A jóni masszázs szellemisége
A jóni masszázs szellemisége

A jóni masszázs szellemiségét tökéletesen összefoglalta egyik vendégünk:

„Tisztelet, figyelem, gyengédség, odaadás, gyönyör, mindezt akkor és ott egyben Tőled megkaptam! Erre vágyom és ezt keresem!!!

Nálad igazán Nőnek éreztem magam, kinyíltam és egy teljesen új dimenzióban találtam meg önmagam!”

Ezt a visszajelzést Kata küldte el számunkra. Nagyszerűen leírja azt, hogy mit szeretnénk képviselni és átadni az Intimázs szalonokban.

Tisztelet

Számunkra a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem a benned élő isteni szikrát, és fejet hajtok előtte. A világ sokkal többől áll, mint a minket körülvevő anyagi dolgok. A teremtésben rend, és rendszer van, minden okkal történik, ahogy a mi találkozásunk is.

Figyelem

A legdrágább kincs, amit adhatunk számodra az a figyelem. Rád hangolódva, kizárva a hétköznapi gondolatokat, csak a masszázsod és Te vagy a középpontban. Ha figyelnek ránk, akkor értékesnek, szeretetre méltónak érezzük magunkat. Hisszük, hogy mindenkinek kijár, hogy néhány órára királynőként, mitöbb istennőként bánjanak vele.

Gyengédség

A szerető érintés…

Te hogyan nyúlsz egy újszülött csecsemő felé?

Hogyan simítod végig a párod arcát egy szerelmes pillanatban?

Az intimázsnál hisszük, hogy az érintések gyógyítanak. A gyengédség az odaadó figyelemből ered. Számunkra Te vagy az a törékeny lény, akit csak lágysággal közelíthetünk. Benned ünnepeljük az instennőt, miközben a lágy érintések sora újra és újra megborzongat, és elindít az extázis felé vezető úton.

tantra masszázs  - odaadás
Gyengédség és odaadás

Odaadás

Többször írtam már, hogy mi hiszünk abban, hogy egy isteni szikra lobog mindannyiunkban. Számtalanszor megéltük, hogy masszázs során kinyílik a számodra a világ. Olyan érzések és energiák jelennek meg, melyek képesek gyógyítani, átalakítani, változást hozni az életedbe. De csak akkor, ha mi odaadással végezzük a hivatásunkat. Mert számunkra ez több mint munka.

Gyönyör

A szexuális energiák folyamatosan ott mozognak bennünk, hol aktívabban, hol lágyabban. A masszázs során olyan kapuk nyílnak meg, melyek az érzékiség és a szexualitás egy teljesen új világába repítenek Téged… A kreativitás, a felszabadultság és az öröm érzései, élményei mind szerves részei ennek az új világnak.

És ezt Kata szavai is megerősítik:

Nálad igazán Nőnek éreztem magam, kinyíltam és egy teljesen új dimenzióban találtam meg önmagam!”

Gyönyör
Gyönyör

Számunkra a fentiekben testesül meg a jóni masszázs szellemisége. Egy valódi tantra masszőr  hitelesen képviseli a fenti minőségeket, a masszázson túl, a hétköznapokban is. Mindig hálával töltenek el minket ezek a visszajelzések!

Ide kattintva több mint 30 vendégünk élményeibe nyerhetsz bepillantást.

Náluk hitelesebben senki nem tud nyilatkozni. J

Ha Te is szeretnéd kipróbálni ezt az élményt, akkor foglalj időpontot.