Bemutatkozás

Szóval, hogy mitől más az intimázs?

Igen, nálunk is a masszázs képzi a folyamat alapját, viszont minden egyes masszázst megelőz egy tantrikus rituálé, mely segít a vendégeink számára a megérkezésben illetve a hely energiáival, masszőrrel való összehangolódásban.

Ezen felül egy terápiás jellegű beszélgetés fogja keretbe a folyamatot a masszázs előtt és után, ami által sokkal könnyben van lehetőség megnyílni, felszabadultabb oldott hangulatba kerülni ebben a különleges helyzetben, es tapasztalatok feldolgozásában, integrálásában is nagy segítséget nyújt.

Ezért más az INTIMÁZS: masszázs, intimitás, önismeret, öngyógyítás

Hogy mi az intimázs? Egy irány, egy szellemiség.

Leginkább az tudja talán meghatározni, amiben hiszünk!

Mi hiszünk benne, hogy a gyógyulás nem más, mint  saját középpontunkhoz közel kerülni, harmóniában lenni önmagunkkal illetve a bennünket körülvevő világgal. A masszázs célja nálunk a szexuális energia megébresztésén felül az, hogy ezen férfi/női erőt megélhessük/tapasztalhassuk majd ezen energiát finomítva, felhúzva, átminősítve a szívközpontunkon keresztül lehetőséget teremtsünk a mélyebb önismeretre (saját magunkkal ápolt intimitás mélyebb megélésre)  és ezáltal a felmerülő kihívások oldása által az öngyógyító folyamtok beindítására.

  • Hiszünk:
  • a szeretet és az érintés gyógyító erejében.
  • a folyamatos fejlődés és a vágy teremtő erejében
  • a tiszta szándék és a végrehajtás módjának kiemelt fontosságában
  • a férfi és női minőségek megnyilvánulásának világunkban betöltött szerepében

Nagy hangsúlyt fektetünk az intimitás és a szexualitással kapcsolatos problémák feldolgozására, hiszen egy szexuális energia és egy rendelkezésünkre álló legerőteljesebb energia. Ezt az erőt használva növelhetjük a testi, az érzelmi és a spirituális tudatosságunkat.

A fenti értékek mellett zászlónkra tűztük a tudatosságra és a fenntarthatóságra való törekvést, így többek közt kiemelt figyelmet fordítunk az alábbi területekre:

  • vegán életmód
  • jóga, meditáció
  • újrahasználás, hulladék minimalizálás

Amennyiben Te is hasonlóan gondolkodsz, még könnyeben fogunk tudni segíteni egymásnak.

Szolgáltatásaink

A nőknek, férfiaknak és pároknak szóló masszázsaink mellett a képzésienk keretein belül elsajátíthatod a több ezer évre visszanyúló, a keleti bölcsek tanításait és tapasztalatait.

Tantrikus test- és intim-masszázs

Ahol az ellazult állapotban történő megébresztett vágy energia finomítása, nemesítése gyógyító szeretetté, mely segít bennünket az önmagunkkal való találkozásban.

Tantrikus test- és intim-masszázs oktatás

Célunk, hogy Tőlünk függetlenül , akár otthonodban is tudd gyakorolni a megszerzett tudást, és tudj haladni az önmagad megismeréséhez vezető úton, akár partnereddel, akár önmagad isteni minőségével.

Intimitás & masszázs

A kettő együtt hordozza a test és a lélek állapotának felfrissítését és a megfiatalodást.

Saját női és férfi energiánk, kisugárzásunk is megújul.

Küldetésem

Új képet alkotni az INTIMITÁSRÓL!

Küldetésem megismerni a világot, annak működését, és a fejlődésre, önismeretre vágyó Nők és Férfiak számára átadjam a bennem megszületett megértéseket masszázson, gyógyításon, tanításon át.

IntImi, Cserép Imre
megálmodó, alapító

 

Vélemények rólunk

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader