Vélemények

Google vélemények

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader

Kiemelt vélemények

“Imre a férfi őserő megtestesülése. Határtalan a lelki és fizikai megtartò ereje. Érintése érzéki, magabiztos,lágy de egyben erős is. Óriási tisztelettel és odaadással érinti a női testet. Testileg,lelkileg gyógyító tapasztalat. Minden nőnek tiszta szívemből kívánom, hogy legalább egyszer tapasztalja meg ennek az intim masszázsnak a varázsát. Hál Istennek,hogy vannak ilyen férfiak!”

– Brigi

“Fizikális probléma miatt kerestem fel Imit, de a lelkemre is ráfért egy kis simogatás. Az érzéki masszázs hatására nemcsak a testi tüneteim múltak el, de lelkileg is sikerült teljes mértékben feltöltődnöm, a szexuális energiaáramlásom helyreállt. Köszönöm a fantasztikus élményt és az inspirációt!”

– Emese

“Miután megérkeztem, Imi percről-percre gyönyörűen megteremtette azt a bizalmat és hangulatot, amiben könnyen át tudtam adni magam.Masszázs által közelebb kerültem önmagamhoz, és a nőiességemhez, amiért mindig hálás leszek. Szívből ajánlom azoknak, akik különleges élményre vágynak, vagy tanulni szeretnének.”

– Noémi

"Megtapasztaltam a puszta létezés érzését, amely maga mögött hagy minden egot, elvárást, nevelt viselkedést. Csak szeretet, kapcsolódás és bizalom, egy olyan felemelő formában, amelyet nem éltem meg előtte. Nőiességem megvalósult és szétáradt, nem rekedt meg a szakrális csakrámban, éreztem minden porcikámmal. Olyan csodás érzés volt, belém égett és bármikor fel tudom idézni."

– Márti

Kata élménybeszámolója

Kedves Naplóm!

Április 26-án tantra (és jóni) masszázson jártam, ami egy nagyon különleges élmény volt. Régi vágyam volt egy ilyen masszázson részt venni, fiatal koromban az első pornófilmek – amik felkeltették az izgalmamat – is hasonló jellegűek voltak, mint amit erről a masszázsról gondoltam. Azokon a filmeken a lányok meztelenül feküdtek a masszázságyon és tetőtől talpig olajosak voltak, csöpögött belőlük mindenhonnan az olaj. Ahogy néztem a filmet, úgy éreztem, ha én feküdnék ott a lányok helyében, már rég ütemesen mozgatnám a csípőmet a kéj hullámaiban, amikor még csak a feneküket vagy a combjuk belső felét masszírozták. …

Jóni masszázs vélemények

Kedves Imi!

Köszönöm az élményt, amiben részem volt és ami megláttatta velem az életnek azt az oldalát, amit lezártam magamban. Örömmel gondolok vissza a megéltekre, el-elmosolyodom magamban, amikor visszaidézem az emlékeimet. Képek, érzések ugrottak még be, amiket gyorsan le is írtam magamnak, csakúgy, mint a nap történéseit. Úgy érzem, hogy ez nagy lépés, egy határátlépés is volt a részemről, ami új ajtókat nyit meg.

Még egyszer köszönöm, hogy teljes figyelemmel ott voltál!

Ágota

Varázslatos, lélekemelő élmény volt a 2,5 óra a megérkezéstől az elköszönésig.
Még most is a hatása alatt vagyok. 
Egész nap pereg a szemem előtt,  mint egy film. Néha megállítom, visszapörgetem, újra nézem.
Szeretnék majd újra menni, mert van, amit nem engedtem meg magamnak,  és ha újra mennék már megtenném.

Jolcsi

Kedves Imi! 

3 hete foglaltam időpontot Hozzád a születésnapomra, mert ezzel a masszázzsal ajándékoztam meg magam! Tegnap végre eljött a Nagy Nap, amelyre már hetek óta egész testemmel és lelkemmel izgatottan készültem! 

Boldog vagyok, hogy Rád találtam, mert így Te voltál nekem a szülinapi ajándékom! 

Köszönöm!

Varázslatos a hely, Te is mint FÉRFI, a finom kezed, az érintéseid, az ölelésed csodásan magával ragadó és elbűvő is egyben! 

Tisztelet, figyelem, gyengédség, odaadás, gyönyör, mindezt akkor és ott egyben Tőled megkaptam! Erre vágyom és ezt keresem!!!

Nálad igazán Nőnek éreztem magam, kinyíltam és egy teljesen új dimenzióban találtam meg önmagam! 

Felejthetetlen élmény marad ez számomra! 

Köszönöm Neked ezt a csodás érzést!

Szeretettel:

Kata

Szia Imi! 

Különleges élmény volt, most a szónak abban az értelmében, hogy egy ilyenfajta kapcsolódás hagyományos értelemben nem jön létre 2 ember között. 

Azóta belegondolva a technikai részletekbe, a korábbi férjek, párok, partnerek ilyen módon, ezeken a pontokon, vonalakon eddig nem is viteleztek ki semmit, úgyhogy azért is volt ez egy különleges élmény.

Nagyon tetszett az a tiszteletteljes, női princípiumot becsülő hozzáállásod, amit korábban alig tapasztaltam az élet területein. 

Kifejezetten a szexualitás területén a második férjemtől szerencsére pont igen, ami az emlékét mindenképpen ragyogó minőségben tartja, bár az élet legtöbb területén sajnos nem így tett.

Rajta kívül nagyon kevés férfitól tapasztaltam ebből. Nem volt a többi sem tiszteletlen, hanem inkább olyan robotszerű vagy basic szintű. Van még mit tanulni férfinak és nőnek is egyaránt.

Kíváncsi leszek a további tapasztalásokra.

Niki 

Szia Imi,

Lassan egy hete jártam Nálad.

Csak szeretnék pár gondolatot megosztani Veled az utórezgésekről.

Nagyon hosszú idő után újra kívánatos nőnek éreztem magam.

Vagy az is lehet, hogy először éreztem igazán ezt a hódolatot egy férfi részéről.

Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.

Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.

Lehet túl hangzatos szavaknak tűnnek, de tényleg más szemmel nézem a világot és benne magamat.

Köszönöm.

Szerintem minél több nőnek át kellene élnie ezt.

Mindenképp szeretnénk a férjemmel elmenni Hozzád egy páros masszázsra.

Melinda

Kedves Imi!

Örülök, hogy Rád találtam és megismerhettem a módszert amivel dolgozol! Úgy érzem a tőled kapott élmények meghatározó részei a fejlődésemnek és jókor jó helyre kerültem! 

Az alábbiakban összefoglaltam az élményeimet:

  • masszázs után – hullámzó érzelmek, néha sírás kerülget, néha jól érzem magam és ez váltakozik (mint a masszázs alatt)
  • eufórikus állapot – csak ülök és vagyok 
  • érzem, hogy ez csak a folyamat kezdete volt, és hogy ez egy olyan út, ami kell ahhoz hogy teljesebb lehessen az életem nőként
  • már a beszélgetés alatt éreztem, hogy a szívcsakrám dolgozik és a folyamat végére összekapcsolódik a lent és fent
  • biztonságban éreztem magam a folyamat alatt, és jó volt érezni a férfi jelenlétet és figyelmet
  • ha halványan is de megjelent valóban az Istennő érzés

Úgy érzem hogy van még mit letenni, ahogy újra átélem ami történt, e miatt szeretnék betervezni még egy alkalmat hozzád!

Köszönettel,

Angelika

Szia Imi, 

Köszönettel és hálával tartozom a tegnapi masszázsért!🙏🏻

Fantasztikus érzés volt Általad találkozni Magammal! Azóta is a hatása alatt vagyok, és csak  reménykedem, hogy ez soha nem múlik el🙏🏻

Valahogy visszatértem Magamhoz, pedig itt még sosem jártam… CSODA, ami biztosan az életem egyik meghatározó élménye marad mindig!

Köszönöm, hogy megmutattad,megélhettem, tapasztalhattam, mire vágytam mindig is🙏🏻

Fantasztikus ember vagy, nagyon köszönöm😊

Enikő

Szia Imi, 

én is nagyon szépen köszönöm még egyszer az élményt. A pénteki napon még eléggé felfokozott állapotban voltam, de a szó pozitív értelmében.

Nagyon erősnek, nagyon nőnek éreztem magam. Imádtam az érzést 🙂 Igazából ez azóta is tart egy kicsit kisebb lángon. Úgy érzem, egy nagy mérföldkövet léptem meg ezzel a tapasztalással a nőiségem, önbizalmam tekintetében. 

A libidóm pedig még sosem volt így az egekben. Szeretnék tapasztalni, fejlődni, megélni amit lehet. 

Biztosan jelentkezem még 🙂

Szép napot kívánok!

Kata

Szia Imi!

Eltelt 6 nap a találkozásunk óta, és most megpróbálom szavakba önteni, mit éltem át a gyógyító kezeid közt. 

MINDENT, amit egy nő átélhet testileg, lelkileg egyaránt. Lelkileg összetört, és iszonyatosan feszült állapotban ültem veled szemben a kezdeti beszélgetésünk során, ami lassacskán oldódott a megnyugtató szavaidtól, és bizalom  amit éreztem irányodba. Lelki fájdalmam, szinte megszűnt létezni, könnycsatornáim kezdenek kiszáradni, ami számomra teljesen új, hiszen az utolsó 2 évben, napi szinten halkan is tudtam üvölteni. Szóval, egy fantasztikus kezelésnek lehettem részese általad, amit nagyon de nagyon köszönök! Voltak történések  a pár nap alatt, ami által,  gombóc jelentkezett a torkomban, de egy nagy levegővétellel  leküzdöttem ezt a rossz érzést, nem hagytam , hogy eluralkodjon rajtam. Erőt , energiát, abból merítettem, amit Tőled kaptam. Leírhatatlan, mennyire köszönöm Neked, hogy ismét az élők sorába beállhattam.

Tudod Imi, amire a gondolatom, állandóan visszatér, az az Ölelés… a lelkem szárnyalt a karjaid közt , úgy éreztem mindentől és mindenkitől megvédsz… biztonságban éreztem magam, amit életem során, ezidáig nem tapasztaltam.

Legyen csodás napod,

Erzsébet

Voltak kételyeim, hogy ez jó ötlet lesz e…? Odatenni magam egy idegen férfinek, kiszolgáltatott körülmények között, de ennél messzebb nem is járhattam volna a valóságtól. Szerencsére a megérzésem és a kíváncsiságom győzött és ezért nagyon hálás vagyok.

Életem első tantra masszázsa volt ez a mai. Imivel soha nem találkoztam ezelőtt és mégis pár nap elteltével már a szalonjában találtam magam.

Lenyűgöző, felemelő és megnyugtató élményben lehetett részem, ha már csak szavakkal tudom kifejezni a leírhatatlant.

Milyen sokan félünk megnyílni, kapcsolódni, sebezhetőnek lenni önmagunk és mások előtt. Régebben én is a biztosra mentem és nem kockáztattam.

Aztán rájöttem, hogy ezzel a jótól is megfoszthatom magam, attól, hogy kellemes meglepetés érjen, hogy rácsodálkozzak, katarzist éljek át.

Hát ma ez egy ilyen pár óra volt Iminél. 

Azzal a szándékkal mentem hozzá, hogy gyógyuljon a nőiességem, a megtört szívem és, hogy őszintén, lélekben kapcsolódhassak azzal, aki majd segít ebben nekem. Imi profi, figyelmes, kedves, tudatos. Csodálatos volt a figyelme és szeretete központjában lenni.

Ellazulás, izgalom, gyönyör és katarktikus megtisztulás, béke. Ezt éltem át ma Iminél még a könnyem is kicsordult. Hála, hála, hála.

Kata

Gondolom sokan mondják, hogy még az ajtó előtt is hezitálnak bemenjenek-e. Nos, be kell valljam én is ezt tettem, de jól tettem, hogy bementem  és nem futottam világgá, mert így  átéltem valami egészen különleges élményt.

Mivel elég szégyenlős vagyok (köszönöm, hogy erre külön odafigyeltél) nem tudtam, hogy fogok viselkedni és nem tudtam, hogy fogom viselni, ha egy számomra ismeretlen férfi a közelemben van. ( A beszélgetések előtte és utána, a szimpátia, az érdeklődésed, a humorod, majd a kendő és később a csukott szem is sokat segített ezen.)

Maga a jóni masszázs: Annyira profi és mégis természetes volt, annyira finoman jól felépített, annyira biztonságot, mégis erőt adó, hogy szinte elrepült az idő. (Ha van egyáltalán. 🙂 ) Ahogy a csakrákat egyre erősödő mozdulatokkal úgy éreztem szinte megnyitottad, érdekes volt érezni, hogy melyiknél, mit él át az ember. Akár akkor és ott, akár utólag.

 Utóhatás: Nyugalom. A torok csakra megnyitásának nem biztos, hogy mindenki egyformán örült. 🙂  Ketten azóta megjegyezték, hogy szókimondóbb lettem. Én nagyon örülök ennek és remélem így is marad. Az érzések és az energiák még kavarognak bennem, de nagyon örülök, hogy elmentem Hozzád.

Hálával gondolok Rád.

Csilla

Szia. 

Nem hagy nyugodni a gondolat, amíg pár sort nem írok… 

Tegnap este óriási erőket tapasztaltam, de ma is, még inkább. Letisztultabb minden bennem, az elmémben, testemben. Nincs negatív gondolat, nem erőszakoskodik és nincs testi fájdalmam. Ezek felfoghatatlanok számomra, mert legalább 20 éve nem tapasztaltam ekkora nyugodtsagot. Bár a lelki fájdalmam megvan, de az nem olyan gyötrő és kínokkal teli. Olyan, mintha mindig “imádkoznék” A testemben megszűntek a nehéz súlyként érződő blokkok. Mintha üres edény volna. (Nem rossz értelemben.) Tudom, hogy nincs vége, lesz még megtapasztalás, és rosszabb idők is. Rajtam múlik sok minden. Igyekszem az egyensúlyt megtartani. 

Neked sok sikert az életben, és kívánok minden jót, érezd jól magad!
Őszinte tisztelettel,

Mariann

Imi személye és lelke egy kapu, egy lehetőség arra, hogy a Nő találkozhasson az álmaival, a félelmeivel, a saját csodálatos lényével. 

Imi biztonságos teret és Szentséget teremtve  Nő kezét megfogva biztonságban vezeti a saját Nőiességének és Emberségének útján. A közeg , és Imi.személye magas minőséget képvisel.

A beavatás , a tantra csodája pedig lehetővé teszi , hogy a Nő meglássa a saját gyönyörű lényét és teljességét, és megnyissa a szívét a hitét a Világ előtt, újra egységbe kerülhessen magával, akár a Szerelem megtalálásával, akár a saját önszeretete által. Az élmény hamar megnyitja az új lehetőségeket és kapukat a fizikai síkon. Kívánom Nőtársaimnak, hogy el tudják fogadni a segítséget az egység, a Szeretet, a Szerelem megélésének állapotához.

Hála érte!

Így láttam a masszázst, magam és a Férfit a Te személyed által:

Odaadó… elragadó… kecses… hullámzó… örvény… táncoló… felkavaró… 

megérintett… meghatódott… esendő Nő… kecses meztelen Nő, táncoló szép Nő, kedves őszinte érzékeny Nő Befogadó, lágy ringatózó… Teremtő… odaadó Nő Szenvedélyes… szép… érintett… ragyogó… csodás Nő Beengedő… engedékeny… alázatos… vágyakozó… kívánatos…. megadó Nő… megadom magam Neked… Istenem…

És  a Férfi akit nem tiszteltem… tisztelek… általad hozott princípium Erős… alázatos… határozott… odaadó… tiszteletre méltó… figyelemre méltó… őszinte… bizalomra méltó… szenvedélyes… elragadó… Nap… adakozó… hatalmas… illatos…

Hálásan köszönöm.

Szeretettel:

Valentina

Kedves Imi !

Egy fantasztikus élményben volt részem, amit szavakkal leírni nem egyszerű!

Utóbbi időben sokat gondolkodtam ,valami újjat szerettem volna kipróbálni, amit csak egy képzett szakember tud nyújtani. Ekkor találtam rá a Tantra-Joni masszázsra. Telefonos egyeztetés után, eljött a várva várt nap. Megérkeztem egy nagyon kellemes környezetbe ahol egy nagyon udvarias férfi fogadott. Rövid megbeszélés után (itt már éreztem ,hogy jó kezekben vagyok ,rá bízhatom magam Imire) elmentem zuhanyozni,egy szép mintás kendőben tértem vissza.A masszázst megelőzően egy fantasztikus rituáléval kezdte,ami idő alatt csukva volt a szemem .Minden egyes mozdulatát éreztem ,azt a féle energiát…..Matracon feküdve meleg olajjal csorgatta végig a testem, átsimogatta a testem-lelkem. Azt hiszem a szégyenérzetem ezáltal gyorsan levetkőztem,azok a finom lebegtető érintések a lelkemet is megérintették. Mikora a Joni masszázsra került a sor, nagyon kíváncsi voltam, milyen pontokat fog nálam megtalálni, de erre időm sem volt figyelni, magával vitt az élmény, elvarázsolt, egyszerűen csak lebegtem a gyönyörben. Azok a finom érintések, elfeledtettek velem mindent, magával ragadott a gyönyör érzés és jött az a finom orgazmus, ami áthatolt az egész testemen, amit finom érintésekkel zárt le.

Nagyon várom a következő alkalmat!

Köszönöm ezt a fantasztikus élményt!

Virág

Hát jól felkavart ez a masszázs….tudom, hogy rengeteg feladatom van annak érdekében, hogy “magamtól” ennyire jól érezzem magam, és ennyire nyugodt, kiegyensúlyozott  legyek  mint ott akkor….ez utólag is megdöbbentő  tapasztalás volt…azóta a meditációim is teljesen más értelmet nyertek…

Még most is csak lebegek és próbálom felfogni mi történt 🙂

Nem gondoltam volna hogy egy ilyen masszázson kerülök a legközelebb magamhoz ahol csak valaha voltam.

Örök hálám üldözni fog 🙂

Beatrix

Kedves Imi!

Felejthetetlen élményben volt részem nálad,veled! Olyan dolgot adtál/mutattál amit még sosem éltem át! Ezt azt hiszem akkor is mondtam.

Sokszor eszembe jut az a nap. Pont a 40.-ik születésnapom.

Napokig hatása alatt voltam.

Adrienn

Szia Imi! Nagyon köszönöm a szerdát. Döbbenetes, hogy mennyi minden törtenik még mindig bennem, rég dolgozott és érintett már meg valami ennyire. Ha egyedül vagyok, még mindig kristálytisztán felnyílik az a tér és energia ami ott volt es hat rám. Szépen lassan jönnek a helyzetek is, ahol kommunikálhatom, magam mögött hagytam, azokat az élethelyzeteket ahol szégyent és bűntudatot éltem meg. Szabadabbnak es könnyebbnek érzem magam. Biztos, hogy szeretnék még tovább haladni ezen az úton, a többit majd meglátom, hogy mikor jön el az ideje.

Orsi

Kedves Imi! 

Hálásan köszönöm a csütörtöki masszázst!
Csodálatos, különleges élmény volt. Valóban másképp néztek rám az emberek. Sokat segített önmagam elfogadásában az alkalom. Nem hittem hogy képes vagyok rá. Hasam kicsit fájt utána de ez biztosan a tudatalatti tiltakozás. Remélem lesz még alkalmunk találkozni. Több mozzanat bevillant napközben egy nagyon kellemes érzés mellett. Illatokat intenzívebben érzem.
Külön hála a feltétel nélküli elfogadásért és az oldásért.
Bízom benne hogy még sok nő érezheti meg Istennői mivoltát a kezeid között. Kívánom hogy azt az örömöt amit adsz azt te is visszakapd valamilyen formában. Nagyon köszönöm! Csodás hétvégét!

Regina

Szia Imi!

Szeretném megköszönni mindazt, amit ma adtál nekem.

Úgy érzem, mintha újjászülettem volna. Magamon is meglepődök, mert mindig is szégyenlős típus voltam, és ott, abban a helyzetben természetesnek tűnt ahogy hagytam h irányíts. Magával ragadott az egész élmény, a mozdulataid, arra se volt időm h zavarjon h egy idegen férfi ér hozzám. Mintha egy más világba kerültem volna.

Csodás volt minden érintésed, élveztem minden egyes pillanatot, beleremegett az egész testem. A zsibbadás.. pl.. ez is egy teljesen új érzés volt.

Odafelé tartva nagyon bizonytalan voltam, h jó e ez nekem.. kell e ez nekem.. idegen volt az egész helyzet… kicsit bevallom féltem is a helyzettől. De így visszagondolva egy percig se kellett volna gondolkoznom.

Csodás volt az első érintéstől az utolsóig, köszönöm Neked ezt az élményt! 

Örülök, hogy megismertelek! Remélem lesz még alkalmunk találkozni 😉

Ancsa

Az érzés amit akkor és ott éreztem az leírhatatlan, élveztem minden egyes pillanatát és minden egyes érintést :).
Haza felé végig valami iszonyat jó érzés bizserget bennem, azt hiszem megint egy kicsivel közelebb kerültem önmagamhoz, és azt a bizonyos vastag páncélt el is vékonyabbá tetted kicsit :).
Imi, a köszönöm szó talán kevés is mit mondhatok 🙂

Réka

Már hosszú ideje izgatta a fantáziám a tantra masszázs, de bátorságot csak most sikerült meríteni hozzá, elsősorban egészségügyi okok miatt. Ugyanis évekig tartó hormoninjekció kúra következtében teljesen eltűnt a menstruációs ciklusom, és gyógyszeres kezeléssel sem sikerült visszahozni. Valami azt súgta a tantrikus jóni masszázs segíthet.

Hosszas keresgélés után rátaláltam Imire, aki azt a benyomást keltette hogy valóban tudja miről beszél, rábízhatom a testem, nem fog visszaélni a helyzettel.

Persze nagyon izgultam és féltem, de Imi az első pillanattól kezdve igen nagy profizmussal oldotta bennem a feszültséget, már a megjelenése is nyugalmat áraszt, kellemes időzni benne.

A masszázst egy összehangoló szertartással kezdi, ami tovább növeli a bizalmat, oldja a feszültséget, nem kapkod el semmit. Az érintése egy cseppet sem tolakodó, enged saját ütemben nyílni, végig maximálisan jelen van, figyeli minden rezdülésem, és olyan puhán reagál, mintha magammal táncolnék. Egy pillanatra sem éreztem zavart, szégyenlősséget mellette, pedig jelen állapotomban nagyon szégyenlős vagyok. Figyelmemet teljesen magamra fókuszálhattam, ami elsőre nem is olyan egyszerű feladat, hiszen még soha nem figyeltem kényeztetés közben magamra. Ez a felismerés megdöbbent, és sok miértre választ ad. Még inkább megerősödöm abban, hogy ez egy igen kiváló gyógymód, nem csak a test számára, hanem a lélek számára is.

A masszázs után szinte leírhatatlan az az állapot amiben lebegek, végtelen harmónia, nyugalom, béke, egység, szeretet…

Nyoma nincs kielégületlen frusztráltságnak, nemi vágynak, pedig nem éltem meg testi orgazmust (talán nem engedtem meg magamnak), de akkor ez lehet a lelki orgazmus, a valódi kielégülés.. csodálatos élmény.

Mosolygok a gondolaton, ami a masszázs során is többször felbukkant bennem ~ Imi, magasra tetted a mércét! :))

Aznap éjszaka kimondottan jól aludtam, és másnap reggel menstruációs fájdalmakra ébredtem, tehát működik a gyógymód, beindított valamit, amit a gyógyszeres kezelések nem tudtak.

Hálásan köszönöm

Mara

Szia Imi! Egy hét telt el azóta, amióta Nálad jártam és szeretném megosztani Veled a gondolataimat, tapasztalásaimat, amelyek azóta ébredtek bennem. Nagyon örülök, hogy Hozzád kerültem, és általad éltem át ezt az. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy valaha részt fogok venni egy ilyen masszázson, mert még magam előtt is szégyellem magam. A masszázs utáni beszélgetésünkkor értettem meg, hogy mit is jelent az, hogy kapcsolódni magamhoz, addig a pillanatig ezt nem is értettem, nem tudtam a saját testemmel mit kezdeni, meztelenül is kizárólag csak a zuhanyzó alatt voltam, de akkor ott megértettem, hogy mit jelent az, hogy kötődjek, kapcsolódjak a testemhez, hogy hogyan alakítsak ki intim kapcsolatot magammal. Köszönöm szépen, hogy segítettél benne! A masszázs óta sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és sokkal nagyobb békében vagyok önmagammal. Nagyon köszönöm a figyelmet és tiszteletet, amit árasztasz, és, hogy a masszázst mély átszellemülésben adtad, ezt nagyon lehetett érezni.

Kriszti

Még mindig ülepedik bennem az élmény, és érdekes dolgokat figyelek meg magamon. Először is nagyon megnyugtató volt abban az értelemben, hogy azóta nem bántom magam, nem hiszem, hogy valami baj van velem.  Másrészt vidámabb vagyok, nagyobb az életkedvem, kevésbé gyötörnek önmarcangoló, magamban kételkedő gondolatok.  Köszönöm a beszélgetést is, fontos, és külön jó volt, hogy minderről egy férfival beszélgettem.  Az érintések pedig isteniek voltak – többször eszembe jutott, hogy ennek a tudásnak a birtokában biztos kevesebb lenne a válás, az infarktus és még talán a háború is…
Tényleg nem értem, hogy miért nincs kígyózó sor az ajtótok előtt.
Tudom, hogy egy út elején vagyok, de valahogy úgy érzem, mintha kaptam volna egy térképet,
amin be van jelölve a legrövidebb út.

Andrea

Szia Imi 🙂 ,

Eltelt egy kis idő mióta voltam nálad,talán már sikerül valahogy szavakba is öntenem az érzéseim a masszázzsal kapcsolatban.

 

Sokat gondoltam rá megmondom őszintén, az jött fel bennem ha most 40 évvel később lenne és megkérdeznék milyen szép emlékek jutnak eszembe, ez biztos közte lenne 😀 

 

Azért is volt ez talán ilyen különleges mert még sosem tapasztaltam ilyen szintű tiszteletet és odaadást férfitól. Békét és a biztonságot éltem meg ott akkor és sikerült elérned hogy magamra figyeljek, ami általában nem jellemző nálam.

