Az elvárások az életben

Gyerekkorodtól kezdve arra szocializáltak téged (és mindenki mást is), hogy fogadj szót, tedd azt, amit mondanak, és felelj meg az elvárásoknak, amelyek kívülről érkeznek. Először a szüleidtől, aztán a tanáraidtól, a körülötted lévő emberektől vagy összességében a társadalomtól.

Hányszor volt olyan, hogy nem tettél meg valamit, pusztán azért, mert azon agyaltál: „mit szólnak mások?” És hányszor volt éppen az a tetteid mozgatórugója, hogy meg akartál felelni a szüleidnek, a párodnak, a főnöködnek vagy a szomszédoknak?

tantra masszázs intimázs
„mit szólnak majd mások?”

Valószínűleg benned is van egy késztetés, hogy bizonyíts, azt gondolod, hogy másként nem fognak elfogadni, szeretni, és ez az érzés nagyon gyakran eltérít a valós vágyaidtól.

De ne feledkezz meg arról, hogy az elfogadás belül kezdődik! Ha megfigyeled az érzéseid, észre fogod venni, hogy akkor érzed magad igazán jól, amikor a szívedre hallgatsz, és a saját döntéseidet hozod meg.

Jól tudom, hogy ennek sokszor gátat szab a racionalizálás, vagyis, amikor elkezdesz kifogásokat keresni, érveket gyártani, hogy miért is kellene (vagy nem kellene) abba az irányba menned, amire egyébként vágysz.

De megéri?

Ha visszatekintesz az életedre, megvan az az érzés, hogyhogy érdemes volt tévutakon járni? Vagy eljátszani, hogy minden rendben, miközben már sikított a lelked, hogy mondj fel, hagyd el, lépj ki, költözz el, egyszóval cselekedj?!

Azután jön az önmarcangolás, majd a megbánás, hogy „miért nem kaptam észbe hamarabb”…

Ne aggódj, nem vagy egyedül ezekkel a vívódásokkal! Tudom, hogy saját magunkkal szembenézni a legnehezebb, éppen ezért hívlak egy önfelfedező utazásra a tantrán keresztül.

Ahogy a legtöbb dolog, a szexuális tudatosság is önmagunk elfogadásával kezdődik, ugyanis amíg nem békélsz meg a saját érzéseiddel, vágyaiddal, személyiségeddel, vagy akár a testeddel, addig nem tudod örömteli nyugalommal járni a saját utadat.

Elvárások és a tantra masszázs

elvárások és a tantra
Elvárások és a tantra

A tantrikus masszázs során a lélek öröme és a test gyönyöre egyformán fontos, és mindkettőt át tudod élni. Ehhez azonban az kell, hogy minden elvárást elengedj, és élvezd a jelen pillanatot az elfogadáson és a befogadáson keresztül. Van időd ráhangolódni, mert először egy beszélgetéssel kezdünk. Ha kialakul a kölcsönös bizalom, akkor elkezdődhet a szeánsz. Át kell öltöznöd egy lenge ruhába, majd a hangulatos szobában várhatod a masszőröd érkezését. Már itt dolgozhatsz az elvárásaiddal!

Kérdezd meg magadtól:

  • Képes vagyok átadni magam az élménynek?
  • Szeretném ha a masszázson valami konkrét dolog megtörténne?
  • A masszázs előtti héten, mennyit ábrándoztam róla?

A tapasztalat azt mutatja, hogy akkor lesz a masszázs élménye a legvarázslatosabb, ha semleges tudsz maradni. Nem izgulsz, de nem is ignorálod…

Várlak sok szeretettel, amikor készen állsz erre. 😉

Elvárások a férfiakban

Szerettünk volna egy külön bejegyzést szentelni a férfiaknak. Az első lingam masszázs előtt számtalan kérdés merülhet fel önmagunkban.

Nekem való-e ez? Vajon mit fog szólni a masszőr, ha meglátja a testem? Vajon mit fog szólni ha meglátja a péniszem? Türtőztetni tudom majd magam? Mi lesz ha annyira felizgulok, hogy eldurranok már az elején?

Számtalan gondolat, érzés, kétség, belső hang merülhet fel, de a fentiek a legáltalánosabbak.

Ne félj, jó helyen vagy, biztonságos kezek között.

tantrikus lingam masszázs
Tantrikus lingam masszázs

Van időd ráhangolódni és a masszőrrel megosztani a kétségeid, ha vannak. A lingam masszázs menete jól felépített, nem rontunk ajtóstul a házba. Csak akkor kezdjük el, ha biztonságban érzed magad. Tapasztalt masszőr hölgyeink kalauzolnak Téged a szexuális energiák óceánján teljesen függetlenül attól, hogy mekkora a lingam mérete, vagy van e pocakod. Lassú, simító érintésekkel kezdenek, majd fokozva a vágyakat, haladnak tovább a péniszed felé. Figyelnek rád, és a jelenben tartanak. Csak addig fokozzák az élményt, amíg azt kezelni tudja a tested. Nem cél az orgazmus és nem is mindig következik be. Engedd el az elvárásaid és add át magad az élménynek!

2 stúdiónkban is elérhető lingam masszázs Budapesten. Szerencsés, ha 1-2 héttel előre foglalsz, hogy biztos legyen számodra megfelelő időpont! Budai és pesti szalonunk közül választhatsz, attól függően, hogy melyik esik számodra közelebb.