parbeszed a joniddal
Párbeszéd a jóniddal

Miért fontos, a párbeszéd a jóniddal?

A mai társadalomban kettős helyzet áll fenn. Egyrészt bátorítanak az önkifejezésre, az érzéseid szabad megélésére és a vállalkozásra. Azt az üzenetet közvetíti, hogy minden lehetséges, és csak az önmegvalósításban teljesedhetsz ki. Másrészről, számos a kultúránkban gyökerező tabu van jelen a hétköznapjainkban, melyek feszegetése élesen szembe megy az előzőekkel. A mainstream média hangosan szól az intimitásról, a jó szexről és még a szexuális bántalmazásokról is.

De mi történik, ha helyi szinten nézünk körbe?

Te beszélgettél a szüleiddel, a szexről? Meséltek Neked az intimitásról, vagy a menstruációról?

Milyen mintákat hozol magaddal?

Ennek feltárásához nagyon fontos, az őszinte és elfogadó beszélgetés a jónidról!

Szalonunkban minden jóni masszázst beszélgetés előz meg! Nem rontunk ajtóstul a házba.

Ezek a kérdések segítenek feloldódni, és segítségükkel mintegy kívülállóként rá tudunk nézni a szexualitásodra.

Tapasztalataink szerint azért fontos a párbeszéd a jóniddal, mert:

1 Az nők nincsenek tisztában a saját szükségleteikkel.

Évekre és sok-sok tapasztalásra, vagy egy nagyon jó partnerre van szükség ahhoz, hogy igazán a mélyére tudj ásni a saját fantáziáidnak. Felszínes kapcsolatokban nehéz megnyílni, és legtöbbször a sablonok dominálnak. Ezen nem segít az sem, hogy a férfiak jelentős része még nem elég nyitott arra, hogy a szívén keresztül kapcsolódjon Veled – az ágyban és azon kívül -. A vágy, a kanosság dominál a szeretet helyett. Az intimitás része le van tudva a szexxel, ami csak addig tart, amíg Ő nem végez.

Aki csak ilyen férfiakkal találkozik, könnyen azt hiheti, hogy ez a normális!  A figyelmes és odaadó férfi megtapasztalása elemi erővel hathat, és segítségével lassan le merjük bontani a falainkat. Megnyílunk, és ezzel a felszínre kerülnek a saját szükségleteink is.

Gyönyör

2. Szégyenlősek vagyunk a szexualitásunkban.

Bátorság szükséges ahhoz, hogy nyíltan felvállaljuk önmagunkkat a szexualitással kapcsolatos kérdésekben. Aki főként szégyenlős, e tekintetben zárkózott környezetben nő fel, az önkéntelen is magában hordozza az „erről nem illik beszélni” és a „takargatom kell magam” attitűdöt.

Minden bezárulás, elfolytás, elemészt egy bizonyos mennyiségű energiát. Amint lebomlanak ezek a gátak, Te magad is könnyebbé válsz, felszabadult leszel. Ezt számtalan vendégünk megerősíti a masszázsokat követően.

Szeretnél gyakorlatban is közelebb kerülni a jónidhoz? Teremts vele kapcsolatot!

A kíváncsiság vezérel, vagy az önismeret útján szeretnél haladni? Gyógyulásra vágysz, vagy az élvezetekre vagy kíváncsi?

Bármi is legyen az, fogalmazd meg a szándékod és kérd meg a testes, hogy legyen befogadó!

A légzésed fog elkísérni a folyamatban. Egyszerűen csak ráhangolódunk a ki és belégzés folyamatára. Belégzéssel finoman megfeszülnek az izmaink, és felfelé áramlik az energia. Kilégzéssel elernyednek és ellazulnak az izmok, a felemelkedett energia szétárad a testben. Bátran sóhajts, és adj ki hangokat kilégzéskor. Segíteni fog elmélyedni, és intenzívebbé teszi az élményt.

Önmasszázs – kiváló lehetőség a párbeszédre

tantra masszázs
Intim pillanatok önmagaddal

Végy egy jó minőségű olajat, (lehet olíva, vagy szezám) és kezd el masszírozni a tested. Élvezd a kezed lágy érintéseid a bőrödön, és kísérletezz bátran a különböző ingerekkel. Lehet erősebben, néhol lágyabban, valahol pont szerűen, máshol nagy felületen.

Vond be a melleid is a masszázsba! Kulcsfontosságú szerepük van a jóni megnyitásában, szentelj nekik időt!

Úton a jónid felé, használd azokat az érintéseket, melyek a tested többi részén jólesőek voltak, és lassan fedezd fel őket. Nincs sietség. Ez most nem arról szól, hogy mihamarabb belerobbanj az orgazmusba. A cél a veled született szexuális erő felfedezése.

Végezd a gyakorlatot a tükör előtt! Ezzel azt üzened a testednek és a jónidnak, hogy kíváncsi vagy rá és elfogadod Őt! Lenyűgöző lehet látni, ahogy az izgalomtól lassan megduzzadnak az ajkak. A forróság érzete kívül belül testet ölt. Légy jelen az érzésben, és ha úgy érzed, hogy nagyon hevessé válik a légzésed, akkor állj meg. Engedd megnyugodni a tested és a lélegzésed. Engedd meg magadnak, hogy csak lebegj ebben az állapotban, és tudatosítsd, hogy nem cél az orgazmus. A kibontakozás és a gyógyulás ebben a felfokozott orgazmus előtti állapotban a legerősebb.

Ilyenkor felerősödik az intuíció is, és valóban választ kaphatsz kérdésekre. Ezzel elindítva egy párbeszédet a jóniddal. Nem az első alkalom lesz a letökéletesebb. Ez teljesen rendben van! Légy bátor és ismerd meg önmagad!

Ha szeretnél profi segítséget a masszázshoz, akkor foglalj időpontot valamelyik stúdiónkba. Tapasztalt és profi férfi és hölgy masszőrök közül választhatsz.