intimázs Tantrikus Jóni Masszázs

35.000 Ft 2,5 óra

A tantrikus masszázs célja a partnerünk támogatása abban, hogy megtapasztalhassa (szakrális, vágy) energiáinak megébresztésén keresztül saját női/férfi (istennői/isteni) minőségét és ezen energiák finomításán, felhúzásán, átalakításán keresztül a szív-központ által segítsük Őt az öngyógyító folyamatok beindításában lelki majd fizikai síkon is.

Ez a masszázs típus ellentétben a svéd/thai masszázzsal nem az izmokkal/ízületekkel, hanem a testben található kifinomult energiák ébresztésével, átmozgatásával dolgozik..

Ezért is mondjuk, hogy a tantrikus masszázs a lélek simogatása a testen keresztül.

A tantrikus masszázs egy finom lágy, érzéki érintésekből álló teljes testet érintő masszázs, mely abban az esetben, ha a fogadó fél erre készen áll, intim-masszázst (jóni/ lingam masszázst) is önmagába foglalhat.

Ennek a masszázstípusok része a vágy energia megébresztése , testben való áramoltatása, akár orgazmikus állapotba való felemelése. Ennek ellenére mégsem célja az orgazmus, sőt szexuális kontinenciára, energia megtartásra buzdít. (kifejezetten ellenjavalt a magömlés, energiavesztéssel, letöltődéssel járó, kifelé irányuló orgazmus nőknél és férfiaknál egyaránt.)

Az energia megtartását, annak szívcsakrába való felhúzását, átminősítsét, finomítását használjuk fel az öngyógyító folyamatok beindításához, testben lévő energiák beindításához, blokkok elakadások feloldásához.

Szakaszai:

1. lépés : Rituálé

Kapcsolódás, megérkezés

2. lépés : Relaxáció

Ellazulás, kikapcsolódás

3. lépés : Vágyébresztés

Energiák megébresztés, vágy szint fokozása

4. lépés : Gyógyító lebegés

Energia felhúzása, szublimáció

Ebből kifolyólag a tantrikus jóni /lingam masszázs (intim masszázs)  kellemes, érzéki, izgalmas masszázs típus, mégis gyakori, hogy olyan érzéseket élhetsz meg melyekkel való találkozás  fájdalmas lehet akár sírást is kiváltva. Ettől függetlenül vendégeink egytől egyig arról számolnak be hogy a folyamat végére egy felszabadultabb, tisztább, önmagához közelebb került állapotot éreznek. 

Ha te is szeretnéd átélni ezt a különleges csodás élményt, arra buzdítunk kattints rá az időpont foglalás gombra, és ajándékozd meg önmagad egy utazással a saját kiegyensúlyozottságodhoz vezető úton.

Szeretettel, öleléssel várunk,

Az intimázs csapata