Hölgyeknek

Tantra masszázs intim-masszázzsal

A Tantrikus masszázs több ezer évre visszanyúló, a keleti bölcsek tanításai és tapasztalatai alapján kialakított masszázstípus. A szellemi tanítások szerint a test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak, ezért, ha valamilyen élmény, vagy hatás éri az egyiket az befolyással van a másik kettő működésére is.

tisztelem a benned rejlo istennot
intim masszazs kozben
A tantrikus masszázs egy finom, lágy, érzéki érintésekből álló teljes testet érintő masszázs, mely abban az esetben, ha a fogadó fél erre készen áll, intim-masszázst (jóni/ lingam masszázst) is önmagába foglalhat.

Ennek a masszázstípusnak része a vágyenergia megébresztése , testben való áramoltatása, akár orgazmikus állapotba való felemelése. Ennek ellenére mégsem célja az orgazmus, sőt szexuális kontinenciára, energia megtartásra buzdít. (kifejezetten ellenjavallt a magömlés, energiavesztéssel, letöltődéssel járó, kifelé irányuló orgazmus nőknél és férfiaknál egyaránt)

Az energia megtartását, annak szívcsakrába való emelését, átminősítését, finomítását használjuk fel az öngyógyító folyamatok beindításához, testben lévő gyógyító erők beindításához, blokkok, elakadások feloldásához.

A Jóni masszázsról röviden

A jóni szanszkrit nyelven a női nemi szervek együttes átlényegített neve. A jónimasszázs a női intim területek masszázsa. Az a nő, aki felismerte és használni tudja a szexualitásában rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is. Ő testesíti meg a szépséget, és az életében ezt a szépséget és boldogságot szinte mágnesként vonzza magához.

Képzeld el azt az állapotot, ahol a lassú, finom, lágy érintésektől kísérve, átélheted a biztonságot, a lecsendesedést és a teljes odaadást. Ebből az állapotból, az egyre mélyebb és mélyebb beleengedés által, érzékeled az izgalom megszületését, az érzékek ébredését. A befelé figyelés mélységéből táplálkozva, a befogadás csodája által, megtapasztalhatod női minőséged, és a valódi önmagaddal töltött pillanatok feltöltő erejét.

A masszázs szakaszai

intimazs logo

Rituálé

kapcsolódás, megérkezés

Nyugalmi szakasz

relaxáció, ellazulás

Izgalmi szakasz

vágy érbesztése

Intim masszázs

jóni/ lingam masszázs, orgazmikus állapot

Gyógyító lebegés

energia felhúzása, szublimáció

Éld át a Tantrikus és Jóni masszázsok csodájáit!

Képzeld el azt az állapotot, ahol a lassú, finom, lágy érintésektől kísérve, átélheted a biztonságot, a lecsendesedést és a teljes odaadást.

Ebből az állapotból, az egyre mélyebb és mélyebb beleengedés által, érzékeled az izgalom megszületését, az érzékek ébredését.

A befelé figyelés mélységéből táplálkozva, a befogadás csodája által, megtapasztalhatod női minőséged, és a valódi önmagaddal töltött pillanatok feltöltő erejét.

Tantrikus Jóni masszázs

 Női masszőrtől

intim masszazs kozben

Tantrikus Jóni masszázs

Férfi masszőrtől

4 kezes Masszázs

 

Merülj el, a tantrikus masszázs csodáiban úgy, hogy 1 masszőr helyett ketten támogatják az utad. 1 időben 4 kéz érint, és vezet Téged át abba a világba, ahol még közelebbről megismerheted Önmagad!

Hölgyek számára választható lehetőségek:

Női-Férfi masszőr párostól,
Férfi masszőr párostól,
Női masszőr párostól

4 kezes Tantrikus Jóni masszázs

2 Férfi masszőrtől

2 Női masszőrtől

1 Női és 1 Férfi masszőrtől

Vélemények rólunk

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader