Te hogyan képzeled el a masszázst? Mi történne Veled közben? Hogyan reagálnál az érintésekre?

És mire lehet számítani a két órás masszázst követően?

Erről, utóbbiról fogunk most írni Neked! Cikkünk 2023.01.17-én frissült utoljára.

A női intim masszázs egy szexuális tantra gyakorlat, amely a test és vagina lágy és érzéki masszírozásával jár. Itt van időd arra, hogy lassan felfedezd a testedet, egy teljesebb, bensőségesebb módon.

A masszázs vezethet izgalomhoz vagy orgazmushoz, de nem ez a fő cél. A folyamat célja a szexuális energiánk kibontása, az izgalom megtartása azért, hogy megtapasztalhassuk az öröm hosszabb ideig tartó érzését, amely a nő legszentebb helyében, a jóniban rejtőzik.

De miért is jó ez nekünk?  Milyen eredmények valósulhatnak meg a masszázst követően? 

Összegyűjtöttem számodra a női tantra masszázs 5 legjelentősebb hatását.


1. Gyógyulást hozhat az életedbe

jóni masszázs hatása - virágzó nőiség
Virágzó nőiség

Az intim masszázs segíthet a szexuális traumával küzdőknek a gyógyulásban.

Nők és férfiak egyaránt szenvednek szexualitással kapcsolatos negatív érzelmektől, tapasztalatoktól. Mindannyiunknak lehetnek nemi szerveinkkel kapcsolatos negatív érzéseik. Ez hatalmas probléma. A #MeToo mozgalommal egyre inkább tudatosul bennünk, hogy ez milyen gyakori jelenség valójában.

Hogyan lehet elengedni a múltbeli negatív szexuális asszociációkat?

Még ha nem is volt közvetlen szexuális trauma az életedben, abban az esetben is hordozhatsz magadban negatív lenyomatokat a szexualitásoddal kapcsolatban. Az intimitás megtapasztalásával ezek az érzelmek felszabadulhatnak, segítve az agyat, hogy a női nemi szerveket helyette jó, kellemes tapasztalatokkal társítsa.

Gyógyítsd meg a kapcsolatodat a jóniddal!

Ha elhanyagoltad, szidtad, bántalmaztad valamilyen módon… Itt az ideje, hogy jóvá tedd, és adj neki sok-sok SZERETETET!

Gyógyítsd meg a méhedet! Terhesség, szülések, endometriózis, rák, befejezetlen teremtések. Nőként a szíved a méhedben van, olyan módon, amiről talán soha nem is tudsz még. Ha figyelmet fordítunk a hasunkra, a méhünk, a jóni területre, akkor törvényszerű a gyógyulás.

Annak ami régi nincs helye a jónidban.

Egy tapasztalt intim masszőr képes megmozdítani és feloldani ezeket. A szeretet, bizalom és feltétel nélküli figyelem elengedhetetlen a folyamathoz. A hozzáállás fontosabb mint a technika. A masszőrnek békében kell lennie önmagával, és képesnek kell lennie atrra, hogy Téged isteninek lásson. Ekkor valóban le tudnak hullni azok a kötöttségek, melyek nem tartoznak tiszta lényünkhöz.


2. Javítja a szexuális életed

Az erotikus masszázs felfedezése rendkívül jótékonyan hat a libidód fellendítésre.

A vagina stimulálásával elkezded megtanulni, mi az, ami beindít. Akár egyedül, akár egy partnerrel kísérletezel, izgalmasabbá teszed a szexuális élményeidet, és elkezdesz több időt tölteni a hálószobában. Jobban tudod kommunikálni a párod felé is az igényeid, emiatt nő köztetek az intimitás, ami a hosszú távú boldog párkapcsolat egyik pillére!

Az érzéki masszázs nem csak sok nő önbizalmát növeli, de a nemi vágyukat is javítja, így elkezdik jobban élvezni a szexet a partnerükkel. Egy tantra masszázs oktatáson megtanulhatjátok azokat az alapfogásokat, melyeket utána otthon is bátran gyakorolhattok. Az intimázs szalonjaiban a technikákon túl a szellemiségébe is beavatást kaptok. Hiszen nagyon fontos a megfelelő hozzáállás. Csak így fog kialakulni az a biztonságos és bizalommal teli légkör, mely valóban megújítja a szexuális életed.


