Intim masszázs masszőrök

– Az intimázs szalonban –

 

intIMI – Cserép Imre

intimázs masszőr, oktató,
megálmodó

Emese

anonim intimázs masszőr

Napsugár

anonim intimázs masszőr

Zoli

anonim intimázs masszőr

Stefán

anonim intimázs masszőr

Lili

anonim intimázs masszőr

Ez itt talán a Te neved helye

Kattints ide és
jelentkezz
csapunkba

Az intimázs szalonban tevékenykedő tantra masszőrök oldala.

Emese

Mikor érezted úgy utoljára, hogy Te vagy az első és legfontosabb a világon?

Amikor minden csakis Rólad szól….

 5 éve találkoztam a tantrával, ami már első alkalommal is erőteljes hatással volt rám. Azóta lépésről lépésre haladok előre az úton.  Mióta behatóbban megismerkedtem ezzel a masszázsformával, egyre inkább azt érzem, hogy nem csak a fogadása, hanem az átadása is nagy szeretettel és energiával tölt fel engem is, nem csak a hozzám érkező vendégeket. 

Lingam masszázs során az érintéseim által megtapasztalhatod a Bennem rejlő érzékiséget, a tüzes lendületet és a szeretetteli energiákat.

„Milyen egyszerű is a szeretet. Elég egy érintés ahhoz, hogy a világ ismét működjön.”

A korommal kapcsolatban annyit segítséget szeretnék nyújtani számodra, hogy megosztom Veled: a Fa Nyúl évében születtem. 🙂

 • Lingam masszázs
 • 4 kezes Lingam masszázs (Hölgy masszőr partnerrel)
 • Szinkron masszázs (Jóni és Lingam masszázs)  (Férfi vagy Hölgy masszőr partnerrel)
emese lingam masszőr
női intim masszázs masszőr

Napsugár

A holisztikus gondolkodásmód régóta meghatározza az életszemléletemet. Igazán a legbenső vágyaink megélésének kérdéskörében való elmélyülés tárta fel bennem a vágyenergiák magasabb szintre transzportálásának katartikusságát. A tantra masszázs során nem átlagos módon nézek vendégemre- mint hús és vér- , a testi érintésen túl a lelkét érintem s simítom. Ujjaimban, tenyeremben lényem összes szeretetével, nyitott szívvel kapcsolódva hozzá. 

 

Hiszem, hogy a finom ugyanakkor megtartó érintések által megteremthető az út az önátadásnak, s az érintésben elmélyülve a lecsupaszított önvalójával találkozhat a vendég ebben a csodálatos folyamatban.

 

A korommal kapcsolatban annyit segítséget szeretnék nyújtani számodra, hogy megosztom Veled: a Fém Kecske évében születtem. 🙂

 • Jóni masszázs
 • 4 kezes Jóni masszázs (Férfi vagy Hölgy masszőr partnerrel)
 • Szinkron masszázs (Jóni és Lingam masszázs)  (Férfi vagy Hölgy masszőr partnerrel)
 • Élmény masszázs (Jóni vagy Lingam masszázs)

Lili

Mióta eszemet tudom, az érintés a szeretetnyelvem, viszont meglepően későn engedtem meg önmagamnak, hogy merjem beszélni, fejleszteni és benne élni 🙂

A masszázson keresztül nyílt meg számomra az a katartikus dimenzió, ahol boldogan időzöm partnerem és önmagam örömére egyaránt.

Hiszek benne, hogy embertársainkra szentelt valódi, mély odafigyelés & szívből jövő adni akarás képes őket is ebbe az euforikus létállapotba emelni, és akár számukra is ismeretlen mélységekbe vezetni a lelküket, ahol izgalmas és új tapasztalásokkal gazdagodhatnak.

