Intim-masszázs időpont foglalás

Időpontfoglaló űrlap

You can reach the English version of the booking form here.

Ha szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődésed, akkor töltsd ki az „intim-masszázs időpont foglalás” űrlapunkat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


  Kérlek vedd figyelembe, hogy valótlan (gyanús) adatok megadása esetén a rendszer figyelmen kívül hagyhatja jelentkezésed. Köszönjük!

  Jártál már nálunk korábban?

  Masszázsra vagy képzésre szeretnél jelentkezni?

  Ki(k)nek szóló masszázstípust szeretnél választani?

  Masszőr:

  Masszőr:

  Masszőr:

  Masszőr:

  Masszőr:

  Masszőr:

  Dátum:
  (Szalonunkban érdemes 1-2 héttel a masszázs előtt bejelentkezni, persze néha előfordul, hogy szerencséd lesz és hamarabb is találunk időpontot számodra)

  Fizetési mód választása


  A Foglalás gomb megnyomása után kérlek várj 5 másodpercet!
  (Foglalásod feldolgozása folyamatban, dolgozik rajta a rendszer.)

  Köszönjük türelmed! 🙏

  Vélemények rólunk

  Csaba KleinCsaba Klein
  18:18 13 Feb 22
  Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
  Melinda ChikánMelinda Chikán
  15:56 10 Jan 22
  Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
  Soter FotoSoter Foto
  13:11 02 Dec 21
  Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
  Angelika BagdalAngelika Bagdal
  15:29 26 Nov 21
  Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
  Zsolt NémethZsolt Németh
  16:07 21 Oct 21
  Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
  js_loader