Ahogy böngészünk az interneten a jóni masszázs előnyei alig-alig jelennek meg, ezért írunk róla Neked! Sokan jártok hozzánk hétről hétre új megéléseket és tapasztalatokat hozva, ezért a cikkünket 2023-02.03-án kibővítettük.

Az intim masszírozás fogalmát, nagy titokzatosság veszi körül. Sajnos sok félrevezető mítosz kering róla, és gyakran ezek teljesen eltántoríthatják az embereket a kipróbálástól. Míg a “hagyományos” masszázs segít kimunkálni a feszültséget az izmaidból, addig a yoni masszázs eltávolíthatja az életedben lévő blokkokat, legyenek azok mentális, érzelmi, fizikai, pszichoszomatikus vagy szexuális jellegűek. A masszázs magja a spiritualitásban gyökerezik, és a testen bont levelet. Kedvességgel, szeretettel és odaadással érintjük a fogadó felet. Sokan azt hiszik, hogy az intim masszázs valamilyen szexuális érintkezést foglal magában, ez azonban nincs így. Célja, hogy a partnerünk (vagy vendégünk) közelebb kerülhessen önmagához és beindulhassanak az öngyógyító energiái. Ennek során csodálatos dolgok történhetnek meg:

Íme, a jóni masszázs előnyei 6 pontban:

1. Támogatja a mentális gyógyulást

Sok nő számolt be arról, hogy a jóni masszázs támogatja a mentális gyógyulási folyamatot. Sok negatív érzelem kapcsolódhat a nemi szerveinkhez, beleértve a szégyenérzetet és a szexuális traumával kapcsolatos problémákat. Ha megtanuljuk, hogyan kell megérinteni és megérinteni a jóni területét, sok ilyen érzelmi kapcsolatot feloldhatunk, és átprogramozhatjuk őket pozitív, kellemes érzéssé.

2. Kapcsolódj kreativitásodhoz

Ez a második csakra területe. Itt minden a kreativitásról szól. Legyen szó terítők hímzéséről vagy alkotásról a konyhában, a tárgyalóteremben vagy a hálószobában, itt az ideje, hogy szabad legyél! A masszázs után felszabaduló energiák kreatív erőkbe alakulnak át. Kapcsolódj önmagadhoz, alkoss lendülettel, inspirációval telve!

felszabadul a kreativitas
Bontakoztasd ki a kreatív éned!

3. Segít a fájdalmas szexen

Ha fájdalmasnak találod a szexet, a hüvelymasszázs gyakorlása segíthet.

Az ajkak, a csikló és a hüvely ingerlése felébreszti ezt a területet, míg az aktushoz kapcsolódó légzőgyakorlatok használata segít ellazítani az izmokat, így a szex közben sokkal ellazultabbnak, nyugodtabbnak érezheted magad.

„Még mindig ülepedik bennem az élmény, és érdekes dolgokat figyelek meg magamon. Először is nagyon megnyugtató volt abban az értelemben, hogy azóta nem bántom magam, nem hiszem, hogy valami baj van velem.  Másrészt vidámabb vagyok, nagyobb az életkedvem, kevésbé gyötörnek önmarcangoló, magamban kételkedő gondolatok.  Köszönöm a beszélgetést is, fontos, és külön jó volt, hogy minderről egy férfival beszélgettem.  
Az érintések pedig isteniek voltak – többször eszembe jutott, hogy ennek a tudásnak a birtokában biztos kevesebb lenne a válás, az infarktus és még talán a háború is…

Tényleg nem értem, hogy miért nincs kígyózó sor az ajtótok előtt.
Tudom, hogy egy út elején vagyok, de valahogy úgy érzem, mintha kaptam volna egy térképet,
amin be van jelölve a legrövidebb út.”
Andrea

További véleményekért kattints ide>>>


4. Magasabb önismeretet érhetsz el

A yoni masszázs része a tantrikus masszázsoknak, így segíthet kapcsolódni önmagadhoz, a belső világodhoz. Célja mindig az egyén fejlesztése volt. Évezredeken keresztül használták és fejlesztették a keleti kultúrák. Az ebben a masszázsban használt technikák felszabadítják a csatornákat, így a teljes testedben és elmédben egy magasabb önismeretet érhetsz el. Megismered a tested és magabiztosabb leszel az ágyban és azon kívül is.

A masszázson való részvétel szinte mindenkinek a komfortzónáján kívül esik elsőre. Legalább is így vélekedünk róla. Az, hogy mélyebben fogsz kapcsolódni önmagadhoz és az igényeidhez, szükségleteidhez, szinte borítékolható.

Figyeld meg magadban a bátorság jelenlétét már a jelentkezés közben is! J


joni masszazs elonyei felszabadultsag
Felszabadultság

5. Magasabb energiaszintet érhetsz el.

A jónit stimuláló technikák segíthetnek abban, hogy teljesebb kapcsolatot érj el az elméddel, a testeddel és a lelkeddel.

Nem meglepő, hogy a jóni masszázs olyan szorosan kötődik a Tantrához és a hozzá kapcsolódó ősi módszertanhoz. Ha önmagunkban kutatunk, akkor felszabadíthatjuk a potenciálunkat, hogy sokkal magasabb spirituális szinten kapcsolódjunk másokhoz. E folyamat természetes velejárója, hogy energikusabbak leszünk, szabadabbá válik az örömünk megélése és kevesebbet feszengünk.

Már annak elismerése is sokat számít, hogy tudatosul: Van egy magasabb energiájú szexuális éned.


6. A jóni masszázzsal az orgazmusod egy új világa tárul fel

Bár az orgazmus elérése nem célja a szeánsznak, de segíthet abban, hogy rendszeres gyakorlásával átütőbb és intenzívebb orgazmusaid legyenek.

Sok nő számolt be arról, hogy a rendszeres intim masszírozás után megnőtt az orgazmusuk intenzitása. Ez valószínűleg a fent említett előnyök kombinációjának eredménye.

Hiszen az orgazmusnak való önátadás feltételezi, hogy nincsenek súlyos szexuális traumáink. Szabadoknak érezzük magunkat és ismerjük annyira a testünket, hogy az örömök tengerék magabiztosan kormányozzuk. Végül is mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy az elme az, ami lehetővé teszi számunkra az orgazmus elérését, és azt a szintet, amelyen megéljük azt.

Ez történhet azért, mert mélyebben megismered a testedet, másfajta élvezetet tapasztalsz, vagy egyszerűen csak azért, mert kezded megérteni, hol szereted, ha megérintenek.

Íme egy rövid beszámoló: 

”Szia Imi, 
Én is nagyon szépen köszönöm még egyszer az élményt. A pénteki napon még eléggé felfokozott állapotban voltam, de a szó pozitív értelmében. Nagyon erősnek, nagyon nőnek éreztem magam. Imádtam az érzést 🙂 Úgy érzem, egy nagy mérföldkövet léptem meg ezzel a tapasztalással a nőiségem, önbizalmam tekintetében. 
A libidóm pedig még sosem volt így az egekben. Szeretnék tapasztalni, fejlődni, megélni amit lehet. 
Biztosan jelentkezem még 🙂

Szép napot kívánok!”
Kata

További véleményekért kattints ide>>>


Számodra melyik előnye hangzik a legizgalmasabban?

A szexualitásunk csodás világának a kapujában állunk! A tantra egy holisztikus gyakorlat, mely az utazásról szól. Lépd át a küszöböt és ismerd meg jobban az intimázs stúdióját. Ha kíváncsi vagy, hogy számodra melyik előny bontakozik ki leghamarabb, akkor jelentkezz masszázsra az időpontfoglaló űrlap kitöltésével. Diszkrét és tapasztalt Intim masszőr Budapesten, két szalonban.