Örömmel tölt el, hogy társaddá fogadsz erre a lelked felé vezető utazásra 🙂

A korommal kapcsolatban annyit segítséget szeretnék nyújtani számodra, hogy megosztom Veled: a Víz Disznó évében születtem. 🙂

Jóni Masszázs

4 Kezes jóni masszázs (Férfi vagy Hölgy masszőr partnerrel)

 • Lingam masszázs
 • 4 kezes Lingam masszázs (Hölgy masszőr partnerrel)
 • Szinkron masszázs (Jóni és Lingam masszázs)  (Férfi vagy Hölgy masszőr partnerrel)
 • Élmény masszázs (Jóni vagy Lingam masszázs)
emese lingam masszőr
ferfi sziluett<br />

Stefán

Az én szeretetnyelvem az érintés, így természetes volt számomra, hogy érdeklődöm a masszőri tevékenység iránt. 

A Tantrát, mint életmód és filozófia, évek óta tanulmányozom és tapasztalom. Ez a masszázstípus számomra az, ahol a leggyorsabban el lehet érni az egység állapot helyreállítását.

Jóni masszázs során egy szeretet térbe lépsz ahol nincs ítélet. Itt csak érted van a figyelem, a tér és az idő. Érintésemmel segítek összekapcsolódni Önmagaddal. 

A korommal kapcsolatban annyit segítséget szeretnék nyújtani számodra, hogy megosztom Veled: a Tűz Kígyó évében születtem. 🙂

 • Jóni masszázs
 • 4 kezes Jóni masszázs (Hölgy vagy Férfi masszőr partnerrel)
 • Szinkron masszázs (Jóni és Lingam masszázs)  (Hölgy vagy Férfi masszőr partnerrel)
 • Élmény masszázs (Jóni vagy Lingam masszázs)
ferfi sziluett<br />

Zoli

Fiatal felnőtt korom óta fontos számomra az intimitás és ebből eredően az érintés is, ezért sport pályafutásom mellett folyamatosan fejlesztettem tudásomat az intimitás területén is, még nem részt vettem egy egyhetes tantra táboron, mely kapcsán azzal szembesültem, hogy az intimitásnak sokkal magasabb és tanulható szintjei is vannak. Először itt találkoztam a tantrikus jóni masszázzsal, de tudásomat több különböző tantrikus csoportnál és oktatónál fejlesztve, végül a számomra professzionális szintet Cserép Iminek, mint mesteremnek köszönhetem. 

A tantrikus jóni masszázs hatásával szembesülve, számomra idővel egyre értékesebb lett a jóni masszázs testnek és léleknek adható (intim) blokkoldó, gyógyító, energetizáló, harmonizáló és boldogító hatása. Az idők folyamán pedig spirituális és intimitás fesztiválokat is végig masszírozva úgy éreztem csodás és motiváló dolog számomra, hogy sokszor még remegő lábakkal érkező és bizonytalannak tűnő, de vágyódó és számomra ismeretlen lányok, hölgyek, asszonyok, hogy csendesülnek és lazultak el és nyíltak meg a masszázsaim alatt. Öröm számomra nézni azt is, hogy időről és térről megfelejtkezve önmaguk felé befelé fordulva élvezik masszázsaimat. Azt gondolom mondhatom, hogy legtöbbször úgy érzem, mint a legjobb zenész a legcsodálatosabb hangszerére, úgy ráhangolódok masszázspartnerem lényére, energetikájára, légzésére, és minden apró érző rezdülésére, hogy számára a legtöbbet tudjam adni. (Talán a leírtaknak is köszönhetően egyre többen érkeznek hozzám mások megtapasztalásai alapján megszületett ajánlással, illetve folyamatosan egyre több a visszatérő vendégem is.)

A korommal kapcsolatban annyit segítséget szeretnék nyújtani számodra, hogy megosztom Veled: a Fém Disznó évében születtem.  🙂

 • Jóni masszázs
 • 4 kezes Jóni masszázs (Hölgy vagy Férfi masszőr partnerrel)
 • Szinkron Masszázs (Jóni és Lingam masszázs)  (Hölgy vagy Férfi masszőr partnerrel)
 • Élmény masszázs (Jóni masszázs)

Vélemények rólunk

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader