Tantra masszázs oktatás intimmasszázs oktatással

IMG
Ajándékozd meg a partnered egy olyan különleges masszázzsal, melyet soha nem fog elfelejteni. Képzeld el, amikor a masszázs végén csillogó szemekkel Rád néz, és a gyönyörtől átitatott szemekkel ennyit mond: KÖSZÖNÖM!
IMG

A tantrikus masszázs és az energiák

IMG

A tantrikus masszázs egy finom lágy, érzéki érintésekből álló teljes testet érintő masszázs, mely abban az esetben, ha a fogadó fél erre készen áll, intim-masszázst (jóni/ lingam masszázst) is önmagába foglalhat.

Ennek a masszázstípusnak része a vágy energia megébresztése , testben való áramoltatása, akár orgazmikus állapotba való felemelése. Ennek ellenére mégsem célja az orgazmus, sőt szexuális kontinenciára, energia megtartásra buzdít. (kifejezetten ellenjavallt a magömlés, energiavesztéssel, letöltődéssel járó, kifelé irányuló orgazumus nőknél és férfiaknál egyaránt.)

Az energia megtartását, annak szívcsakrába való emelését, átminősítését, finomítását használjuk fel az öngyógyító folyamatok beindításához, testben lévő gyógyító erők beindításához, blokkok elakadások feloldásához.

Az oktatás szakaszai

IMG
IMG
IMG

Érkezés

megérkezés, rövid ismerkedés
IMG

Elméleti szakasz

az oktatáshoz kapcsolódó elméleti infók átadása
IMG

Tantrikus masszázs oktatás

gyakorlati oktatás élő modellen
IMG

Intim masszázs oktatás

gyakorlati oktatás élő modellen
IMG

Lezárás

a folyamat lekerekítése, felmerülő kérdések átbeszélése

Kiscsoportos masszázs oktatás Jóni/Lingam masszázs oktatással

IMG

Az oktatás a női és férfi test működésének megismeréséről szól, arról hogyan tudjuk partnerünket egy olyan különleges élménnyel felemelni, amely által megnyilvánulhat “Istennői”/”Isteni” minősége és valódi ragyogást hozhatunk a mindennapjaiba. Az oktatáson 3-4 tanuló vesz részt, valamint az oktató útmutatásaival élő modellen van lehetőségük kipróbálni a mozdulatokat.

További részletek hamarosan...

Egyéni masszázs oktatás Jóni/Lingam masszázs oktatással

IMG

A kiscsoportos oktatáshoz hasonlóan itt is a női és férfi test megismerése a cél. Ebben a helyzetben viszont az oktatón és modellen kívül csak te vagy jelen. Még mélyebben megismerheted a masszázs rejtelmeit, több lehetőséged van az örömforrások legszentebb pontjának felfedezése és érzéki masszírozása.

Szalonunkban férfiak számára masszázst hölgyek tudnak biztosítani.

További részletek hamarosan...

intimázs Masszőr képzés

IMG

Ez a képzés azok számára lett létrehozva, akik elhivatottságot éreznek magukban mások segítése, támogatása iránt az intim masszázs keretein belül.

Csapatunkban fontos értéket képviselnek az empátia, nyitottság, stabilitás és a szeretet átadásának képessége.

Az oktatás 4 órás blokkokból áll össze mely túlnyomó többségben gyakorlatból áll, több különböző élő modellen gyakorolva.

További részletek hamarosan...

IMG

Több, mint egy oktatás

IMG

Tekintettel arra, hogy ez a masszázs jóval több, mint érintések sorozata, maga az oktatás is jóval több, mint információ átadása, és mozdulatok begyakorlása.

A két legmeghatározóbb kifejezés, ami áthatja az össze oktatást a következő: Legyen letisztulva a szándék és add meg a módját a dolgoknak.

Kiemelt figyelmet fordítunk a szemléletmód átadására, az elmétől elméig tartó kommunikáció helyett a szívtől szívhez szóló beavatás jellegű tapasztalat átadásra. Emellett még is megmarad az oktatás workshop jellege, azaz a közösen töltött idő túlnyomó többsége teljes mértékben gyakorlat.

Szeretettel, öleléssel várunk!
Az intimázs csapata