Vélemények a Jóni masszázsról

IMG
IMG
"Imre a férfi őserő megtestesülése. Határtalan a lelki és fizikai megtartò ereje. Érintése érzéki, magabiztos,lágy de egyben erős is. Óriási tisztelettel és odaadással érinti a női testet. Testileg,lelkileg gyógyító tapasztalat. Minden nőnek tiszta szívemből kívánom, hogy legalább egyszer tapasztalja meg ennek az intim masszázsnak a varázsát. Hál Istennek,hogy vannak ilyen férfiak!"
Brigi
IMG
IMG
"Fizikális probléma miatt kerestem fel Imit, de a lelkemre is ráfért egy kis simogatás. Az érzéki masszázs hatására nemcsak a testi tüneteim múltak el, de lelkileg is sikerült teljes mértékben feltöltődnöm, a szexuális energiaáramlásom helyreállt. Köszönöm a fantasztikus élményt és az inspirációt!"
Emese
IMG
IMG
“Miután megérkeztem, Imi percről-percre gyönyörűen megteremtette azt a bizalmat és hangulatot, amiben könnyen át tudtam adni magam.Masszázs által közelebb kerültem önmagamhoz, és a nőiességemhez, amiért mindig hálás leszek. Szívből ajánlom azoknak, akik különleges élményre vágynak, vagy tanulni szeretnének.”
Noémi
IMG
IMG
“Szia Imi, sokat kaptam és tanultam tőled… általad a következő lépcsőfokra léphetek… örülök, hogy megismertük egymást, találkoztunk és külön köszönet a sok sok belém fektetett idődért és energiáért számomra ez felért egy tantra kurzussal amire amúgy már régóta vágytam”
Orsi
IMG
IMG
“Az érzés amit akkor és ott éreztem az leírhatatlan, élveztem minden egyes pillanatát és minden egyes érintést :). Haza felé végig valami iszonyat jó érzés bizserget bennem, azt hiszem megint egy kicsivel közelebb kerültem önmagamhoz, és azt a bizonyos vastag páncélt el is vékonyítottad kicsit :). Imi, a köszönöm szó talán kevés is mit mondhatok :)”
Réka
IMG
IMG
“Kedves Imi, Nagyon csodás volt. Olyan mintha másodszor is elvesztettem volna a szüzességemet… Lehet hogy valamit tényleg kinyitottál mert eddig is bámultak a pasik az utcán, de most végképp”
Zsófi
IMG
IMG
"Szia Imi, Szeretném mégegyszer megköszönni a tegnapi csodálatos élményt. Az érintések testileg-lelkileg feltöltöttek és végig biztonságban éreztem magam. A szeretet és béke érzése velem maradt a nap folyamán csakúgy mint a finom vibrálás a testemben. Köszönöm, hogy segítségeddel eljutottam ebbe az állapotba, amihez remélem minél gyakrabban vissza tudok térni, ha felidézem az átélt érzéseket."
Veronika
IMG
IMG
"Szia Imi :) , Eltelt egy kis idő mióta voltam nálad,talán már sikerül valahogy szavakba is öntenem az érzéseim a masszázzsal kapcsolatban. Sokat gondoltam rá megmondom őszintén, az jött fel bennem ha most 40 évvel később lenne és megkérdeznék milyen szép emlékek jutnak eszembe, ez biztos közte lenne :D Azért is volt ez talán ilyen különleges mert még sosem tapasztaltam ilyen szintű tiszteletet és odaadást férfitól. Békét és a biztonságot éltem meg ott akkor és sikerült elérned hogy magamra figyeljek, ami általában nem jellemző nálam. Szóval még egyszer köszönöm ezt az újfajta élményt és a jövőben szívesen mennék még hozzád."
Melinda
IMG
IMG
”Még mindig ülepedik bennem az élmény, és érdekes dolgokat figyelek meg magamon. Először is nagyon megnyugtató volt abban az értelemben, hogy azóta nem bántom magam, nem hiszem, hogy valami baj van velem. Másrészt vidámabb vagyok, nagyobb az életkedvem, kevésbé gyötörnek önmarcangoló, magamban kételkedő gondolatok. Köszönöm a beszélgetést is, fontos, és külön jó volt, hogy minderről egy férfival beszélgettem. Az érintések pedig isteniek voltak – többször eszembe jutott, hogy ennek a tudásnak a birtokában biztos kevesebb lenne a válás, az infarktus és még talán a háború is… Tényleg nem értem, hogy miért nincs kígyózó sor az ajtótok előtt. Tudom, hogy egy út elején vagyok, de valahogy úgy érzem, mintha kaptam volna egy térképet, amin be van jelölve a legrövidebb út.”
Andrea
IMG
IMG
“Szia Imi! Egy hét telt el azóta, amióta Nálad jártam és szeretném megosztani Veled a gondolataimat, tapasztalásaimat, amelyek azóta ébredtek bennem. Nagyon örülök, hogy Hozzád kerültem, és általad éltem át ezt az elmélyedt állapotot. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy valaha részt fogok venni egy ilyen masszázson, mert még magam előtt is szégyellem magam. A masszázs utáni beszélgetésünkkor értettem meg, hogy mit is jelent az, hogy kapcsolódni magamhoz, addig a pillanatig ezt nem is értettem, nem tudtam a saját testemmel mit kezdeni, meztelenül is kizárólag csak a zuhanyzó alatt voltam, de akkor ott megértettem, hogy mit jelent az, hogy kötődjek, kapcsolódjak a testemhez, hogy hogyan alakítsak ki intim kapcsolatot magammal. Köszönöm szépen, hogy segítettél benne! A masszázs óta sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és sokkal nagyobb békében vagyok önmagammal. Nagyon köszönöm a figyelmet és tiszteletet, amit árasztasz, és, hogy a masszázst mély átszellemülésben adtad, ezt nagyon lehetett érezni.”
Kriszti
IMG
IMG
“Kedves Imi! Hálásan köszönöm a csütörtöki masszázst! Csodálatos, különleges élmény volt. Valóban másképp néztek rám az emberek. Sokat segített önmagam elfogadásában az alkalom. Nem hittem hogy képes vagyok rá. Hasam kicsit fájt utána de ez biztosan a tudatalatti tiltakozás. Remélem lesz még alkalmunk találkozni. Több mozzanat bevillant napközben egy nagyon kellemes érzés mellett. Illatokat intenzívebben érzem. Külön hála a feltétel nélküli elfogadásért és az oldásért. Bízom benne hogy még sok nő érezheti meg Istennői mivoltát a kezeid között. Kívánom hogy azt az örömöt amit adsz azt te is visszakapd valamilyen formában. Nagyon köszönöm! Csodás hétvégét!”
Regina
IMG
IMG
