Bemutatkozás

Szóval, hogy mitől más az intimázs?

Igen, nálunk is a masszázs képzi a folyamat alapját, viszont minden egyes masszázst megelőz egy tantrikus rituálé, mely segít a vendégeink számára a megérkezésben illetve a hely energiáival, masszőrrel való összehangolódásban.

Ezen felül egy terápiás jellegű beszélgetés fogja keretbe a folyamatot a masszázs előtt és után, ami által sokkal könnyben van lehetőség megnyílni, felszabadultabb oldott hangulatba kerülni ebben a különleges helyzetben, es tapasztalatok feldolgozásában, integrálásában is nagy segítséget nyújt.

Ezért más az INTIMÁZS: masszázs, intimitás, önismeret, öngyógyítás

Hogy mi az intimázs? Egy irány, egy szellemiség.

Leginkább az tudja talán meghatározni, amiben hiszünk!

Mi hiszünk benne, hogy a gyógyulás nem más, mint  saját középpontunkhoz közel kerülni, harmóniában lenni önmagunkkal illetve a bennünket körülvevő világgal. A masszázs célja nálunk a szexuális energia megébresztésén felül az, hogy ezen férfi/női erőt megélhessük/tapasztalhassuk majd ezen energiát finomítva, felhúzva, átminősítve a szívközpontunkon keresztül lehetőséget teremtsünk a mélyebb önismeretre (saját magunkkal ápolt intimitás mélyebb megélésre)  és ezáltal a felmerülő kihívások oldása által az öngyógyító folyamtok beindítására.

  • Hiszünk:
  • a szeretet és az érintés gyógyító erejében.
  • a folyamatos fejlődés és a vágy teremtő erejében
  • a tiszta szándék és a végrehajtás módjának kiemelt fontosságában
  • a férfi és női minőségek megnyilvánulásának világunkban betöltött szerepében

Nagy hangsúlyt fektetünk az intimitás és a szexualitással kapcsolatos problémák feldolgozására, hiszen egy szexuális energia és egy rendelkezésünkre álló legerőteljesebb energia. Ezt az erőt használva növelhetjük a testi, az érzelmi és a spirituális tudatosságunkat.

A fenti értékek mellett zászlónkra tűztük a tudatosságra és a fenntarthatóságra való törekvést, így többek közt kiemelt figyelmet fordítunk az alábbi területekre:

  • vegán életmód
  • jóga, meditáció
  • újrahasználás, hulladék minimalizálás

Amennyiben Te is hasonlóan gondolkodsz, még könnyeben fogunk tudni segíteni egymásnak.

Ha szeretnél többet megtudni a masszázsainkról, és arról, hogy mi hogyan tekintünk rájuk, akkor kattints és olvasd el a cikkeink!

Tantra Masszázs

Jóni Masszázs

Lingam Masszázs

Szolgáltatásaink

A nőknek, férfiaknak és pároknak szóló masszázsaink mellett a képzésienk keretein belül elsajátíthatod a több ezer évre visszanyúló, a keleti bölcsek tanításait és tapasztalatait.

Tantrikus test- és intim-masszázs

Ahol az ellazult állapotban történő megébresztett vágy energia finomítása, nemesítése gyógyító szeretetté, mely segít bennünket az önmagunkkal való találkozásban.

Tantrikus test- és intim-masszázs oktatás

Célunk, hogy Tőlünk függetlenül , akár otthonodban is tudd gyakorolni a megszerzett tudást, és tudj haladni az önmagad megismeréséhez vezető úton, akár partnereddel, akár önmagad isteni minőségével.

Intimitás & masszázs

A kettő együtt hordozza a test és a lélek állapotának felfrissítését és a megfiatalodást.

Saját női és férfi energiánk, kisugárzásunk is megújul.

Küldetésem

Új képet alkotni az INTIMITÁSRÓL!

Küldetésem megismerni a világot, annak működését, és a fejlődésre, önismeretre vágyó Nők és Férfiak számára átadjam a bennem megszületett megértéseket masszázson, gyógyításon, tanításon át.

IntImi, Cserép Imre
megálmodó, alapító

 

Partnereink

Az évek alatt számtalan új ismeretséget, barátságot és üzleti kapcsolat született meg a munkánk során.

Fontosnak tartjuk a szakmaiságot, és azt, hogy a vendégeink biztonságban érezzék magukat egyes vállalkozásokkal való együttműködés során. Ezért ezen az oldalon szeretnénk kiemelni néhány partnerünket, akikkel az évek alatt jó kapcsolatot építettünk fel. 

Vélemények rólunk

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader