintjük a szakembert. A terapeuta a karján kívül más testrészével nem érinti a vendéget.

 

A jóni masszázs nagy dolog!

Ne vedd természetesnek a tested vagy a szexualitásod. Végezz kutatást, mielőtt időpontot foglalnál valahol.

Zárszó 

   Remélem hozzásegítettünk ahhoz, hogy jobban megértsd azt a szentséget, amit ez a masszázs közvetít.

  Ez a tudás már réges-régen itt van közöttünk/az emberiség birtokában van, de az elmúlt évszázadok történelme nem engedte kibontakozni. Azt hiszem az emberek többsége mai napig vulgárisnak, obszcénnek vagy valami szégyenteljes dologként gondol meg a szexualitására. 

Őszintén örülök, hogy érdeklődsz a téma iránt, és sok sikert kívánok a nőiességedhez vezető, sokszor nehéz, de felszabadító önismereti úthoz.

Kívánom, hogy ki tudd bontakoztatni a benned rejlő Istennőt!