“Szia Imi! Szeretném megköszönni mindazt, amit ma adtál nekem. Úgy érzem, mintha újjászülettem volna. Magamon is meglepődök, mert mindig is szégyenlős típus voltam, és ott, abban a helyzetben természetesnek tűnt ahogy hagytam h irányíts. Magával ragadott az egész élmény, a mozdulataid, arra se volt időm h zavarjon h egy idegen férfi ér hozzám. Mintha egy más világba kerültem volna. Csodás volt minden érintésed, élveztem minden egyes pillanatot, beleremegett az egész testem. A zsibbadás.. pl.. ez is egy teljesen új érzés volt. Odafelé tartva nagyon bizonytalan voltam, h jó e ez nekem.. kell e ez nekem.. idegen volt az egész helyzet… kicsit bevallom féltem is a helyzettől. De így visszagondolva egy percig se kellett volna gondolkoznom. Csodás volt az első érintéstől az utolsóig, köszönöm Neked ezt az élményt! Örülök, hogy megismertelek! Remélem lesz még alkalmunk találkozni ;)”
Ancsa
IMG
IMG
“Már hosszú ideje izgatta a fantáziám a tantra masszázs, de bátorságot csak most sikerült meríteni hozzá, elsősorban egészségügyi okok miatt. Ugyanis évekig tartó hormoninjekció kúra következtében teljesen eltűnt a menstruációs ciklusom, és gyógyszeres kezeléssel sem sikerült visszahozni. Valami azt súgta a tantrikus jóni masszázs segíthet. Hosszas keresgélés után rátaláltam Imire, aki azt a benyomást keltette hogy valóban tudja miről beszél, rábízhatom a testem, nem fog visszaélni a helyzettel. Persze nagyon izgultam és féltem, de Imi az első pillanattól kezdve igen nagy profizmussal oldotta bennem a feszültséget, már a megjelenése is nyugalmat áraszt, kellemes időzni benne. A masszázst egy összehangoló szertartással kezdi, ami tovább növeli a bizalmat, oldja a feszültséget, nem kapkod el semmit. Az érintése egy cseppet sem tolakodó, enged saját ütemben nyílni, végig maximálisan jelen van, figyeli minden rezdülésem, és olyan puhán reagál, mintha magammal táncolnék. Egy pillanatra sem éreztem zavart, szégyenlősséget mellette, pedig jelen állapotomban nagyon szégyenlős vagyok. Figyelmemet teljesen magamra fókuszálhattam, ami elsőre nem is olyan egyszerű feladat, hiszen még soha nem figyeltem kényeztetés közben magamra. Ez a felismerés megdöbbent, és sok miértre választ ad. Még inkább megerősödöm abban, hogy ez egy igen kiváló gyógymód, nem csak a test számára, hanem a lélek számára is. A masszázs után szinte leírhatatlan az az állapot amiben lebegek, végtelen harmónia, nyugalom, béke, egység, szeretet… Nyoma nincs kielégületlen frusztráltságnak, nemi vágynak, pedig nem éltem meg testi orgazmust (talán nem engedtem meg magamnak), de akkor ez lehet a lelki orgazmus, a valódi kielégülés.. csodálatos élmény. Mosolygok a gondolaton, ami a masszázs során is többször felbukkant bennem ~ Imi, magasra tetted a mércét! :)) Aznap éjszaka kimondottan jól aludtam, és másnap reggel menstruációs fájdalmakra ébredtem, tehát működik a gyógymód, beindított valamit, amit a gyógyszeres kezelések nem tudtak. Hálásan köszönöm”
Mara
IMG
IMG
"Szia Imi! Nagyon koszonom a szerdat. Dobbenetes, hogy mennyi minden tortenik meg mindig bennem, reg dolgozott es erintett mar meg vmi ennyire. Ha egyedul vagyok, meg mindig kristaly tisztan felnyilik az a ter es energia ami ott volt es hat ram. Szepen lassan jonnek a helyzetek is, ahol kommunikalhatom, magam mogott hagyhatom, azokat az elethelyzeteket ahol szegyent es buntudatot eltem meg. Szabadabbnak es konnyebbnek erzem magam. Biztos, hogy szeretnek meg tovabb haladni ezen az uton, a tobbit majd meglatom, hogy mikor jon el az ideje."
