Intim Masszázs képzés

Tantra masszázs oktatás intimmasszázs oktatással

Ajándékozd meg a partnered egy olyan különleges masszázzsal, melyet soha nem fog elfelejteni. Képzeld el, amikor a masszázs végén csillogó szemekkel Rád néz, és a gyönyörtől átitatott szemekkel ennyit mond: KÖSZÖNÖM!

A tantrikus masszázs és az energiák

A tantrikus masszázs egy finom lágy, érzéki érintésekből álló teljes testet érintő masszázs, mely abban az esetben, ha a fogadó fél erre készen áll, intim-masszázst (jóni/ lingam masszázst) is önmagába foglalhat. Ennek a masszázstípusnak része a vágy energia megébresztése , testben való áramoltatása, akár orgazmikus állapotba való felemelése. Ennek ellenére mégsem célja az orgazmus, sőt szexuális kontinenciára, energia megtartásra buzdít. (kifejezetten ellenjavallt a magömlés, energiavesztéssel, letöltődéssel járó, kifelé irányuló orgazumus nőknél és férfiaknál egyaránt.) Az energia megtartását, annak szívcsakrába való emelését, átminősítését, finomítását használjuk fel az öngyógyító folyamatok beindításához, testben lévő gyógyító erők beindításához, blokkok elakadások feloldásához.

Több, mint egy oktatás

Tekintettel arra, hogy ez a masszázs jóval több, mint érintések sorozata, maga az oktatás is jóval több, mint információ átadása, és mozdulatok begyakorlása. A két legmeghatározóbb kifejezés, ami áthatja az össze oktatást a következő: Legyen letisztulva a szándék és add meg a módját a dolgoknak. Kiemelt figyelmet fordítunk a szemléletmód átadására, az elmétől elméig tartó kommunikáció helyett a szívtől szívhez szóló beavatás jellegű tapasztalat átadásra. Emellett még is megmarad az oktatás workshop jellege, azaz a közösen töltött idő túlnyomó többsége teljes mértékben gyakorlat. Szeretettel, öleléssel várunk! Az intimázs csapata

Az intim masszázs képzések szakaszai

Érkezés

megérkezés, rövid ismerkedés

Elméleti szakasz

az oktatáshoz kapcsolódó elméleti infók átadása

Tantrikus masszázs oktatás

gyakorlati oktatás élő modellen

Intim masszázs oktatás

gyakorlati oktatás élő modellen

Lezárás

a folyamat lekerekítése, felmerülő kérdések átbeszélése

Kiscsoportos masszázs képzés Jóni/Lingam masszázs oktatással

Az oktatás a női és férfi test működésének megismeréséről szól, arról hogyan tudjuk partnerünket egy olyan különleges élménnyel felemelni, amely által megnyilvánulhat “Istennői”/”Isteni” minősége és valódi ragyogást hozhatunk a mindennapjaiba. Az oktatáson 3-4 tanuló vesz részt, valamint az oktató útmutatásaival élő modellen van lehetőségük kipróbálni a mozdulatokat.

Kiscsoportos Jóni masszázs oktatás

Egyéni masszázs képzés Jóni/Lingam masszázs oktatással

A kiscsoportos oktatáshoz hasonlóan itt is a női és férfi test megismerése a cél. Ebben a helyzetben viszont az oktatón és modellen kívül csak te vagy jelen. Még mélyebben megismerheted a masszázs rejtelmeit, több lehetőséged van az örömforrások legszentebb pontjának felfedezése és érzéki masszírozása.

Szalonunkban férfiak számára masszázst hölgyek tudnak biztosítani.

Egyéni Jóni masszázs oktatás

Oktatás Párok számára

Egyéni jóni masszázs és egyéni lingam masszázs összevonásából áll.

Oktatás Párok számára

intimázs Masszőr képzés

Ez a képzés azok számára lett létrehozva, akik elhivatottságot éreznek magukban mások segítése, támogatása iránt az intim masszázs keretein belül. Csapatunkban fontos értéket képviselnek az empátia, nyitottság, stabilitás és a szeretet átadásának képessége. Az oktatás 4 órás blokkokból áll össze mely túlnyomó többségben gyakorlatból áll, több különböző élő modellen gyakorolva.

intimázs Masszőr képzés

Vélemények rólunk

Csaba KleinCsaba Klein
18:18 13 Feb 22
Oktatáson vettem részt és teljesen megfogott Imi nőkhöz való hozzáállása és a szakmai profizmusa. Csodálatos élmény volt. Köszönöm!
Melinda ChikánMelinda Chikán
15:56 10 Jan 22
Még soha nem kaptam ilyen hódolatot egy férfitől sem.Nemcsak megértettem, hanem érzem is, mit jelent nőnek lenni.Azóta is finom örömként jár át annak a tudata, hogy nő vagyok.Azóta más szemmel nézem a világot és benne magamat.Köszönöm.
Soter FotoSoter Foto
13:11 02 Dec 21
Imi fantasztikus profizmussal és tisztelettel vezet be egy olyan világba, amit tabuként kezelünk tévesen nagyon sokan. A felkészültsége és odafigyelése a legjobbak közé emeli őt. Tapasztalat ádatása könnyed és új mederbe segít terelni bármilyen elakadt, téves vagy hiányos tudást.Hálás köszönet a tanításért!Folytatólagos gyakorlást és fejlődést kívánok mellette mindenkinek!
Angelika BagdalAngelika Bagdal
15:29 26 Nov 21
Imi által megnyílt bennem a Tantra kapuja, most már biztosan nem lehet bezárni! Ezt az élményt férfinak, nőnek egyaránt meg kellene tapasztalni, hogy végre megértsék egymást, azt hogy EGYEK!
Zsolt NémethZsolt Németh
16:07 21 Oct 21
Először voltam életemben Tantra masszázson. Fantasztikus, felemelő, felkavaró és elgondolkodtató élmény volt. Ria több, mint masszőr! spirituális vezető, pszihológus, masszőr és NŐ! Hálás köszönetem! Zsolt
js_loader