3. Segít a fájdalmas menstruációs ciklusokon

Sok nő számol be a masszázs után az egyik legjobb hatásáról: a fájdalmas menstruáció elmúlásáról.

A hüvelyed stimulálása segíthet enyhíteni a fájdalmat, mivel ösztönzi a véráramlást a nemi szervek területén. 

Amikor a szexuális energia befelé és felfelé mozog a testben, a nők erőteljesebb belső orgazmust élhetnek át. (ezt a folyamatot nevezik szublimációnak). Ennek eredményeként a menstruáció rövidebb lehet, és csökkenhet a vérveszteség.

Egy vendégünk visszajelzése:

“Már hosszú ideje izgatta a fantáziám a tantra masszázs, de bátorságot csak most sikerült meríteni hozzá, elsősorban egészségügyi okok miatt. Ugyanis évekig tartó hormoninjekció kúra következtében teljesen eltűnt a menstruációs ciklusom, és gyógyszeres kezeléssel sem sikerült visszahozni. Valami azt súgta a tantrikus masszázs segíthet. […]
Aznap éjszaka kimondottan jól aludtam, és másnap reggel menstruációs fájdalmakra ébredtem, tehát működik a gyógymód, beindított valamit, amit a gyógyszeres kezelések nem tudtak.

Hálásan köszönöm”
Mara


4. Erősíti a mentális egészséget.

A yoni masszázs nagyszerűen erősíti a mentális egészségedet, különösen hatékonyan oldja a szorongást és a depressziót. Ez azért van, mert időt szakíthatsz arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódj önmagadhoz, felfedezve az élvezet lehetőségeit. Hihetetlen mennyiségű energia szabadul fel egy-egy masszázs alatt. Ez átnyom Téged a gátakon, elakadásokon. Ma a társadalmunkban sok ember szorong. Kutatások szerint azért, mert sok feszült helyzetben nem engedhetjük meg magunknak, hogy kiengedjük a gőzt. A masszázst elképzelheted, mintegy katarzissal járó gőzkieresztést. Ezért van az, hogy egy szeánsz után megtapasztalhatod önmagadnak a fesztelenebb, felszabadultabb énjét. Ezért oldódik a mentális stressz.

jóni masszázs hatása a javuló testkép
Boldogan nézhetsz a tükörbe.

5. Javítja a testképet

Ha önértékelési problémákkal, vagy a partnereddel való meztelenkedéstől való félelemmel küzdesz akkor jó hírem van számodra! A jóni masszázs otthon is végezhető.  Te milyen gyakran érinted meg magad? Szeretetteljesek ezek az érintések?

A masszázs során kedves, feltétel nélküli érintéseket kapsz anélkül, hogy erre válaszolnod kellene. Megérzed milyen amikor tényleg istennőként érintenek meg. Sok nő számára ez az újszerű tapasztalat hozzásegít, hogy önmagával szemben elfogadóbbá váljon.

Bea visszajelzése:

„Hát jól felkavart ez a masszázs….tudom, hogy rengeteg feladatom van annak érdekében, hogy „magamtól” ennyire jól érezzem magam, és ennyire nyugodt, kiegyensúlyozott  legyek  mint ott akkor….ez utólag is megdöbbentő  tapasztalás volt…azóta a meditációim is teljesen más értelmet nyertek…
Még most is csak lebegek és próbálom felfogni mi történt 🙂
Nem gondoltam volna hogy egy ilyen masszázson kerülök a legközelebb magamhoz ahol csak valaha voltam.

Örök hálám üldözni fog :)”
Beatrix

Kíváncsi vagyok még véleményekre>>>A jóni masszázs hatása dióhéjban. 🙂 

Számodra mi lenne a legfontosabb a fentiek közül?

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor az időpontfoglalás kitöltésével tudsz jelentkezni. Szalonunk képzett masszőrök segíthetnek megtapasztalni ezt a csodálatos élményt.