A jóni masszázs egy szexuális tantra gyakorlat, amely a test és vagina masszírozásával jár. Időt ad arra, hogy lassan felfedezd a testedet, egy teljesebb, érzékibb módon.

A masszázs vezethet izgalomhoz vagy orgazmushoz, de nem ez a fő cél. A folyamat célja a szexuális energiánk kibontása, az izgalom megtartása azért, hogy megtapasztalhassuk az öröm hosszabb ideig tartó érzését, amely a nő legszentebb helyében, a jóniban rejtőzik.

De miért is jó ez nekünk?  Mire számíthatunk egy jóni masszázs után? 

Összegyűjtöttem Neked a jóni masszázs 5 legjelentősebb hatása.


1. A jóni masszázs gyógyulást hozhat

A jóni masszázs segíthet a szexuális traumával küzdőknek a gyógyulásban.

A szexualitással kapcsolatos negatív érzelmektől egyaránt szenvednek nők és férfiak. Mindannyiunknak lehetnek nemi szerveinkkel kapcsolatos negatív érzéseik. 

jóni masszázs hatása - virágzó nőiség
Virágzó nőiség

Ez egy nagy dolog. A #MeToo mozgalommal egyre inkább tudatosul, hogy ez egy gyakori probléma.

Engedd el a múltbeli negatív szexuális asszociációkat: Még ha nem is volt közvetlen szexuális trauma az életedben, akkor is hordozhatsz magadban negatívumokat a szexualitásoddal kapcsolatban. 

A hüvelyben való intimitás megtapasztalásával ezek az érzelmek felszabadulhatnak, segítve az agyat, hogy a női nemi szerveket helyette jó, kellemes tapasztalatokkal társítsa.

Gyógyítsd meg a kapcsolatodat a jóniddal: Elhanyagoltad, szidtad, bántalmaztad valamilyen módon? Itt az ideje, hogy jóvá tedd, és adj neki egy kis SZERETETET!

Gyógyítsd meg a méhedet! Terhességek, szülések, endometriózis, rák, befejezetlen teremtések. Nőként a szíved a méhedben van, olyan módon, amiről talán soha nem is tudsz még. Ha figyelmet fordítunk a hasunkra, erre az egész jóni területre, megkezdődik a gyógyulás.

Ami régi, annak nincs helye a jónidban.


2. Javítja a szexuális életed

A jóni masszázs felfedezése rendkívül jótékonyan hat a libidód fellendítésre.

A vagina stimulálásával elkezded megtanulni, mi az, ami jól esik és beindít. Akár egyedül, akár egy partnerrel kísérletezel, izgalmasabbá teszed a szexuális élményeidet, és elkezdesz több időt tölteni a hálószobában. Jobban tudod kommunkálni a párod felé is az igényeid, ezért nő köztetek az intimitás, ami a hosszú távú boldog párkapcsolat egyik pillére!

A jóni masszázs nem csak sok nő önbizalmát növeli, de a nemi vágyukat is javítja, így elkezdik jobban élvezni a szexet a partnerükkel.


3. Segít a fájdalmas menstruációs ciklusokon

Sok nő számol be a jóni masszázs egyik legjobb hatásáról, mint a fájdalmas menstruáció elmúlásáról.

A hüvelyed stimulálása segíthet enyhíteni a fájdalmat, mivel ösztönzi a véráramlást a nemi szervek területén. 

Amikor a szexuális energia befelé és felfelé mozog a testben, a nők erőteljesebb belső orgazmust élhetnek át. (ezt a folyamatot nevezik szublimációnak). Ennek eredményeként a menstruáció rövidebb lehet, és csökkenhet a vérveszteség.

Egy kapcsolódó vélemény:

“Már hosszú ideje izgatta a fantáziám a tantra masszázs, de bátorságot csak most sikerült meríteni hozzá, elsősorban egészségügyi okok miatt. Ugyanis évekig tartó hormoninjekció kúra következtében teljesen eltűnt a menstruációs ciklusom, és gyógyszeres kezeléssel sem sikerült visszahozni. Valami azt súgta a tantrikus jóni masszázs segíthet. […]
Aznap éjszaka kimondottan jól aludtam, és másnap reggel menstruációs fájdalmakra ébredtem, tehát működik a gyógymód, beindított valamit, amit a gyógyszeres kezelések nem tudtak.

Hálásan köszönöm”
Mara

A teljes véleményt ide kattintva olvashatod el>>>


4. A jóni masszázs erősíti a mentális egészséget.

A jóni nagyszerűen erősíti a mentális egészségedet, különösen jól oldja a szorongást és a depressziót. Ez azért van, mert időt szakíthatsz arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódj önmagadhoz, felfedezve az élvezet lehetőségeit. 

Ma a társadalmunkban sok ember szorong. Masszázs után megtapasztalhatod önmagadnak egy fesztelenebb, felszabadultabb énjét. Ezzel oldódik a mentális stressz.

jóni masszázs hatása a javuló testkép
Boldogan nézhetsz a tükörbe.

5. Javítja a testképet

Ha önértékelési problémákkal, intimitással vagy a partnereddel való meztelenkedéstől való félelemmel küzdesz, a jóni-masszázzsal való kísérletezés segíthet. 

Te milyen gyakran érinted meg magad?

Szeretetteljesek ezek az érintések?

A masszázs során kedves, feltétel nélküli érintéseket kapsz anélkül, hogy erre válaszolnod kellene. Megérzed milyen amikor tényleg istennőként érintenek meg. Sok nő számára ez az újszerű tapasztalat, segít önmagával szemben elfogadóbbá válni.

Bea visszajelzése:

“Hát jól felkavart ez a masszázs….tudom, hogy rengeteg feladatom van annak érdekében, hogy “magamtól” ennyire jól érezzem magam, és ennyire nyugodt, kiegyensúlyozott  legyek  mint ott akkor….ez utólag is megdöbbentő  tapasztalás volt…azóta a meditációim is teljesen más értelmet nyertek…
Még most is csak lebegek és próbálom felfogni mi történt 🙂
Nem gondoltam volna hogy egy ilyen masszázson kerülök a legközelebb magamhoz ahol csak valaha voltam.

Örök hálám üldözni fog :)”
Beatrix

Kíváncsi vagyok még véleményekre>>>Ezek voltak a jóni masszázs leglényegesebb hatásai. 

Számodra mi lenne a legfontosabb a fentiek közül?

Ha kíváncsi vagy és szeretnél mindent megtudni a jóni masszázsról, akkor kattints tovább.

Szalonunk képzett masszőrök segíthetnek Neked megtapasztalni ezt a csodálatos élményt. Ha szeretnéd kipróbálni, akkor az időpontfoglalás kitöltésével tudsz jelentkezni.

Jóni masszázs - ÉlménybeszámolóKata testközeli tapasztalatai, az Ő forró és pikáns tollából.