 

Szóval még egyszer köszönöm ezt az újfajta élményt és a jövőben szívesen mennék még hozzád.

Melinda

Szia Imi,

Szeretném mégegyszer megköszönni a tegnapi csodálatos élményt. 

Az érintések testileg-lelkileg feltöltöttek és végig biztonságban éreztem magam. 

A szeretet és béke érzése velem maradt a nap folyamán csakúgy mint a finom vibrálás a testemben. Köszönöm, hogy segítségeddel eljutottam ebbe az állapotba, amihez remélem minél gyakrabban vissza tudok térni, ha felidézem az átélt érzéseket.

Veronika

Kedves Imi, Nagyon csodás volt. Olyan mintha másodszor is elvesztettem volna a szüzességemet…
Lehet hogy valamit tényleg kinyitottál mert eddig is megbámultak a pasik az utcán, de most végképp

Zsófi

Szia Imi,  sokat kaptam és tanultam tőled… általad a következő lépcsőfokra léphetek…
örülök, hogy megismertük egymást, találkoztunk és külön köszönet a sok sok belém fektetett időért és energiáért számomra ez felért egy tantra kurzussal amire amúgy már régóta vágytam

Orsi

Kedves Imi! A tantramasszázs fantasztikus volt, erőt és lelket öntött belém. 34 éves vagyok és nagyon nagy blokkokkal küszködök a nőiség, szexualitás megélésének terén, ezért is kezdtem el járni a tantramasszázs útját. Ez mindig megnyit, úgy érzem, mintha újjászületnék, sokat segít az élet minden területén. Mindenkinek javaslom ezt az utat, aki komoly gondokkal küszködik ilyen téren, biztos út az önelfogadáshoz, az önszeretethez, a nyitáshoz és nem utolsósorban tényleg nagyon szép élmény! 

Zsófi

Megtapasztaltam a puszta létezés érzését, amely maga mögött hagy minden egot, elvárást, nevelt viselkedést. Csak szeretet, kapcsolódás és bizalom, egy olyan felemelő formában, amelyet nem éltem meg előtte. Nőiességem megvalósult és szétáradt, nem rekedt meg a szakrális csakrámban, éreztem minden porcikámmal. Olyan csodás érzés volt, belém égett és bármikor fel tudom idézni. 

Márti

Miután megérkeztem, Imi percről-percre  gyönyörűen megteremtette azt a bizalmat és hangulatot, amiben könnyen át tudtam adni magam.Masszázs által közelebb kerültem önmagamhoz, és a nőiességemhez, amiért mindig hálás leszek.

Szívből ajánlom azoknak, akik különleges élményre vágynak, vagy tanulni szeretnének. 

Noémi

Fizikális probléma miatt kerestem fel Imit, de a lelkemre is ráfért egy kis simogatás. Az érzéki masszázs hatására nemcsak a testi tüneteim múltak el, de lelkileg is sikerült teljes mértékben feltöltődnöm, a szexuális energiaáramlásom helyreállt.

Köszönöm a fantasztikus élményt és az inspirációt!

Emese

Imre a férfi őserő megtestesülése. Határtalan a lelki és fizikai megtartò ereje. Érintése érzéki, magabiztos,lágy de egyben erős is. Óriási tisztelettel és odaadással érinti a női testet. Testileg,lelkileg gyógyító tapasztalat. Minden nőnek tiszta szívemből kívánom, hogy legalább egyszer tapasztalja meg ennek az intim masszázsnak a varázsát. Hál Istennek,hogy vannak ilyen férfiak!

Brigi

Élmény masszázsról

Szia Imi!

Nem is tudom hogyan kezdjem…Mint mondtuk férfinél még nem voltunk, de meglepően jól sikerült. Párom kérdezte milyen voltál, azt mondtam 10 pont! Olyan élményben részesítettél kétszer is…a kezeid azok valami isteni kezek. Páromnak is tetszett nagyon, szívesen megyünk még hozzád, akár lehetne hosszabb is a masszázs. Az hogy egyszerre ketten masszíroztatok az fenomenális volt…Azt mondtad nem az örömszerzés a lényeg…de én örültem hogy ilyen sokáig elidőztél ott lent, isteni volt nem is tudok megfelelő szavakat írni. Engem izgatott, hogy egy idegen férfi elégített ki és páromat is izgatta….Miután vége lett és kimentél majdnem szeretkeztünk…alig bírtuk visszafogni magunkat…persze tudjuk ez nem erről szól de olyan érzés fogott el mindkettőnket, mivel csodát tettél velem…

Köszönjük, jelentkezni fogunk még!

Üdvözlettel,

Réka és Andor

Kedves Idus és Imi!

Csak 1 sorban tudom összefoglalni a gondolataimat, ezt kérlek ne rakjátok ki a honlapra.

Nagyon kellemes volt a masszázs, igazán jól éreztük magunkat. Szuper hangulata van a helynek, Idus közvetlensége és kedvessége minden elképzelésünket felülmúlta. Lesz ennek még folytatása. 

Köszönünk mindent!

Minden jót!

Patrícia és Marci  

Páros szinkron masszázsról

Kedves Ida és Imi!

