Tantra masszázs intim-masszázzsal

IMG

Ez a masszázstípus ellentétben a svéd/thai masszázzsal nem az izmokkal/ízületekkel, hanem a testben található kifinomult energiák megébresztésével, mozgatásával dolgozik. Ezért is mondjuk: A tantrikus masszázs a lélek simogatása a testen keresztül.

IMG

A tantrikus masszázs és az energiák

IMG

A tantrikus masszázs egy finom, lágy, érzéki érintésekből álló teljes testet érintő masszázs, mely abban az esetben, ha a fogadó fél erre készen áll, intim-masszázst (jóni/ lingam masszázst) is önmagába foglalhat.

Ennek a masszázstípusnak része a vágyenergia megébresztése , testben való áramoltatása, akár orgazmikus állapotba való felemelése. Ennek ellenére mégsem célja az orgazmus, sőt szexuális kontinenciára, energia megtartásra buzdít. (kifejezetten ellenjavallt a magömlés, energiavesztéssel, letöltődéssel járó, kifelé irányuló orgazmus nőknél és férfiaknál egyaránt)

Az energia megtartását, annak szívcsakrába való emelését, átminősítését, finomítását használjuk fel az öngyógyító folyamatok beindításához, testben lévő gyógyító erők beindításához, blokkok, elakadások feloldásához.

A masszázs szakaszai

IMG
IMG
IMG

Rituálé

kapcsolódás, megérkezés
IMG

Nyugalmi szakasz

relaxáció, ellazulás
IMG

Izgalmi szakasz

vágy ébresztése
IMG

Intim masszázs

jóni/lingam masszázs, orgazmikus állapot
IMG

Gyógyító lebegés

energia felhúzása, szublimáció

Jóni masszázs

IMG

Képzeld el azt az állapotot, ahol a lassú, finom, lágy érintésektől kísérve, átélheted a biztonságot, a lecsendesedést és a teljes odaadást.

Ebből az állapotból, az egyre mélyebb és mélyebb beleengedés által, érzékeled az izgalom megszületését, az érzékek ébredését. 

A befelé figyelés mélységéből táplálkozva, a befogadás csodája által, megtapasztalhatod női minőséged, és a valódi önmagaddal töltött pillanatok feltöltő erejét.

Vendégeink véleményinek olvasasához, kattins ide.

További részletek hamarosan.

Időpontfoglaláshoz kattints ide.

Lingam masszázs

IMG

Képzelj el egy utat, melyen végig haladva megtapasztalhatod a békés nyugalomtól kezdve a finom lágy érintések közti ellazulást, kikapcsolódást és lépésről lépésre haladva az izgalmak kalandos útvesztőjén át a gyönyör kapuját átlépve találkozhatsz Önmagaddal. Önnön éned egy olyan állapotával, mely találkozás átsegíthet fájdalmas elakadásokon, rátalálva valódi, férfias minőségedre.

A Lingam masszázs egy út amely segíthet, hogy rátalálj önmagad középpontjára, isteni mivoltod megtapasztalásán keresztül.

Vendégeink véleményinek olvasasához, kattins ide.

További részletek hamarosan.

Időpontfoglaláshoz kattints ide.

4 kezes masszázs

IMG

Merülj el, a tantrikus masszázs csodáiban úgy, hogy 1 masszőr helyett ketten támogatják az utad. 1 időben 4 kéz érint, és vezet Téged át abba a világba, ahol még közelebbről megismerheted Önmagad!

Hölgyek számára választható lehetőségek: Női-Férfi masszőr párostól, Férfi masszőr párostól, Női masszőr párostól

Férfiak számára választható lehetőségek: Női masszőr párostól

Vendégeink véleményinek olvasasához, kattins ide.

További részletek hamarosan.

Időpontfoglaláshoz kattints ide.

Élménymasszázs párok számára

IMG

Az élménymasszázs kifejezetten párok számára lett létrehozva. Ez nem egy oktatás, mégis van lehetőség arra, hogy miközben a masszőr a pár egyik tagját masszírozza, a pár másik fele részt vegyen, ellesse a mozdulatokat, sőt ezeket elsajátítva Ő is bekapcsolódjon a folyamatba.

Egy nagyon különleges és meghitt hangulat szokott kialakulni a folyamat végére, ahol a párnak lehetősége van kettesben is eltölteni némi időt.

Azon párok számára ajánljuk, akik szeretnék elmélyíteni a kapcsolatuk intimitását egy különleges élményen keresztül.

Vendégeink véleményinek olvasasához, kattins ide.

További részletek hamarosan.

Időpontfoglaláshoz kattints ide.

Szinkronmasszázs párok számára

IMG

A szinkron masszázs egy olyan különleges programlehetőség párok számára, ahol mindketten egy időben élhetik át a tantrikus masszázs és az intim masszázs csodáit. Van lehetőség arra, hogy közös helyiségben, vagy akár egymástól elkülönítve tapasztalják meg a masszázst. A folyamat végén lehetőségük nyílik arra, hogy kettesben tudják elkezdeni az átélt élmények feldolgozását, kapcsolatuk elmélyítése céljából.

Vendégeink véleményinek olvasasához, kattins ide.

További részletek hamarosan.

Időpontfoglaláshoz kattints ide.

IMG

Gyönyör, könnyek és gyógyulás

IMG

Ebből kifolyólag a tantrikus jóni /lingam masszázs (intim masszázs) kellemes, érzéki, izgalmas masszázstípus, mégis gyakori, hogy olyan érzéseket élhetsz meg melyekkel való találkozás fájdalmas lehet, akár sírást is kiválthat. Ettől függetlenül vendégeink egytől egyig arról számolnak be, hogy a folyamat végére egy felszabadultabb, tisztább, Önmagukhoz közelebb került állapotot éreznek.

Ha te is szeretnéd átélni ezt a különleges, csodás élményt, arra buzdítunk kattints az időpontfoglalás gombra, és ajándékozd meg Önmagad egy utazással a kiegyensúlyozottsághoz vezető úton.

Szeretettel, öleléssel várunk!
Az intimázs csapata