tantra masszázs tippek
Tantra masszázs tippek

Mi a tantrikus masszázs?

Hogy mi valójában a tantrikus masszázs, arról már korábban részletesen írtunk.

Röviden összefoglalva, a tantra masszázs a masszázsnak egy olyan formája, melyben a testen túl a szexuális energia is figyelmet kap. Fontos, hogy a masszázs szívből történjen! A szeretetteljes és figyelmes érintésekkel létre jön egy bensőséges kapcsolat a masszázst végző és fogadó személy között. A masszázsban a teljes testünk részt vesz, beleértve az erogén zónák is. Fontos eloszlatni azt a tévhitet, hogy egy ilyen masszázs csak a nemi szervekre összpontosít. Valójában sokkal több időt és figyelmet kapnak a másod és harmadlagos erogén zónák.

A masszázs természetéből adódóan, mindig tiszteletben kell tartani a határokat, mindkét felet illetően. A masszázs célja, hogy megemeljük az energiaszintünket, kibontakoztassuk a szexuális energiákat, hogy azok kifejthessék gyógyító hatásukat a testben.

Alább összeírtunk számodra tippet, melyek segítségével jobban megérheted a tantra masszázst.

És… ezekre támaszkodva ki is próbálhatod a pároddal!

A tantra masszázs célja a szexuális energiák felébresztése.

Tantra masszázs tippek

1. Légy szeretetteljes

Ez a legfontosabb tippünk, mely a többire is hatással van! Nagyon fontos, hogy a szívedből add a masszázst. Tekints a masszázsra úgy, mintha egy csodálatos és törékeny tündér lenne a kezeid között, melyet csak lágysággal és szeretettel lehet érinteni. Mint egy kis újszülött, aki teljes figyelmünket megkívánja. Ezzel a hozzáállással érj a párodhoz. A szerető érintésen túl képesnek kell lenned arra, hogy Te magad is be tudd fogadni a szeretet energiáit. Ismerned kell az intimitást, és elengedhetetlen az őszinteség önmagadhoz. Így előítéletmentesen, és szeretettel tudsz majd benne lenni ebben a csodálatos folyamatban!

2. Ne legyen konkrét célod!

Minden masszázs különböző! Előre soha nem lehet megtippelni, hogy mi fog közben történni. Persze van egy menete, sorrendje a technikáknak, a legfontosabb a kapcsolat a masszírozott személlyel. Látni és érezni kell, hogy mire van szüksége az adott pillanatban. Mi okoz neki örömöt, mivel lehet tovább fokozni az extázist?

Ezért fontos a szeretetteljes, nyitott hozzáállás! Hiszen a szeretet tudja, mire van szükség, a szeretetteljes figyelem ráhangol a folyamatra. Ezért célod, csak az legyen, hogy megtartsd ezt a befogadó állapotot, amivel a szíved rá tud hangolódni az ő frekvenciájára. Ahogy mondtam, minden masszázs más és más. Van, hogy végtelenül gyengéd, máskor szenvedélyes és heves. Végződhet kacagásban, és bánattal teli könnyekben. Ezért ne legyen előre meghatározott célod!

A lényeg, hogy a befogadóért vagy ott. Nem számít, hogy Te mit gondolsz kellemesnek, vagy fontosnak. Lépj túl a saját igényeiden, és hagyd kívül a saját gondjaidat. És a legfontosabb: Ne erőltess semmit, mert nincs rá szükség. Tudatosítsd, hogy a masszázs során Te egy csatorna vagy, és engedd a szeretetet magadon keresztül megnyilvánulni. Minden úgy fog történni, ahogy történnie kell. Ne legyél csalódott, ha előzetesen valami mást vártál, így az eredmény mindig boldogsággal fog eltölteni!

tantra jóni masszázs
Alázatos, szerető érintések

3. Tartsuk tiszteletben egymás határait!

A masszázs kizárólag akkor lehet sikeres, ha mind a két fél teljes biztonságban érzi magát a folyamat előtt, közben és utána is. Ezért fontos, hogy a masszázs előtt beszélgessünk! Önmagában már az is felszabadító, ha ilyen témákat őszintén át tudtok beszélni. Fektessétek le a szabályokat előre, világosan megfogalmazva. Teljesen rendben van, ha az első alkalmakkor, csak kisebb lépésekben haladtok! Lehet masszázst ruhában is fogadni, vagy ki lehet hagyni bizonyos testrészeket ha a fogadó az úgy kívánja. Legyetek elfogadóak egymással szemben, és ne kérdőjelezzétek meg a másikat.

