intIMI - Cserép Imre

IMG
intimázs masszőr, oktató, megálmodó
IMG

Ki vagyok én?

IMG

Ha tudnám talán elmondanám. De talán soha senki nem fog tudni erre a kérdésre válaszul szolgálni. Ezer és ezer alkalommal tettem már fel magamnak, ezt a talán életünk legmeghatározóbb kérdését mely megelőzi és potenciális válaszával megalapozhatja a következő fontos kérdést:


Miért vagyok itt?

Azaz ahogy a magyar mondja: “Mi a ‘dógom?” Hiszem, hogy mindannyian okkal, céllal, küldetéssel érkeztünk a világba, életbe, testbe. Hogy mi az én dolgom? Azt gondolom erről csak sejtésekkel rendelkezhetünk, de ha már elszánjuk magunkat és időt, figyelmet, energiát fordítunk érte a kérdésre, máris rálépünk az önmagunk felé vezető útra, melynél talál nem is találhatunk igazabbat. 

Amennyire jelen képességeim lehetővé teszik meghatározni a dolgomat, küldetésemet az alábbiakat merem megfogalmazni:

Feladatom a tanulás, a világ és annak működésének megértése. Mivel a tanításban látom a legnagyobb tanulási lehetőséget, illetve hiszem,hogy a tanító örök tanuló, eszközöm a bennem szintetizálódott, leülepedett tudás átadása.


Az utam...

Életem eddigi szakaszában meglehetősen szerteágazó tapasztalatokban volt részem.

Egyetemi végzettségem programozó matematikus. Miután hozzávetőlegesen 7 évet töltöttem az informatikai tudásom bank szektorban történő kamatoztatásában, olyan kérdések érkeztek tudatomba, melyek hatására azon kezdtem töprengeni mi értelme lehet még az életnek azon túl amit addig megláttam, megértettem, megtapasztaltam.

Így 2010-12 között elinduló önismereti folyamatom meghatározó részeként szivárgott be életembe a spiritualitás, ezotéria, mint fogalom, mely időközben jelentős részévé, sőt meghatározójává vált életemnek.

Miközben életem nagy részében nagy fontossággal bírt a szexualitás, intimitás mégsem gondoltam volna, hogy valaha ezzel a területtel hivatásszerűen fogok foglalkozni.

2013-14 óta viszont nem csak hogy megérintett, de bátran kijelenthetem, hogy beszippantott a tantra. Sokat hallottam  a kifejezést (mely elsőre homályosak és közhelyesnek tűnt) miszerint: “a tantrát mint utat nem lehet választani, a tantra választ”. Időközben egyre inkább azt hiszem kezdem megérteni ezen kifejezés  fontosságát.

2015-ben kezdtem a munkám, szolgálatom ezen a területen. Tevékenységem ezen szakaszában hatalmas mennyiségű tapasztalatot sikerült összegyűjtsek mind masszázsok, masszázsoktatások, illetve hazai/külföldi események megszervezésén keresztül.

Külföldi útjaim közül leginkább meghatározóak India, Sri Lanka illetve a Dominikai Köztársaság volt, de nem utolsó sorban Bali, ahol egészen rövid idő alatt jutottam el az “otthon érzem magam” tapasztaláshoz. Ezen csodálatos helyeken még inkább volt lehetőségem testközelből megtapasztalni a természet és az isteni minőség erejének közelségét.


2020-ban egy új irányzat, szellemiség születését hozta el bennem, így született meg az intimázs.


Bízom benne minél több önismeretre és fejlődésre vágyó nő és férfi számára lesz lehetőségem, hogy a társa legyek masszázson, gyógyításon oktatáson keresztül.


Azon vendégeim, tanulóim véleményét, akik már jártak nálam, itt olvashatod: https://intimazs.hu/velemenyek/


Köszönöm kitartó figyelmed,

Szeretetteli áldást küldök Neked,

intIMI - Cserép Imre

IMG

Kapcsolat

1111 Budapest, Budafoki út 17


Email cím: hello@intimazs.hu


Telefonszám: +36303898953

Az intimázs honlapja sem tökéletes, de szeretne az lenni. Ezért kérjük, bárminemű tapasztalataidat írd meg bátran, hogy tanulhassunk azokból. Szeretnénk tudni, ha valami elnyerte tetszésedet vagy, ha épp ellenkezőleg.

Köszönjük!