Tantra Masszázs

A szexuális energiák felébresztése

masszázs helyszíne

Kíváncsi vagy?

    A tantra masszázs, az érzéki masszázs egy nagyon spirituális és szertartásos formája, amely mind a masszőrt, mind a Téged egy másik világba repít. A szexuális masszázs érinti az egész tested, és a szexuális energiát minden pórusodba és sejtedbe becsatornázza.

A tantra masszázs a Szexuális Éned táncáról szól. 

    Egy különleges lehetőség kapcsolódni önmagaddal, találkozni belső (felső-) éneddel, rálátni azokra folyamatokra melyek benned zajlanak és meghatározhatják a férfi-női kapcsolataidat. A teljes folyamat érzéki, vágyébresztő elemekben gazdag, mindazonáltal meghatározóan spirituális és szertartásos formában zajlik.

    Ez a szexuális masszázs a teljes testet érinti, és fontos eleme a vágy energia megébresztés, illetve a lehető legmagasabb szintre való emelése, ugyanakkor a végső cél mellett az orgazmikus megélések elsősorban eszközként szolgálnak.

sablonszin nyil
sablonszin nyil

Mi a tantra masszázs?

    A tantrikus masszázs felébreszti a szexuális energiát, majd az egész testben szétterjeszti. Az energia használata és csatornázása a kulcsa annak, hogy a szexuális örömön keresztül egy más tudatállapotba jussunk

    Minden ember más és más, és nem mindig kell a tantra masszázsnak a nemi szerveket is magában foglalnia a tudatosság felébresztéséhez. A lingam vagy a jóni érintése a masszírozott személy érzékenységétől és igényétől függ.

tantrikus érintés a háton

A masszázson keresztül új és lehengerlő élményekkel gazdagodhatsz.

Közelebb kerülhetsz önmagadhoz, kiegyensúlyozottabban élheted meg mindennapjaidat.

mi-nem-a-tantra-masszazs

Mi NEM a tantra masszázs?

Ez nem erotikus masszázs! 

Az erotikus masszázs célja a szexuális élvezet mellett a női orgazmus vagy a férfi magömlés mértékének elérése.

Ennél a masszázs típusnál nem a kielégülés, a szexuális feszültség kieresztése a cél!

Előre meghatározott lépések szerint, szertartás formájában zajlik a folyamat. A vendég és az masszőr közötti kölcsönösség nem cél, itt számodra elegendő a befogadásra koncentrálni!

Ez nem masszírozás! 

Ha szeretnéd, hogy az izmaid jól átgyúrja valaki, akkor érdemes keresni egy sportmasszőrt.

A tantra masszázs NEM Neked szól, ha csak huncutkodásra vágysz.

Nálunk az intimázsnál különösen hiszünk a tiszta szándék fontosságában, valamint a szeretet és az érintés gyógyító erejében.

Ha a happy finish a célod, akkor érdemes tovább keresned…

Miért jön el valaki tantra masszázsra, azaz kinek szól?

   Kíváncsi vagy?

Hallottál már a tantrikus-, lingam-, vagy jóni masszázsról és a saját bőrödön szeretnéd megtapasztalni, hogy miről is van szó.

Mi teszi a masszázst vonzóvá a számodra? Az újdonság varázsa, a szeretetteljes érintés, vagy az őszinte figyelem és a gondoskodás a masszőrtől. Esetleg a saját határaidat szeretnéd próbára tenni?

Éld meg a fantáziáid!

 

tantrikus erintes

Te milyennek képzeled?

erinto gyogyitas

Érzékiség

Élvezet 

   Sokan közülünk csak azt szeretnék, hogy ők legyen a középpontban. Most ne kelljen nekik tenni semmit a gyönyörökért. Ez a fajta élvezet nagyon gyógyító, de ugyanakkor érzelmileg felforgató is lehet. Gondold csak végig…

   Személy szerint Neked mit jelent az élvezet? Érzéki érintések, finom kényeztetés, hangulatos zene, gyertyák és kényelmes párnák? Esetleg egy masszőr odaadó figyelme?

Nehezedre esik csak úgy ellazulni és élvezettel fogadni a partnered kellemes figyelmét az előjáték során?  Add át magad, és hagyd, hogy minden sejted megnyíljon a befogadás örömének!

Gyógyítás

   Legyünk őszinték önmagunkkal szemben! Egyikünk sem tökéletes, szexuális szempontból kiegyensúlyozott környezetben nőtt fel. Az éltünk során számtalanszor szembesülhetünk titkolózással, szégyenérzettel, megaláztatással, negatív ítélkezéssel, fals világnézetekkel.
   Fiatalon sokan tapasztaltunk meg negatív szexuális élményeket. Te is hordozol magadban traumákat? Menstruációs zavarok, korai magömlés, szégyenérzet, orgazmussal kapcsolatos kihívások… Nem vagy egyedül!

A masszázs komoly változásokat hozhat az életedbe!

erinto gyogyitas

Érzékiség

Spiritualitás

   Hiszed, hogy az anyagi síkon túl, egy másik világ is létezik? Szerinted mi az élet célja? Lehet a fejlődés, a boldogság, az önismeret vagy a kapcsolódás. Mit jelent számodra a spiritualitás?
A tantrikus tanok rendkívül gyakorlatiasan írják le, hogy milyen úton juthatsz el a megvilágosodáshoz. A spirituális kinyíláshoz vezető úton a testünk segítségével mehetünk végig. Használjuk hát ki a benne rejlő teljes potenciált! Erre tanít a tantra. Ezt bontakoztatja ki benned a tantra masszázs.

 

Energia

   Te hogyan kapcsolódsz a szexuális energiáidhoz? A tantrikus irodalom a szexuális energiát a legmagasabb rendű életenergiának írja le, amit meg kell őrizni önmagunkban. Ezzel érhető el a korlátlan egészség és fiatalság. Te hogyan kapcsolódsz a szexuális energiáiddal a mindennapi életben?  A masszázs közben, megfelelő technikákkal ezt fel lehet tüzelni, majd átalakítani, hogy Téged szolgáljon.

spiritualitas-energia

Felszabadultság

Felszabadtultan és örömtől sugárzóan telnek a mindennapjaid?
A kreatív energiák alkotásra hívnak!

sablonszin nyil

Kapcsolat

   Bizonyított, ahhoz, hogy teljesnek érezzük magunkat, szükségünk van az emberi kapcsolódásra. Az utóbbi évek rámutattak, hogy mennyire elszigeteltnek érezhetjük magunkat, ha távolságot kell tartani másoktól.
A testi kapcsolódás során „boldogság hormonok” szabadulnak fel, és úgy érezzük, hogy a világ törődik velünk. Szellemi és lelki egészségünk függ ettől. Masszázs alatt, a kapcsolódás egy igen magas fokát élhetjük meg a masszőrrel. Szeretetteljes érintései sokáig elkísérnek.

Tölts fel a szeretettankod minőségi kapcsolódással!

Az érintés misztériuma

    Az authentikus tantra masszázs szertartás közben a legfontosabb, az alázatos érintés.

   Tisztelned kell az embert, akit megérintesz. Érezned, és éltetned kell az Isteni minőséget őbenne. Hálával adózni azelőtt, hogy találkozhattok, és hálásnak lenni, hogy Te felemelheted őt.

    A szeretetteljes és tudatos érintés egy felbecsülhetetlen ajándék, amelyet a masszázson keresztül átélhetsz. Sokak életükben először itt tapasztalják ezt meg.

az erintes miszteriuma

Alázatos érintés

lingam masszázs előkészület

A masszázs menete

A találkozó hossza 2,5 óra, mely lehetőséget biztosít számodra a megérkezésre, megismerkedésre, ellazulásra, kikapcsolásra, megtapasztalni a masszázs által létrehozott különleges állapotot, megpihenésre illetve a tapasztalatok integrálásra.

Érkezést követően lesz lehetőséged arra, hogy a tested mellett a lelked is kapjon időt a valódi megérkezésre néhány perces beszélgetés során, ahol megismerkedhetsz a szalonnal, masszőrrel, felteheted az esetlegesen felmerülő kérdéseid, elmesélheted azokat a gondolatokat, érzéseket melyek hozzánk vezettek.

Ezt követi az átöltözés, majd a tantrikus összehangoló rituálé, ahol lépésről lépésre egyre könnyebbé válik a kikapcsolódás, kapcsolódás a térrel, masszőrrel és leginkább önmagaddal.

Maga a masszázs finom, lágy, gyengéd érintésekkel indul annak érdekében, hogy minél mélyebben tudj ellazulni, már már meditatív állapotba kerülni. Eközben a kellemes gyógyító dallamok, meleg olajok és a finom illatok is támogatnak ebben.

lingam masszázs előkészület

A masszázson előbb utóbb elérkeznek azon mozdulatok is, melyek által megébred benned a vágy első szikrája, amit szépen lassan, egyre magasabb szintre szándékozunk növelni.

Ahogy a érzéki mozdulatok által már a határaidhoz közeledünk, alkalmanként lesz lehetőséged megtapasztalni, a megpihenés, lelassulás gyönyörteli állapotait is, melyet követően újra és újra az vágy emelkedését élheted át miközben az intim masszázs csodáit is megtapasztalhatod.

A folyamat célja, az energia egyetlen összpontosított pillanatban való elvesztése helyett az, hogy megtartva ezt a kreatív, gyógyító, lüktető, éltető vágy energiát, egyre magasabb rezgésre emelve, a szívközpontuk közelébe húzva, átalakítva, önmagunkkal (saját lelki középpontunk) kapcsolódva, lehetőséget adjunk az öngyógyító energiák megébredésének. Ezáltal rálátva a bennünk mély zajló folyamatokra. Mindezt egy végtelnül támogató környezteben, ahol az a személy, aki eddig a vágy emelkedésben volt partnered, itt a nyugalom, biztonság , befelé figyelés megtapasztalásában segít Téged.

Az alkalom végén újra lesz lehetőséged egy beszélgetésre, ahol megtudod osztani tapasztalataid, melyek integrálása mar a helyszínen elindulhat, illetve a felmerülő kérdéseid is felteheted.

lassu vetkoztetes

Szalonunkban férfiakat hölgyek érintenek, a hölgyek pedig választhatnak, kitől fogadnak könnyebben, szívesebben érintést.

Zárszó

    Semmit sem szeretek jobban, mint segíteni az embereknek felismerni a már meglévő valódi ajándékaikat. Egy egészséges test, tele buja lélegzettel, hanggal és kreativitással csodákat tud teremteni.

    Teremtsd meg Te is a saját csodáidat!

 

    Megtiszteltetés számomra, hogy meghívhatlak téged, hogy velünk együtt utazz a boldogságba az érintésen keresztül. Ha bízol és meg tudsz nyílni – örömmel kísérlek ezen az úton.