Néhány nap eltelt a találkozásunk óta, de még mindig hatása alatt vagyunk a Tőletek kapott élményeknek.

Nagyon jól éreztük magunkat abban a szeretetteljes légkörben, amelyet teremtettetek. Szeretnénk megköszönni mindazt, amit Tőletek kaptunk, úgy érezzük, jó döntés volt, hogy felkerestünk Titeket.

Szép napokat kívánunk és szeretettel ölelünk mindkettőtöket: 

Ili & Karcsi

Sziasztok,

Hálásan köszönjük az élményt, csodàlatos volt minden perce, nagyon elégedettek voltunk, örökre szóló élményt szereztünk ezzel a pároknak szóló Élménymasszázzsal. Úgy éreztük, hogy most van itt az ideje, hogy megtapasztaljuk ezt a különleges élményt és ehhez a lehető legjobb helyet választottuk.

A szalon nagyon meghitt és pozitív hangulatú volt. Nagyon tetszett a domináns piros és bordó szín, a sok mécses, a páva tollak és a halk, háttérben szóló mantra zene.  Nagyon kedves és pozitív fogadtatásban volt részünk. 

A masszás elején nagyon tetszett a szívből jövő ölelés. Finomak és érzékiek voltak a mozdulatok, érződött Lina és Stefán profizmusa, szívvel-lélekkel csinálták a különfèle fogàsokat, tisztelettel és alázattal a testünk iránt. Nagyon hálásak vagyunk, hogy velük élhettük át ezt a tantrikus élményt. A masszázs végèn különösen tetszett, hogy a befejező mozdulatnál a szexuális energiát felhúzták a szívünkbe, ezt követően pedig làgyan és finoman vezettek vissza minket a valósàgba. A masszázst követően figyeltek rá, hogy egy meghitt hangulatú beszêlgetés alakuljon ki, tökêletes záráskènt.

Külön köszönjük Iminek a korrekt hozzáállást. Jó érzésekkel gondolunk vissza az intimázs szalonra. 

Veronika és Márk

További masszőreinkről

Az Olga Fantasztikus, levett a lábamról, vagy nekem jött be,  vagy ilyen a kisugárzása és mindenkit elkábít:)) ,kiknek ajánlanám? mindenképp olyannak aki nyított  az érintés varázsára, a z érintésre, , .ez tényleg energia áramlás, mert különösebben nem történik semmi, de mégis pozítivan felszabadultan táoztam(pasi gondolat)ez valami olyan amikor megtalálja az ember az (igazit) és mindegy mi történik csak a közelében van.

Feri

Ez szavakkal leírhatatlan. Sokkal többet adott ez az élmény mint amire számítottam. Maga a masszőr személye és a környezet végtelen nyugalommal töltött el. Egy szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy jó helyen vagyok-e. Mintha haza érkeztem volna. 🙂 Stefán profin lekövette a testem és ami még ennél is sokkal fontosabb, a lelkem rezdüléseit. Az energiák áramlása egyszerűen zseniális volt, ami mint egy időzített bomba 3 nap múlva robbant is bennem. 🙂 Most értettem meg igazán ,miért mondták mások, hogy ezt az élményt minden nőnek egyszer az életében meg kell tapasztalnia. Végtelen szeretet van bennem és csakis jó érzések.

Köszönöm nektek!

Nemsokára újra “találkozunk”!

Kata

Jóni masszázs oktatásról

Szia Imi!

Nemrégiben vettem részt a kiscsoportos jóni masszázs tanfolyamodon. Nem vagyok fiatal de ilyen vagy ehhez hasonló oktatáson még nem voltam. Ezért nagy kíváncsisággal és izgalommal vártam a megbeszélt időpontot!

Az oktatáson végig azt hangsúlyoztad, hogy ez egy masszázs,  ez a dolog nem a sexről szól. Az energia átadása, átvétele, összpontosítása a fő cél! A jelentkezésemkor leírtam, miért szeretnék részt venni az oktatáson és a visszaigazolásod szerint a problémámra lehet megoldás a joni masszázs elsajátítása.

Az oktatáson jól éreztem magam az oldott légkör, a jó hangulat átsegített a kezdeti lámpalázon. A gyakorlati oktatás mégis nagy meglepetést hozott. Bár nekem nehézséget okozott, hogy végig térdelni kellett / ízületi problémám van/ de olyan természetességgel mutattad be a gyakorlatokat, hogy semmilyen feszültséget nem éreztem. Pedig egy teljesen meztelen  nem mellesleg nagyon szép és kifogástalan alakú modellen dolgoztunk.

A tanfolyam végére kellemesen elfáradtam. El kell mondanom, hogy több mint 40 éve házasságban élek és még nekem is nagyon hasznosnak  bizonyult a tanfolyam. Szerintem a középiskola végén már oktatni kellene ezt az anyagot.

Személyes véleményem a joni masszázs és a sex nem igazán válik ketté, ezért valóban segíthet az én otthoni problémám megoldásában. /modell levetkőzésekor volt erekcióm, azonban a foglalkozás közben egyszer sem éreztem ezt az érzést/

Köszönöm Neked és Segítődnek ezt a magas színvonalú közérthető előadást.

Gratulálok és minden jót kívánok!

János

Köszönöm a tréninget, nagyon sokat tanultam és egyben fel is töltött a tegnapi este!

Kíváncsisággal és a fejemben kérdőjelekkel érkeztem a helyszínre, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni a tréning. De mint kiderült aggodalomra nem volt semmi ok. A helyszín, az egész légkör (oktató, modell és a résztvevők) teljes nyugodtságot, természetességet árasztottak. Mintha egy péntek este összefutottunk volna régi ismerősökkel. A masszázs oktatás felépítése tökéletes, könnyen megjegyezhető, gyorsan elsajátítható, mégis rendkívül hatásos mozdulat-sorok egy komplett egészet adnak. Bátran ajánlom mindenkinek!


Zsolt

Sajnos nem sikerült még a masszázst gyakorlatba átültetnem, viszont elég mély beszélgetést indított meg köztem és a barátnőm közt, aminek a végén mondhatni mind a ketten sírtunk de inkább megkönnyebbültünk. 

Hála neked még ha csak a szavak szintjén de úgy érzem elengedtük  az elvárásainkat.

Gergely

Kedves Imi! Nagyon köszönjük az oktatást. Szuperül éreztük magunkat. A párommal együtt mentünk el, erre az oktatásra, mert noha már nem vagyunk fiatalok, de úgy gondoltuk, hogy ezzel a tudással még közelebb kerülhetünk egymáshoz, és teljessebb lehet a szexuállis életünk. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, és a kezdeti lámpa lázunk is nagyon hamar elmúlt. A környezet, a halk zene, Imi, és segítője elvarázsolt bennünket. Én nagyon szégyenlős vagyok, de ezt is sikerült levetkőznöm, és tökéletesen el tudtam engedni magam. A magyarázatok részletessek és érthetőek voltak, majd a gyakorlatba is sikerült átültetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nyitott egy teljessebb élmény megélésére. Még egyszer köszönjük!

Zsuzsa és Gábor

Még mindig a tegnapi nap hatása alatt vagyok, olyan mintha csak egy álom lett volna az egész. Nagyon köszönöm ezt az élményt, ezt minden férfinak el kellene sajátítania, hogy az érintéssel, a törődéssel, és a szívből jövő szándékkal mit lehet egy nőnek adni, hogy egy istennővè váljon. 

Az oktatástól nem kell félni, könnyed felszabadult hangulat volt, Imi érthetően magyaráz és mesél, ami elhangzott elméleti oktatás, azt a gyakorlatban is kipróbáljuk, figyel rà, hogy a lehető legpontosabban sajátítsuk el a technikát. 

Szóval nagyon ajánlom minden olyan férfinak aki szeretne megajándékozni feleségét, párját, partnerét egy olyan élménnyel amit sosem fog elfelejteni. 

Köszi Imi

Márk

Kedves Imi

Tamásnak a felesége vagyok és a mélységes köszönettel tartozom amiatt hogy Tamásnak megtanítottad ezt a masszázst fantasztikus harmónia és energia szabadult föl és azt hiszem hogy bennem A nőiesség csúcsokat dönget végre teljes nőnek érzem magamat gyönyörű volt és Tamás pedig igazi férfi Köszönöm még egyszer ❤️

Emese

Szia Imi!

Ami nagyon tetszett az az, hogy tényleg azt kaptam amiért mentem. Szerettem volna megismerni a tantra és a jóni masszázs valódi energetikáját, ez nagyon is sikerült még megérezni is. Teljesen igazat adok abban, hogy a férfi valódi boldogságát a szexben nem a fizikai kielégülés okozza, hanem a nő Istennővé való emelése általi férfi Istenné válás.


Zsolt

Én köszönöm a lehetőséget, nagyon jó volt! Én a gyakorlatban hiszek, és ez a szeánsz csak arról szólt, tehát tökéletes volt. Kinek ajánlom? Minden férfinak, de csak annak, aki igazi férfi akar lenni.


Gábor

Köszönöm a tréninget, nagyon sokat tanultam és egyben fel is töltött a tegnapi este!

Kíváncsisággal és a fejemben kérdőjelekkel érkeztem a helyszínre, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni a tréning. De mint kiderült aggodalomra nem volt semmi ok. A helyszín, az egész légkör (oktató, modell és a résztvevők) teljes nyugodtságot, természetességet árasztottak. Mintha egy péntek este összefutottunk volna régi ismerősökkel. A masszázs oktatás felépítése tökéletes, könnyen megjegyezhető, gyorsan elsajátítható, mégis rendkívül hatásos mozdulat-sorok egy komplett egészet adnak. Bátran ajánlom mindenkinek!


Zsolt

Szia Imi!
Érdekes dolog történt velem masszírozás tanfolyam után. Soha nem éreztem még ezt. Fantasztikus érzés vett rajtam erőt! Tele lettem energiával. Nem voltam éhes, csak szomjas, de az nagyon. Mikor hazaértem és megöleltem a feleségem nem akart elengedni. Annyira jól esett neki az ölelés. Majd megmutattam a rituálét. Amikor a kezét a mellkasomra helyeztem és az enyémet az Övére olyan energia áramlott át köztünk hogy elsírta magát és le kellett ülnie. Rengeteg energiám teremtődött a tanfolyam alatt. Nem voltam álmos és reggel egyáltalán nem voltam fáradt. Frenetikus volt a másnap. Szétáradt bennem olyan boldogság érzés amit soha nem éreztem eddig. Köszönöm hogy megmutattad nekem.

Üdv:

Laci

Jóni masszázs - ÉlménybeszámolóKata testközeli tapasztalatai, az Ő forró és pikáns tollából.