Intim masszázs képek

Érdekel a tantra masszázs világa és szeretnél betekintést nyerni a kulisszák mögé? Itt most végre megteheted! Nézd meg a hangulatvideókat és pörgesd végig az intim masszázs képeket!

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan történnek a tantra masszázsok, akkor ajánljuk figyelmedbe blog cikkeinket.

Hogy tetszenek a képek? Reméljük sikerült kicsit beleképzelned magad a masszázs hangulatába! Nagy öröm volt számunkra, hogy elkészülhettek ezek a képek. Szeretnénk, hogy az intim masszázs szellemisége egyre inkább bekerüljön a köztudatba, ezzel kibontakoztatva a benne rejlő órási átalakító és gyógyító hatását.

Számos vendégünk tapasztalta már meg ezeket a stúdiónk ajatajai mögött. Ha kíváncsi maradtál és érdekelnek mások megélései is, akkor szeretettel ajánljuk figyelmedbe a vélemények oldalt.

Vélemények rólunk

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader