intIMI - Cserép Imre

IMG
intimázs masszőr, oktató
IMG

Ki vagyok én?

IMG

Talán azt mondhatom nem számít, vagy akár, hogy “senki”. Nem vagyok Guru, Tanító, Mester, Szakértő… Egyszerűen egy lélek ebben a testben, aki azon van, hogy a lehető legtöbb tudást tudjon átadni azokból amit már magáévá sikerült tennie.

Nagyon érdekel a női lélek és test harmóniája. 2015-ben kezdtem masszírozni. Nem vagyok szeplőtlen, rengeteg hibát követtem már el az élet különböző területein. Ez alól az intimitás sem kivétel. Sőt talán a mai napig követek el olyan dolgokat, amire később majd nem leszek büszke, vagy másként tenném. A figyelmem azonban azon van, hogy ezen hibáktól tanuljak, és fejlődjek.

Az egyetlen dolog amiatt veszem a bátorságot, hogy egy különleges masszázsra vagy oktatásra invitáljalak, nem más mint a tapasztalataim és az ezzel kapcsolatos visszajelzések. Ezek engem arra sarkalnak, hogy minél több emberrel osszam meg amit kaptam.

IMG

Az út...

IMG

Távolról érkeztem és hosszú utat jártam be, amíg eljutottam oda, ahol most vagyok. Visszatekintve élettapasztalataim alapján egyértelmű (most már), hogy mennyi jel volt, ami már rég mutatta az irányt számomra. Hosszú évek óta tanulmányozom és fejlesztem magam és hálás vagyok a sok-sok tanítómnak akik tudása által, most talán lehetőségem van számodra is adni valamit, ami jó eséllyel intenzív változást hozhat, az életed egy különösen fontos területén.

Legizgalmasabb helyszínekként Indiát és Sri-Lankát és személyes kedvencemet Balit emelném ki utaim közül . Itt nem csak emberektől, “mesterektől”, de önmagától a természet különböző megnyilvánulásaiból is sokat tudtam meríteni, tanulni, tapasztalni. A Dalai láma Dharamshalában lévő kolostorának meglátogatása után, a Himalája 2.000 méter magasan lévő “lábainál” csodákat volt szerencsém átélni. Óriási hatással volt rám amikor találkoztam vadonélő elefántok csordájával SriLankán, ami által újra átélhettem azt a vad és elemi erőt ami sugározni képes az élőlényekből. Balin pedig átélhettem azt amiért ezt mondák róla: “Az Istenek szigete”. Ők nem vallásként élik ezt meg tapasztalásom szerint, hanem a mindennapi életük része a harmonikus kapcsolat kialakítása és fenntartása: önmagukkal, a természettel és mindenséggel (istenekkel).

IMG

A lélek simogatása, a testen keresztül...

IMG

Amikor először volt szerencsém megtapasztalni az érintés és masszázs erejét rácsodálkoztam, hogy milyen erős és pozitív hatást vagyok képes kiváltani egy másik emberből. Azóta tudatosan és célzottan fejlesztem magam és azon dolgozom, hogy minél intenzívebb és testi-lelki gyógyulásban hatékonyabb energiát tudjak a vendégeim számára adni.

Azt látom, hogy egy nő akkor tud igazán kiteljesedni, és önmagát megtapasztalni, ha megélheti Istennői mivoltát. Ebben a mozdulatsorok és technikák mellett nagy segítséget nyújt a felülről érkező támogató erő, ami a masszázs alatt behívásra kerül és irányítja a folyamatot. Emellett fontos a test és a lélek jelzéseinek figyelembe vétele, hisz gondos odafigyelés mellett, ezek hatalmas segítséget nyújtanak a masszőrnek.

IMG

A miért...

IMG

Kiváltságos örömet tapasztalok olyankor, amikor egy férfitársam tekintetéből sugárzik a hála irányomba, ami mögött ott húzódik azaz érték amivel Ő is közelebb kerülhet a valódi kielégüléshez.

A leginkább gyönyörködtető elismerés még is az, amikor egy olyan hölgy jelentkezik Nálunk hálától csillogó szemekkel, akik bár még személyesen járt nálunk, párja által mégis részesülhetett már (jóni masszázs oktatásunkon keresztül) az általunk képviselt eszmével, és gyakorlatokkal.

IMG

A cél ...

