Gyakori kérdések

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mi a tantra masszázs?

A tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül, az érzékek teljeskörű felpezsdítése, ami különösen fontos a mai stresszes világunkban. Ez a masszázs az intenzív masszírozó mozdulatok mellett az érzékibb, lassú, gyengédebb fogásokat is tartalmazza. Lágy, ellazító zene, félhomály segíti a szeretetteljes ellazulást. Mindez azonban nem éri el a szexualitás szintjét. 

Hűtlenségnek számít az erotikus masszázs?

Minden kapcsolat egyedi, így ez természetesen az adott párkapcsolat függvénye, hogy mi fér bele, megcsalásnak számít-e egy ilyen masszázs. Természetesen lehetőség van arra, hogy pároddal együtt érkezz hozzánk masszázsra. Itt is hangsúlyozom a tantrikus intim masszázs nem szexuális szolgáltatás.

Van idő egy kicsit beszélgetni a masszőrrel a masszázs előtt? Ismerkedni, hogy hasonló rezgéseink vannak-e…?

Igen, a folyamat magába foglalja a lehetőséget arra, hogy legyen lehetőséged megnyílni, kérdezni és megosztani a benned lévő gondolatokat érzéseket, az aktuális élethelyzeted, ami által hozzánk érkeztél. Sőt a alkalom lezárása előtt is van lehetőség arra, hogy a felmerülő kérdéseket átbeszélhessük.

Lesz orgazmusom?

Ezen massszázs-típusnál az orgazmus nem célunk. Amennyiben mégis megnyilvánul, akkor is minden rendben van, ugyanakkor a cél egy magas energiaszint felépítése, ennek megtartása, hosszas lebegés egy orgazmikus állapotban, majd ezen erők felfelé emelése, átalakítása, transzformálása szív szintjére, ahol beindulhatnak az öngyógyító energiák lélek, majd testi szinten is.

Mi a különbség a tradicionális masszázs és az intim masszázs között?

Az intim-masszázs nem az izomzatra, csomók megszüntetésére fókuszál, hanem az érintés jótékony hatására, a test energetikájára.

Tartalmaz szexet az erotikus masszázs?

Nem, a tantra vagy intim masszázs nem tartalmaz szexuális szolgáltatást, nem is ez a céljuk. Sokkal inkább az energiák magasabb szintre emelése, önmagunk egy magasabb szintű énjének felébresztése, a bennünk levő isteni/ istennői energia kibontakoztatása, es az ezen folyamaton való gyengéd és biztonságot adó kísérése, simogatással, gyengéd érintésekkel, az érzékiség tisztaságával.

A tantrikus masszázs legális?

Igen, legális, ha az szexmentes, és azt valóban szakképzett masszőr végzi, nem pedig „masszázsba csomagolt” szexuális szolgáltatásról van szó.

Jól tudom, hogy itt nincs szex, sem orál?

Igen, a tantrikus test és intim-masszázs folyamán kizárólag érintésekkel kísérünk Téged az önmagad felfedezéséhez vezető úton, mely eredményeként egy kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb kapcsolatot hozhatsz létre belső/felső Éneddel!