tantra tévhitek
Hol van az igazi tantra?

Számos félreértés és tévhit van az emberek fejében a tantráról és a tantra masszázsról. Ennek elsődleges oka (talán) az, hogy összefüggésbe hozzák a szexszel, amely téma még mindig tabunak számít a társadalmunkban. Hiszen évszázadok óta elfojtott szexuális életet élünk, zsigeri szinten bűnként viszonyulunk hozzá.

A tantra valóban összefonódik a szexuális energiával, ám nem abban az értelemben, ahogy azt sokan gondolják. Ezért célom, hogy ezzel a bejegyzéssel átformáljam a téves hiteket, és új megvilágításba helyezzem a tantra masszázst. Számos olyan pozitív hatás kapcsolódik hozzá, amire lehet, hogy eddig még nem is gondoltál.

A tantra masszázs célja több…

mi mindenre jo a tantra masszázs felszabadultsag
Felszabadultság

…mint a szexuális energia felébresztése. Ezt a vad és nyers vágyenergiát felemeljük a szívközpontunkba, és szeretetenergiává transzformáljuk. Ennek hatására beindulhatnak a jótékony folyamatok először a lélek, majd a test szintjén is.

Segítségével megszüntethetők az energetikai blokkok és akadályok, helyreállítható a vitalitás, az állóképesség, a fiatalosság, a belső erő és egyensúly is. Ez azonban csak néhány példa a tantra masszázs jótékony hatásait illetően.

Ez az önismereti, öngyógyító folyamat segíthet új képet alkotni az intimitásról, a testi tapasztalásról és önmagunkról is. A tantra nem csak egy technika, egy mozdulat vagy egy bizonyos tanítás. Sokkal inkább egy szemléletmód, egy hozzáállás a dolgokhoz.

Energetikai blokkok a testben

Energetika

Az energetikai blokkok a testünk egyes pontjain fellelhető fizikai, energetikai, érzelmi, szexuális vagy pszichoszomatikus természetű „elzáródások”. Kialakulhat mindennap ismétlődő szokásokból, tapasztalatokból, fájdalmas emlékekből vagy eseményekből.

Egy szexuális elakadás például megnyilvánulhat úgy, hogy az érintett nem tudja megélni az orgazmust, fájdalmas a közösülés, folyamatosan alacsony a szexuális vágy stb. – és mindennek nincs fizikai alapja.

Ezeket a blokkokat fizikai szinten a test, mentális szinten pedig az elme tudatalattija tárolja. Itt futnak ezek, mint egy program a számítógépen, befolyásolják a cselekedeteinket, viselkedésünket anélkül, hogy tudnánk róla.

A szexuális energia

szexualis energia
Mire használhatod a szexuális energiád?

Az ősi tantrikusok évezredekkel ezelőtt felfedezték, hogy többféle energia létezik. Az egyik ilyen a szexuális energia, amelyet a modern ember csak egyféleképpen hasznosít: szexuális céllal. Ez azonban egy egydimenziós gondolkodásmód.

A szexuális energia, ha az alacsonyabb energiaközpontjainkba koncentrálódik, képes negatívan uralni az életünket, az érzéseinket. Ugyanakkor, ha felvisszük a magasabb energiaközpontokba, mint a korábban említett szívcsakra vagy szívközpont, felhasználhatjuk és a javunkra fordíthatjuk az erejét.

A tantra masszázs egy tökéletes eszköz ennek a folyamatnak a megvalósításához. Ehhez kapcsolódóan engedd meg, hogy elmeséljem az egyik vendégem történetét. A hölgy alhasi fájdalommal érkezett hozzám, amely szeretkezésnél és fizikai erőkifejtésnél jelentkezett nála.

Császármetszéssel szülte gyermekét, a megmaradt heg alatti területre volt panasza. Fizikailag nem találtak nála semmit, ami okot adott volna erre. A masszázs során elárulta, hogy úgy érzi, mintha egy lyuk tátongana azon a részen. Fizikai síkon ennek semmi jele nem volt, viszont energetikailag igen. Két-három egyéni tantra masszázs alkalom múlva azonban megszűnt ez a különös érzet és a fájdalom is.

Ha kíváncsi vagy mások véleményére is…

Mi mindenre jó a tantra masszázs ➡ Előnyök

tisztelem a benned rejlo istent
Tiszteletteljes érintés

Az első és legfontosabb: megtanítja a testet arra, hogyan használja a szexuális energiát támogató, előrevívő és jótékony energiaként. Serkentheti a tisztulást, a méregtelenítést, helyreállíthatja a belső energiaforrást, és azáltal, hogy felszabadítja a blokkoka, aktiválhatja az egyén belső erejét is.

A blokkok feloldása után segít egyenletesen eloszlatni a szexuális energiát a testben. Ezáltal kiegyensúlyozódnak energetikai központjaink, amely a fizikai síkon, a közérzetünkben is megmutatkozhat.

A közhiedelemmel ellentétben a szexuális élmény csúcsa nem egy rövid, átmeneti kielégült pillanat, hanem egy kiterjesztett boldogságállapot, amely akár több percig, óráig is eltarthat. Ha azonban a szexuális energia szigorúan a nemi szervek köré összpontosul, az eredmény egy rövid ideig tartó, múlandó orgazmus.

Mivel a tantra masszázs során eloszlatjuk a testben a szexuális energiát, így lehetővé tesszük, hogy szeretkezés során létrejöhessen a multiorgazmikus állapot. Ez a szexualitás egy új, magasabb szintű, tantrikus dimenziója.

Összességében elmondható, hogy a tantra segít elvágni a múlt láncait, majd egy tisztább, elégedettebb és örömtelibb jövőt építeni. A test masszírozása által felébreszti a lelket és a szellemet.

Használd a tantra masszázsban rejlő csodát

Várunk szeretettel az Intimázs szalonjába rendszeres vagy alkalmi tantra masszázsra. Lassú, finom, lágy érintésekkel kísérünk a mély ellazulás állapotába, hogy a tested blokkjait feloldva megélhesd az energetikai tisztulást.

Éld át a teljes elcsendesedést és odaadást, kapcsolódj a valódi önmagaddal és tapasztald meg a teljességet nőként. Ebben támogatunk téged.

Szeretnél többet megtudni a masszázsainkról? Kattints IDE, és nézd meg, milyen masszázsok közül választhatsz!

Jóni masszázs - ÉlménybeszámolóKata testközeli tapasztalatai, az Ő forró és pikáns tollából.