Kiscsoportos (max. 4 fő) Jóni masszázs oktatás (*elsősorban) Urak számára

39.000 Ft /fő 4 óra

“A tantra világának, művészetének megismerésével és garantált elsajátításával olyan tudás birtokába kerülsz, hogy a párod jelentősen nagyobb kedvvel adja oda magát Neked. Olyan magabiztossággal leszel képes érinteni, kényeztetni, hogy nem lesz okod aggodalomra sem a megtartásban, sem a hódításban.”

Miről szól az oktatás?
A női test működésének megismeréséről, arról hogyan tudjuk partnerünket egy olyan különleges élménnyel felemelni, amely által megnyilvánulhat “Istennői” minősége és valódi ragyogást hozhatunk a mindennapjaiba.

Miért is tesszük ezt?

A legtöbb férfinak fogalma sincs arról, hogy a valódi kielégülés számunkra a nők testében rejtőzik.

Azt vallom és tapasztalom, hogy nem a minél több nő “megszerzésében”, minél több szexben, minél több ejakulációban rejlik a kielégültségünk.

Bármennyi ejakuláción, magömlésen túllehetsz, mégsem fogod megtapasztalni a valódi kielégülést, azt az örömöt, ami akkor következik be, amikor egy nőt olyan szintű örömben részesítesz, ami által önmagát “Istennőnek” érezheti. Amikor átéli a csodát és a fénye Rád ragyog és kiül arcára az a különleges mosoly, amely mély hálát sugároz feléd. Ha ezt sikerül megélned egy nővel, akkor tapasztalhatod meg igazán mit jelent a férfi minőség.

Kinek szól?

Azon férfi társaimnak, akik nyitottak a szexualitást egy más aspektusból megélni és társának kényeztetését egy új minőségre emelni.

Azoknak, akik már megérezték, hogy mekkora örömöt tud adni egy férfi számára, amikor a partnerét felemeli egy magasabb szintre.

Ha azt érzed túl sokat “fáj a párod feje” és valami olyan meglepetéssel szeretnél neki kedveskedni, amitől el megy a kedve a “fejfájástól”.

Akik már tudják: A Nők istenítik azt a Férfit, aki igazán ismeri a női testet.

* Természetesen azon hölgyeknek is, akik kíváncsiak a hölgyek érzéki érintésének, kényeztetésének megismerésére

Nem Neked szól, ha szerinted helytállóak az alábbi gondolatok:

“Na jó hogy 5 perc volt (zuhannyal együtt  ), de milyen 5 perc!!! Nem értem mi a baja…? Neki is pont annyi ideje volt , mint Nekem…”

“Engem nem érdekel ez spiri maszlag, én vagyok a legjobb az ágyban, ez nem is lehet kérdés. Ha neki nem tetszik, lehet lépni…”

Milyen témákat érint?

 • Hogyan készítsük elő magunkat és a “környezetet”? Hogyan teremtsünk meghitt légkört?
 • A partnerünk felkészítése, meghívása és szertartásos fogadása. Jelenlét, figyelem, kommunikáció.
 • Teljes testet érintő megnyugtató, relaxációs masszázs hason fekve. Érintések típusainak, irányainak, sebességének tanulása, gyakorlása.
 • Vágy keltő, érzéki szexuális energiát ébresztő tantrikus érzéki masszázs háton fekve, mely folyamán már nőiességhez kapcsolódó energiákat indítjuk be.
 • A Jóni kapuinak megnyitása. (Vénuszajkak és csikló masszírozás, ébresztése)
 • Belépés a Jáde palotába, a női szentélybe
 • Az örömforrások legszentebb pontjának felfedezése és érzéki masszírozása

Ezen kívül lesz még arról is, hogyan könnyítsük meg a saját dolgunkat, amikor valódi hatást, gyönyört kívánunk adni partnerünknek. Jelentéktelenek tűnő figyelmességek amelyek megkoronázzák a sikert.

Hogy néz ki az oktatás a gyakorlatban?

Egy rövid beszélgetésben megismerjük egymást, kiderítjük ki milyen elképzeléssel érkezett.

Ismertetem az oktatás menetét, és néhány gondolattal felvezetem az előttünk álló „utat”. Tudom jól, hogy pasikhoz beszélek,így igyekszem minél egyszerűbben átadni az ismeretet,de szeretném, hogy átmenjen egy magasabb szintű tudás is, és jóval többet kapj, mint néhány mozdulatsor.

