különbség a kézimunka és a lingam masszázs között
Kézimunka vs lingam masszázs

Mi a különbség a kézimunka és a lingam masszázs között?

Ez a kérdés jogosan merül fel minden laikusban. Míg az erotikus masszázsok piaca virágzik, addig a minőségi lingam masszőrök száma igen csekély. Kézimunkázni bárki megtanulhat könnyű szerrel. A lingam masszázs ezzel szemben mély odaadást és tiszteletet igényel. Nézzük meg mi is a különbség a kézimunka és a lingam masszázs között!

Tantra és szexualitás?

A szexualitás helyét a Tantrában általában félreértik, és sok ember fejében leggyakrabban túlméretezett. Ez taszítja azokat, akik a Tantrát egy egzotikus-spirituális álarc mögé rejtett ősi gyakorlatnak képzelik. Másokat vonz, sajnos nem mindig jó okokból.

Az Önmegvalósítás útja…

A Tantra a tudás és az önmegvalósítás útja, amely különböző technikákat kínál számunkra a belső béke eléréséhez, a tudás és az önelfogadás, a kísérletezés révén, merjük érezni, ami átjár bennünket. És a tantra masszázs az egyik ilyen technika.

A fény pálcája

A lingam a szanszkritban a pénisz meghatározására használt szó, és „fénypálcának” fordítható. Egy professzionális Tantra masszázs szalonban a lingam masszázst szeretettel és tisztelettel végzik. Teljesen különbözik egy átlagos kézimunkától, a lingam masszázs nem csak a pénisz masszírozását és simogatását foglalja magában, hanem kifinomultabb technikákat is tartalmazhat, kezelésbe véve a heréket, a gátat és a szent pontot (a prosztatát) is.

A tantrikus kultúra isteni szimbólumként tiszteli a lingamot.

lingam szobrok
Lingam szobor

Lingam masszázs

A professzionális masszőrök a lingam masszázst olyan gyakorlatként végzik, amely valóban megtiszteli a férfit. A férfi lingamjában hatalmas mennyiségű szexuális energia van, a péniszben a férfi esszencia koncentrálódik egy helyen. A tantra művészetére szakosodott masszőr tudja, hogyan kell ezt az erőteljes energiát stimulálni és keringetni.

A lingam masszázs nem arról szól, hogy egy orgazmus és kész. Sokkal több, mint a kézimunkázás. A lingam masszázs arról szól, hogy próbáljunk egyre több és több gyönyört érezni, ami a masszázs során többszörös orgazmus hullámaivá válik.

lingam masszazs
Szeretetteli és tiszteletteljes érintés

A lingam masszázs során a tapasztalt masszőr segít kényelmesen elhelyezkedni, megtanítja, hogyan lélegezz mélyeket, és hogyan érj el mély relaxációt. A péniszt természetes olajjal kenjük be és masszírozzuk körbe. A herékre is kiterjed. Gyengéd, lassú érintéseket érezhetsz a herék felett, körmökkel, amelyek kissé húzogatják őket. A masszőr óvatosan masszírozza a heréket, a kezében tartja, és simogatja őket a tenyerében. A herék és a pénisz körüli egész területet masszírozza.

A tengelyt masszírozza. A fogás változhat a keményebbtől a könnyebbig, a simítássorozat az egyenes fel-le és a csavaró mozgás között változik. Az olaj segít a simább, sikló mozdulat létrehozásában. A sebesség a lassútól a gyorsig változik, lassan kezdődik és gyorsabb tempóra nő, majd ismét vissza a lassú tempóhoz. A masszőr váltogatja a sebességet, a ritmust, a nyomást, a módszereket. Egy kézzel két kézzel, a változatosság és a kiszámíthatatlanság itt a kulcs. Soha nem tudhatod, hogy mi lesz a következő érintés. A masszőr a csúcspont szélén tartja Önt, és emlékeztet arra, hogy lélegezz mélyeket. A légzés segít a jelenben maradni, nem enged elszállni. Így újra és újra meg tudod lovagolni az orgazmus érzéseinek hullámát.

Ébreszd fel a benned rejlő szexuális energiát!

A lingam masszázs célja

A lingam masszázs célja nem az, hogy kényszeres orgazmushoz vezessen, és nem is az, hogy ejakulációval szabadítsa fel a spermiumot. Éppen ellenkezőleg!

A lingam masszázs többszörös örömérzetet ébreszt, ami lehetővé teszi, hogy több belső orgazmusunk legyen, és lehetővé teszi, hogy a spirituális energia felébredjen és felemelkedjen a szívbe, sőt a fej tetejére is.

A lingam masszázs hatásai

Egy kézimunka után az orgazmus röpke pillanatai hamar elszállnak. A rövid élvezet után fáradtkás hangulat jelenik meg. Ezzel szemben, ha egy tapasztalt masszőrnél tapasztalod meg a lingam masszázst, a felébresztett szexuális energia Veled marad a masszázs után is. A masszázs végi relaxáció segít integrálni ezt. Ekkor indulnak el azok a gyógyító folyamatok is, melyeket a magasabb energiaszint táplál.

Reméljük sikerült bemutatnunk a számodra, hogy mi a különbség a kézimunka és a lingam masszázs között.

Próbáld ki a lingam masszázst 3 budapesti stúdiónk valamelyikében. Csodálatos masszőreink biztonságban vezetnek Téged a szexualitásod új ösvényein barangolva.

Kattints az időpontfoglalásra, és nézd meg mikor van szabad hely a számodra.