Legyenek egyértelműek mind a mentális, mind a fizikai határok!

Ezek a későbbiekben úgyis változnak. de midig biztosítani kell a masszőr, és a masszírozott biztonságát.

4. Tartsd tiszteletben a fogadó kívánságait!

Szorosan összefügg az előző bekezdéssel. Beszéljétek meg előtte a céljaitok! Van, aki kíváncsi és van, aki a gyógyulásra vágyik, míg mások a spirituális fejlődés érdekében szeretnének tantra masszázst kapni. Tisztázzátok, hogy ezek a célok nem valósíthatóak meg egzakt módon, hiszen másképp is alakulhatnak a dolgok. Természetes, hogy van egy belső vágyunk, és fontos az is, hogy ezt kimondjuk a masszázs előtt. De ne lepődj meg, ha a folyamat másképp történik…

Add át magad a masszázsnak, és nyitottsággal figyeld, hogy mit hoz a számodra.

5. A tantra masszázs energetikai masszázs.

Fő célja a bennünk lévő szexuális energia aktiválása és mozgásba hozása.

A tantra masszázsban az egész testtel dolgozunk, beleértve az erogén zónákat és bizonyos esetekben a nemi szervek területét is. Ebből kifolyólag a szexuális energia felébresztése és aktiválása is megtörténik a masszázs során. Ez az energia képes gyógyítani régi traumákat, felszabadítani a kreatív éned és életerővel tölt fel.

Mindennek a közepe – a szívünk!

Bár a masszázs során nincsen kötelező elem, mi azt javasoljuk a számodra, hogy a tényleges masszázst a szívnél jó elkezdeni. Valójában már a ráhangolódás első pillanatai is arról szólhatnak, hogy beengeditek egymás a szívetek terébe. Abba a nyitott és elfogadó térbe, ahol bármi megtörténet. Ezzel kiválóan meg tudjátok alapozni a biztonságot a masszázshoz.

tantra masszázs - szerető érintés
Tantra masszázs tippek: A szív mindennek a közepe

6. Kiemelten fontos az önszeretet és a tudatosság jelenléte!

Már említettük, hogy a tantra masszázs képes gyógyítani régi traumákat, vagy átalakítani a mélyen gyökerezett kondicionáltságokat. Az életünk során mindannyiunkkal történnek olyan helyzetek, amelyek korlátozzák, vagy befagyasztják az életenergiánkat. Például amikor érzelmileg felzaklatott helyzetben nem tudunk sem harcolni, sem menekülni. Ezek a helyzetek megtörténhettek olyan életszakaszban, melyre nem is emlékszünk, például csecsemő-, vagy gyermekkorban. Vagy később serdülőként, esetleg felnőttként élhettünk át ilyeneket.

A masszázs alatt megtörténhet ezeknek az energia blokkoknak a felszínre kerülése, mely különféle reakciót válthat ki belőlünk a sírástól a nevetésen át, extrém esetben az kiabálásig.

Mindannyiunkban ott élnek a szexuális tabuk, esetleges sérülés(ek) és a szülőktől hozott kondicionáltságok, melyeket nem kell mindenáron megbolygatni, kiváltképp az első alkalmakkor.

Forduljunk önmagunk felé szeretettel!

Nem érdemes rohanni, mivel a túl gyorsan vágyott oldás, további problémákhoz vezethet! Az önszeretet és a tudatosság jelenléte a megfelelő ütemben fogja feltárni a bennünk lakozó tudatos, vagy tudattalan dolgokat.

Reméljük tetszettek számodra a tantra masszázs tippek. Ha szeretnéd tapasztat és hiteles masszőrök keze alatt kipróbálni ezt a csodálatos technikát, akkor foglalj időpontot hozzánk. Budapesti szalonjainkban várunk Téged!

A tantra masszázs 95%-ban az intuíción alapszik!