A bevezetés után átmegyünk a masszázshelységbe, ahol már a modellünk vár bennünket, felkészülve a hosszas finom mozdulatokra.

“Élő” masszázs modell segítségével van mód a tantra, jóni masszázs mozdulatok elsajátítására, gyakorlására, finomítására. Ezzel a módszerrel azonnali visszajelzést kaphatsz a modell testétől és Tőlem. Miközben gyakorolsz, segítségedre leszek, hogy minél magasabb hatásfokot sajátíthass el. Miközben a társaid gyakorolnak, kívülről tudsz megfigyelni.

Az oktatás folyamata a következő:

 • Néhány mozdulatot elmondok és bemutatok.
 • A résztvevők (3-4 fő) egyesével végig gyakorolják a mozzanatokat.
 • Így azonnal visszajelzést kapunk a testtől és közben tudok segítséget, tanácsokat adni, min hogyan érdemes változtatni.

Az oktatás végén, lehetőség van az élmények megosztására, a felmerülő kérdések átbeszélésre, majd szépen lassan visszatérünk ezen csodás világból a mindennapokba 

Mit mondtak azok akik már részt vettek?

“Szia Imi!

Érdekes dolog történt velem masszírozás tanfolyam után. Soha nem éreztem még ezt. Fantasztikus érzés vett rajtam erőt! Tele lettem energiával. Nem voltam éhes, csak szomjas, de az nagyon. Mikor hazaértem és megöleltem a feleségem nem akart elengedni. Annyira jól esett neki az ölelés. Majd megmutattam a rituálét. Amikor a kezét a mellkasomra helyeztem és az enyémet az Övére olyan energia áramlott át köztünk hogy elsírta magát és le kellett ülnie.

Rengeteg energiám teremtődött a tanfolyam alatt. Nem voltam álmos és reggel egyáltalán nem voltam fáradt. Frenetikus volt a másnap. Szétáradt bennem olyan boldogság érzés amit soha nem éreztem eddig.

Köszönöm hogy meg mutattad nekem.

Üdv:
Laci”

László

“Szia Imi! Ami nagyon tetszett az az, hogy tényleg azt kaptam amiért mentem. Szerettem volna megismerni a tantra és a jóni masszázs valódi energetikáját, ez nagyon is sikerült még megérezni is. Teljesen igazat adok abban, hogy a férfi valódi boldogságát a szexben nem a fizikai kielégülés okozza, hanem a nő Istennővé való emelése általi férfi Istenné válás.”

Zsolt

“Én köszönöm a lehetőséget, nagyon jó volt! Én a gyakorlatban hiszek, és ez a szeánsz csak arról szólt, tehát tökéletes volt. Kinek ajánlom? Minden férfinak, de csak annak, aki igazi férfi akar lenni.”

Gábor

“Köszönöm a tréninget, nagyon sokat tanultam és egyben fel is töltött a tegnapi este!
Kíváncsisággal és a fejemben kérdőjelekkel érkeztem a helyszínre, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni a tréning. De mint kiderült aggodalomra nem volt semmi ok. A helyszín, az egész légkör (oktató, modell és a résztvevők) teljes nyugodtságot, természetességet árasztottak. Mintha egy péntek este összefutottunk volna régi ismerősökkel. A masszázs oktatás felépítése tökéletes, könnyen megjegyezhető, gyorsan elsajátítható, mégis rendkívül hatásos mozdulat-sorok egy komplett egészet adnak. Bátran ajánlom mindenkinek!”

Zsolt

“Szia Imi!Köszönöm, hogy részt vehettem a tegnapi oktatáson, abszolút feltöltött energiával a szeánsz, még a mai nap is érzem magamon a pozitív hatásokat. 

Azt hiszem sok hasznos dolgot tanulhattam tőled, mint Te is mondtad, ezzel a tanulás folyamata nem szakad meg, utána kell menni a dolgoknak, és tanulni, tanulni, tanulni, ha valakit érdekel ez a téma. 

Remélem lesz még alkalmam találkozni veled, addig is a legjobbakat.Üdv,Krisztián”

“Szia Imi!

Nemrégiben vettem részt a kiscsoportos joni masszázs tanfolyamodon. Nem vagyok fiatal de ilyen vagy ehhez hasonló oktatáson még nem voltam. Ezért nagy kíváncsisággal és izgalommal vártam a megbeszélt időpontot!

Az oktatáson végig azt hangsúlyoztad, hogy ez egy masszázs,  ez a dolog nem a sexről szól. Az energia átadása, átvétele, összpontosítása a fő cél! A jelentkezésemkor leírtam, miért szeretnék részt venni az oktatáson és a visszaigazolásod szerint a problémámra lehet megoldás a joni masszázs elsajátítása.

Az oktatáson jól éreztem magam az oldott légkör, a jó hangulat átsegített a kezdeti lámpalázon. A gyakorlati oktatás mégis nagy meglepetést hozott. Bár nekem nehézséget okozott, hogy végig térdelni kellett / ízületi problémám van/ de olyan természetességgel mutattad be a gyakorlatokat, hogy semmilyen feszültséget nem éreztem. Pedig egy teljesen meztelen  nem mellesleg nagyon szép és kifogástalan alakú modellen dolgoztunk.

A tanfolyam végére kellemesen lefáradtam. El kell mondanom, hogy több mint 40 éve házasságban élek és még nekem is nagyon hasznosnak  bizonyult a tanfolyam. Szerintem a középiskola végén már oktatni kellene ezt az anyagot.

Személyes véleményem a joni masszázs és a sex nem igazán válik ketté, ezért valóban segíthet az én otthoni problémám megoldásában. /modell levetkőzésekor volt erekcióm, azonban a foglalkozás közben egyszer sem éreztem ezt az érzést/

Köszönöm Neked és Segítődnek ezt a magas színvonalú közérthető előadást.

Gratulálok és minden jót kívánok!”

János

Mennyi ideig tart?

Az oktatás időtartama 4 óra, amely túlnyomó részt gyakorlati oktatás. Azaz nem csak beszélgetünk és jegyzetelünk, a hangsúly masszázsmozdulatok elsajátításán, finomításán van.

Hol lesz az oktatás?

A helyszín, egy erre a célra kialakított különleges masszázsszalon, az intimázs szalon.

Az intimázs nem csak fizikai szinten egy különleges kialakítású helyszín, már hosszú ideje dolgozunk itt, és igyekszünk minél több pozitív, építő energiával feltölteni.Jó eséllyel Te magad is érezni fogod a varázsát, jótékony energiáit.

Hányan vehetnek részt?

A megfelelő hangulat és a gyakorlatok elsajátítása miatt 3-4 fő vehet részt az oktatáson egy alkalommal.

Milyen öltözettel érdemes készülnöm?

Javaslom, hozz magaddal váltás ruhát, mert:

 • a masszázs alatt meleg lesz a teremben. (Tényleg  kb 27-28 C°)
 • masszázs közben olajat használunk, ami adott esetben nyomot hagyhat a ruhádon.
 • Férfiak számára “hosszú távon” (10-20 perc)  nem túl kényelmes testhelyzeteket (térdelés, guggolás stb.) fogunk felvenni masszázs közben, amit egy szoros vagy feszes ruha tovább nehezíthet. Jó fizikai kondíció előnyt jelent. (mondjunk nem csak az oktatáson  )

Javasolt öltözék: egy nagyon kényelmes melegítőalsó, vagy rövidnadrág, és egy fehér, vagy világos színű póló.

Mennyibe kerül?

A Kiscsoportos Jóni masszázs oktatás ára 30.000 Ft / fő.

Mikor van lehetőség részt venni?

Alapesetben minden hónap első szerdáján 16:00 – 20:00 óráig.

(Egyéni igények esetén, pl.: már meglévő kis csoport,  van lehetőség eltérő időpontra is.)

Van-e lehetőség további gyakorlásra?

Igen, erre a célra gyakorlónapokat szervezünk, ahol egyénileg, kiscsoportosan, vagy akár pároddal együtt lehet gyakorolni, fejlődni.

2016-08-02-19-12-0911

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kérlek, egy rövid üzenetben írd meg Nekem mi a motivációd az oktatással kapcsolatban és milyen időpontok felelnek meg számodra. Köszönöm!

Email címem: imi@intimazs.hu