IMG

Célom, hogy minél több mosolygós, boldog, kiegyensúlyozott ember vehessen körül bennünket.

A húsmentes életmód útján 2010-ben indultam el, ma már a vegán életmód híve vagyok. Jó ideje már alkoholt sem fogyasztok, illetve a dohányzás és kávézás sosem volt szokásom. Amiért ezt leírom: Ha Te is ebbe az irányba tartasz, talán könnyebb lesz egy rezgésre kerülnünk. Köszönöm!

Maximális diszkréció mellett, teljes átszellemülést ígérek számodra.

IMG

És amikor a vélemények beszélnek helyettem:

IMG

Az érzés amit akkor és ott éreztem az leírhatatlan, élveztem minden egyes pillanatát és minden egyes érintést :).

Haza felé végig valami iszonyat jó érzés bizserget bennem, azt hiszem megint egy kicsivel közelebb kerültem önmagamhoz, és azt a bizonyos vastag páncélt el is vékonyítottad kicsit :).

A köszönöm szó talán kevés is mit mondhatok :)

Réka

IMG
IMG

Szia Imi!

Szeretném megköszönni mindazt, amit ma adtál nekem. 

Úgy érzem, mintha újjászülettem volna. Magamon is meglepődök, mert mindig is szégyenlős típus voltam, és ott, abban a helyzetben természetesnek tűnt ahogy hagytam h irányíts. Magával ragadott az egész élmény, a mozdulataid, arra se volt időm h zavarjon h egy idegen férfi ér hozzám. Mintha egy más világba kerültem volna.

Csodás volt minden érintésed, élveztem minden egyes pillanatot, beleremegett az egész testem. A zsibbadás. pl. ez is egy teljesen új érzés volt.

Odafelé tartva nagyon bizonytalan voltam, h jó e ez nekem. kell e ez nekem.. idegen volt az egész helyzet. kicsit bevallom féltem is a helyzettől. De így visszagondolva egy percig se kellett volna gondolkoznom 

Csodás volt az első érintéstől az utolsóig 

Köszönöm Neked ezt az élményt! 

Örülök, hogy megismertelek! Remélem lesz még alkalmunk találkozni ;)

Ancsa

IMG
IMG

Már hosszú ideje izgatta a fantáziám a tantra masszázs, de bátorságot csak most sikerült meríteni hozzá.

Hosszas keresgélés után rátaláltam Imire, aki azt a benyomást keltette hogy valóban tudja miről beszél, rábízhatom a testem. Persze nagyon izgultam és féltem, de Imi az első pillanattól kezdve igen nagy profizmussal oldotta bennem a feszültséget.

A masszázst egy összehangoló szertartással kezdi, ami tovább növeli a bizalmat, oldja a feszültséget, nem kapkod el semmit. Az érintése egy cseppet sem tolakodó, enged saját ütememben nyílni, végig maximálisan jelen van, figyeli minden rezdülésem, és olyan puhán reagál, mintha magammal táncolnék. Egy pillanatra sem éreztem zavart, szégyenlősséget mellette, pedig jelen állapotomban nagyon szégyenlős vagyok.

A masszázs után szinte leírhatatlan az az állapot amiben lebegek, végtelen harmónia, nyugalom, béke, egység, szeretet.

Nyoma nincs kielégületlen frusztráltságnak, nemi vágynak, pedig nem éltem meg testi orgazmust (talán nem engedtem meg magamnak), de akkor ez lehet a lelki orgazmus, a valódi kielégülés. csodálatos élmény.

Hálásan köszönöm

MaraKöszönöm kitartó figyelmed,

Szeretetteli áldást küldök Neked,


intIMI - Cserép Imre

IMG

IDŐPONT FOGLALÁSA

IMG

  (A kiválasztott dátum és napszak iránymutatásként szolgál, pontos időpontot emailes kommunikáció útján egyeztetünk))

  Kapcsolat

  1111 Budapest, Budafoki út 17


  Email cím: hello@intimazs.hu


  Telefonszám: +36303898953

  Az intimázs honlapja sem tökéletes, de szeretne az lenni. Ezért kérjük, bárminemű tapasztalataidat írd meg bátran, hogy tanulhassunk azokból. Szeretnénk tudni, ha valami elnyerte tetszésedet vagy, ha épp ellenkezőleg.

  Köszönjük!