Orsi
IMG
IMG
"Szia. Nem hagy nyugodni a gondolat, amíg pár sort nem írok... Tegnap este óriási erőket tapasztaltam, de ma is, még inkább. Letisztultabb minden bennem, az elmémben, testemben. Nincs negatív gondolat, nem erőszakoskodik és nincs testi fájdalmam. Ezek felfoghatatlanok számomra, mert legalább 20 éve nem tapasztaltam ekkora nyugodtsagot. Bár a lelki fájdalmam megvan, de az nem olyan gyötrő és kínokkal teli. Olyan, mintha mindig “imádkoznék” A testemben megszűntek a nehéz súlyként érződő blokkok. Mintha üres edény volna. (Nem rossz értelemben.) Tudom, hogy nincs vége, lesz még megtapasztalás, és rosszabb idők is. Rajtam múlik sok minden. Igyekszem az egyensúlyt megtartani. Neked sok sikert az életben, és kívánok minden jót, érezd jól magad! Őszinte tisztelettel, "
Mariann
IMG
IMG
"Hát jól felkavart ez a masszázs....tudom, hogy rengeteg feladatom van annak érdekében, hogy "magamtól" ennyire jól érezzem magam, és ennyire nyugodt, kiegyensúlyozott legyek mint ott akkor....ez utólag is megdöbbentő tapasztalás volt...azóta a meditációim is teljesen más értelmet nyertek... Még most is csak lebegek és próbálom felfogni mi történt :) Nem gondoltam volna hogy egy ilyen masszázson kerülök a legközelebb magamhoz ahol csak valaha voltam. Örök hálám üldözni fog :)"
Blanka
IMG
IMG
"Kedves Imi! Egy fantasztikus élményben volt részem, amit szavakkal leírni nem egyszerű! Utóbbi időben sokat gondolkodtam, valami újat szerettem volna kipróbálni, amit csak egy képzett szakember tud nyújtani. Ekkor találtam rá a Tantra-Jóni masszázsra.Telefonos egyeztetés után, eljött a várva várt nap .Megérkeztem egy nagyon kellemes környezetbe ahol egy nagyon udvarias férfi fogadott. Rövid megbeszélés után (itt már éreztem ,hogy jó kezekben vagyok ,rá bízhatom magam Imire) elmentem zuhanyozni,egy szép mintás kendőben tértem vissza.A masszázst megelőzően egy fantasztikus rituáléval kezdte,ami idő alatt csukva volt a szemem .Minden egyes mozdulatát éreztem, azt a féle energiát.....Matracon feküdve meleg olajjal csorgatta végig a testem, átsimogatta a testem-lelkem.Azt hiszem a szégyenérzetem ezáltal gyorsan levetkőztem,azok a finom lebegtető érintések a lelkemet is megérintették. Mikorra a Joni masszázsra került a sor,nagyon kíváncsi voltam, milyen pontokat fog nálam megtalálni,de erre időm sem volt figyelni ,magával vitt az élmény ,elvarázsolt,egyszerűen csak lebegtem a gyönyörben.Azok a finom érintések ,elfeledtettek velem mindent,magával ragadott a gyönyör érzés és jött az a finom orgazmus,ami áthatolt az egész testemen,amit finom érintésekkel zárt le. Nagyon várom a következő alkalmat! Köszönöm ezt a fantasztikus élményt!"
Virág
IMG

Vélemény az élménymasszázsról

IMG
IMG
"Szia Imi! Nem is tudom hogyan kezdjem...Mint mondtuk férfinél még nem voltunk, de meglepően jól sikerült. Párom kérdezte milyen voltál, azt mondtam 10 pont! Olyan élményben részesítettél kétszer is...a kezeid azok valami isteni kezek. Páromnak is tetszett nagyon, szívesen megyünk még hozzád, akár lehetne hosszabb is a masszázs. Az hogy egyszerre ketten masszíroztatok az fenomenális volt...Azt mondtad nem az örömszerzés a lényeg...de én örültem hogy ilyen sokáig elidőztél ott lent, isteni volt nem is tudok megfelelő szavakat írni. Engem izgatott, hogy egy idegen férfi elégített ki és páromat is izgatta....Miután vége lett és kimentél majdnem szeretkeztünk...alig bírtuk visszafogni magunkat...persze tudjuk ez nem erről szól de olyan érzés fogott el mindkettőnket, mivel csodát tettél velem... Köszönjük, jelentkezni fogunk még! Üdvözlettel,"
Réka és Andor
IMG

Vélemény a Jóni masszázs oktatásról

IMG
IMG
“Szia Imi! Érdekes dolog történt velem masszírozás tanfolyam után. Soha nem éreztem még ezt. Fantasztikus érzés vett rajtam erőt! Tele lettem energiával. Nem voltam éhes, csak szomjas, de az nagyon. Mikor hazaértem és megöleltem a feleségem nem akart elengedni. Annyira jól esett neki az ölelés. Majd megmutattam a rituálét. Amikor a kezét a mellkasomra helyeztem és az enyémet az Övére olyan energia áramlott át köztünk hogy elsírta magát és le kellett ülnie. Rengeteg energiám teremtődött a tanfolyam alatt. Nem voltam álmos és reggel egyáltalán nem voltam fáradt. Frenetikus volt a másnap. Szétáradt bennem olyan boldogság érzés amit soha nem éreztem eddig. Köszönöm hogy megmutattad nekem. Üdv: Laci”
László
IMG
IMG
“Szia Imi! Ami nagyon tetszett az az, hogy tényleg azt kaptam amiért mentem. Szerettem volna megismerni a tantra és a jóni masszázs valódi energetikáját, ez nagyon is sikerült még megérezni is. Teljesen igazat adok abban, hogy a férfi valódi boldogságát a szexben nem a fizikai kielégülés okozza, hanem a nő Istennővé való emelése általi férfi Istenné válás.”
Zsolt
IMG
IMG
“Én köszönöm a lehetőséget, nagyon jó volt! Én a gyakorlatban hiszek, és ez a szeánsz csak arról szólt, tehát tökéletes volt. Kinek ajánlom? Minden férfinak, de csak annak, aki igazi férfi akar lenni.”
Gábor
IMG
IMG
“Köszönöm a tréninget, nagyon sokat tanultam és egyben fel is töltött a tegnapi este! Kíváncsisággal és a fejemben kérdőjelekkel érkeztem a helyszínre, hogy a gyakorlatban hogy fog kinézni a tréning. De mint kiderült aggodalomra nem volt semmi ok. A helyszín, az egész légkör (oktató, modell és a résztvevők) teljes nyugodtságot, természetességet árasztottak. Mintha egy péntek este összefutottunk volna régi ismerősökkel. A masszázs oktatás felépítése tökéletes, könnyen megjegyezhető, gyorsan elsajátítható, mégis rendkívül hatásos mozdulat-sorok egy komplett egészet adnak. Bátran ajánlom mindenkinek!”
Zsolt
IMG
IMG
"Szia Imi! Nemrégiben vettem részt a kiscsoportos jóni masszázs tanfolyamodon. Nem vagyok fiatal de ilyen vagy ehhez hasonló oktatáson még nem voltam. Ezért nagy kíváncsisággal és izgalommal vártam a megbeszélt időpontot! Az oktatáson végig azt hangsúlyoztad, hogy ez egy masszázs, ez a dolog nem a sexről szól. Az energia átadása, átvétele, összpontosítása a fő cél! A jelentkezésemkor leírtam, miért szeretnék részt venni az oktatáson és a visszaigazolásod szerint a problémámra lehet megoldás a joni masszázs elsajátítása. Az oktatáson jól éreztem magam az oldott légkör, a jó hangulat átsegített a kezdeti lámpalázon. A gyakorlati oktatás mégis nagy meglepetést hozott. Bár nekem nehézséget okozott, hogy végig térdelni kellett / ízületi problémám van/ de olyan természetességgel mutattad be a gyakorlatokat, hogy semmilyen feszültséget nem éreztem. Pedig egy teljesen meztelen nem mellesleg nagyon szép és kifogástalan alakú modellen dolgoztunk. A tanfolyam végére kellemesen elfáradtam. El kell mondanom, hogy több mint 40 éve házasságban élek és még nekem is nagyon hasznosnak bizonyult a tanfolyam. Szerintem a középiskola végén már oktatni kellene ezt az anyagot. Személyes véleményem a joni masszázs és a sex nem igazán válik ketté, ezért valóban segíthet az én otthoni problémám megoldásában. /modell levetkőzésekor volt erekcióm, azonban a foglalkozás közben egyszer sem éreztem ezt az érzést/ Köszönöm Neked és Segítődnek ezt a magas színvonalú közérthető előadást. Gratulálok és minden jót kívánok!"
János
IMG

Kapcsolat

1111 Budapest, Budafoki út 17


Email cím: hello@intimazs.hu


Telefonszám: +36303898953

Az intimázs honlapja sem tökéletes, de szeretne az lenni. Ezért kérjük, bárminemű tapasztalataidat írd meg bátran, hogy tanulhassunk azokból. Szeretnénk tudni, ha valami elnyerte tetszésedet vagy, ha épp ellenkezőleg.

Köszönjük!