Lingam masszázs előnyei

A tantrikus masszázs során a szexuális energiákkal dolgozunk és az élvezeten túl számos előnye is van. Ez egyaránt igaz a férfiak lingam, vagy a hölgyek jóni masszázsáról. Elsődleges célja az önismeret, megnyílás önmagunk felé. Ezt a tradícionális tantrából hozza. Vezérelhet a kíváncsiság, a fejlődés iránti vágy, vagy a gyógyulás reménye, nálunk biztonságos teret találsz.

Olvasd el miért érdemes kipróbálnod ezt a csodálatos rituálét!

Cikkünk  új tartalommal 2023.01.16-án frissült utoljára.

lingam-masszazs-elonyei-nyugalom
Engedd el a feszkót!

1.    Enyhíti a stresszt az egész testben

A bőröd az emberi test legnagyobb szerve. Ha ennyi figyelmet és átgondolt simogatást adsz neki, az javíthatja a vérkeringést, csökkentheti a vérnyomást és enyhítheti az esetleges izomfájdalmakat.

Sokan számolnak be a végén egy mély, csendes nyugalomról. Együtt jelentkezhet egy magasabb energiaállapottal, ami a felhúzott szexuális energiákkal együtt van jelen. A masszázs végén stresszoldó relaxációjával nyugtatjuk vissza magunkat a jelen pillanatba.

2.    Javítja a szexuális állóképességet és a szexuális élményeket

tantra masszázs előny
Lingam masszázs rituálé

Akár a szexuális állóképességed növelését szeretnéd, akár csak azt szeretnéd megtanulni, hogy jobban élvezd a szexet, a lingam masszázs lehetővé teheti, hogy ezt egy biztonságos térben átélhesd.

A masszázs segít javítani a szexuális állóképességet és összességében jobbá teszi a férfiak szexuális kielégülését. A lingamon keresztül kapcsolódunk önmagukhoz és szexuális energiákhoz, megtanulva hogy az orgazmus helyett más érzésekre is lehet koncentrálni.

Tehát, ha problémád van a korai magömléssel, és szeretnél tovább kitartani, akkor a lingam masszázs segíthet ebben.

Meghosszabbítja az erekciót, fokozza a szexuális teljesítményt és segíthet a magömlés irányításában.

Hogyan történik ez?

A lingam masszázs során a tantrikus masszőr újra és újra stimulálja az intim részeid anélkül, hogy túlterhelné az érzékszerveket, és így növeli az állóképességet az élvezetes érintésekhez. Az erogén zónákat fogja használni, hogy a gyönyör folyamatos hullámait élhesd át.

Masszázs során a lingam masszőr újra és újra stimulálja az intim részeid anélkül, hogy túlterhelné az érzékszerveket. Ezzel növeli az állóképességedet az élvezetes érintésekhez. Az erogén zónákat fogja használni, hogy a gyönyör folyamatos hullámait élhesd át.

A masszőr irányít, Ő vezeti a testedet az élményen keresztül, így a csúcspontod is az irányítása alatt van.

Bízz benne!

A javuló magömléskontroll igazi önbizalomnövelő – a partnered is lenyűgözi majd!

3.    Kötődés és intimitás

A Lingam masszázs kötődést és intimitást teremt, továbbá gyógyítja a traumákat és negatív tapasztalatokat, amelyeken az ember esetleg átment, ha az érzékiségről van szó. Ennek ellenére az orgazmus és az ejakuláció nem elsődleges célja a Lingam masszázsnak, hanem az élvezet egy új formájának felfedezése, amelyet nem a hagyományos tényezők, például az „elélvezés” elérése diktál.

Gyakorold otthon a partnereddel.

Mivel ez leginkább a hálószobai tevékenység a partnereddel, tökéletes módja a vele való intimitás kiépítésének. A masszázs során időt szánsz magadra, igazán összekapcsolódsz magaddal, miközben imádod a partnered örömét, és a legjobbat nyújtod neki.

Tapasztald meg a megérdemelt figyelmességet! Itt minden jó, ami Te Magad vagy.

intim-masszazs-elonyei-onbecsles
Magabiztosság

4.    Testbizalom – Javuló önértékelés

Te szereted a tested? Boldogan nézel tükörbe?

A masszázs a testbizalom javulásához is vezethet, mivel amikor mindent felfedsz egy idegen előtt, az rendkívül felszabadító lehet, és valóban sokat javíthat az önbecsüléseden. Soha többé nem fogsz visszariadni a vetkőzéstől. A partnered is érezni fogják a a magabiztosságod.

Az önértékeléshez az is sokat hozzáad, hogy a masszázs ideje alatt csak rajtad van a fókusz.

A lingam masszázs előnyei közül talán ez a legfontosabb, hisz ha ebben erősödsz, a több hatás is jön magától.

5.    Mélyítsd el a kapcsolatod a kedveseddel

A masszázs lehetőségei a partner számára is előnyöket jelentenek. Sok nő nem képes elérni a hüvelyi orgazmust, és ennek fő oka, hogy a közösülés időtartama túl rövid. Ha a férfi megtanulja kontrollálni a testét és az izgalmat, akkor több örömet tud nyújtani a partnerének.

De ide lehet sorolni az önbizalom növekedés fűtötte szexuális fellépést. Megtapasztalva a férfi léted erejét, ezt könnyebben tudod majd kifejezni a partnered számára.

Hidd el, tetszeni fog neki!

A lingam masszázs előnyei közül gyűjtöttünk össze számodra ötöt. Ha te is szeretnél ezekben részesülni, szalonunkban több masszőr közül választhatsz. Lingam masszázs Budapesten az intimázsnál 2 szalonban. Csodálatos masszőreink szeretettel várnak! 🙂