Mire jó a tantra masszázs? Tehetjük fel jogosan a kérdést!

Természetes, hogy a munkám során újra és újra szembe találom magam a közhiedelmekkel. Ezért új gondolatokkal egészítem ki a korábbi bejegyzésem.

Számos félreértés és tévhit van az emberek fejében a tantráról és a tantra masszázsról. Ennek elsődleges oka (talán) az, hogy összefüggésbe hozzák a szexszel, amely téma még mindig tabunak számít a társadalmunkban. Hiszen évszázadok óta elfojtott szexuális életet élünk, zsigeri szinten bűnként viszonyulunk hozzá.

A tantra valóban összefonódik a szexuális energiával, ám nem abban az értelemben, ahogy azt sokan gondolják. Ezért célom, hogy ezzel a bejegyzéssel átformáljam a téves hiteket azért, hogy új megvilágításba kerüljön a tantra masszázs. A masszázs során érinthetem az intim részeket, de nem kötelezően. A lényeg, hogy magával a bennünk lévő szexuális energiával dolgozunk. Ennek eredményeként számos olyan pozitív hatást érhetünk el, amire lehet, hogy eddig még nem is gondoltál.

tantra-masszazs-rahangolodas
Mély intimitás

A tantra masszázs célja több…

…mint a szexuális energia felébresztése. Ezt a vad és nyers vágyenergiát felemeljük a szívközpontunkba, és szeretetenergiává transzformáljuk. Ennek hatására beindulhatnak a jótékony folyamatok először a lélek, majd a test szintjén is.

Segítségével megszüntethetők az energetikai blokkok és akadályok, helyreállítható a vitalitás, az állóképesség, a fiatalosság, a belső erő és egyensúly is. Ez azonban csak néhány példa úgy a lingam, mint a jóni masszázs előnyei tekintetében. A legfontosabb, hogy a fizikai testen túl, óriási hatása van a mentális és energetikai testünkre is.

Ez az önismereti, öngyógyító folyamat segíthet új képet alkotni az intimitásról, a testi tapasztalásról és önmagunkról is. A tantra nem csak egy technika, egy mozdulat vagy egy bizonyos tanítás. Sokkal inkább egy szemléletmód, egy hozzáállás a dolgokhoz. 

Energetikai blokkok a testben

Az energetikai blokkok a testünk egyes pontjain fellelhető fizikai, energetikai, érzelmi, szexuális vagy pszichoszomatikus természetű „elzáródások”. Kialakulhat mindennap ismétlődő szokásokból, tapasztalatokból, fájdalmas emlékekből vagy eseményekből.

Egy szexuális elakadás például megnyilvánulhat úgy, hogy az érintett nem tudja megélni az orgazmust, fájdalmas a közösülés, folyamatosan alacsony a szexuális vágy stb. – és mindennek nincs fizikai alapja.

Ezeket a blokkokat fizikai szinten a test, mentális szinten pedig az elme tudatalattija tárolja. Itt futnak ezek, mint egy program a számítógépen, befolyásolják a cselekedeteinket, viselkedésünket anélkül, hogy tudnánk róla.

A szexuális energia

mire-jo-a-tantra-masszazs
Szexuális energiák felébresztése

Az ősi tantrikusok évezredekkel ezelőtt felfedezték, hogy többféle energia létezik. Az egyik ilyen a szexuális energia, amelyet a modern ember csak egyféleképpen hasznosít: szexuális céllal. Ez azonban egy egydimenziós gondolkodásmód.

A szexuális energia, ha az alacsonyabb energia-központjainkba koncentrálódik, képes negatívan uralni az életünket, az érzéseinket. Ugyanakkor, ha felvisszük a magasabb energiaközpontokba, mint a korábban említett szívcsakra vagy szívközpont, felhasználhatjuk és a javunkra fordíthatjuk az erejét.

A tantra masszázs egy tökéletes eszköz ennek a folyamatnak a megvalósításához. Ehhez kapcsolódóan engedd meg, hogy elmeséljem az egyik vendégem történetét. A hölgy alhasi fájdalommal érkezett hozzám, amely szeretkezésnél és fizikai erőkifejtésnél jelentkezett nála.

Császármetszéssel szülte gyermekét, a megmaradt heg alatti területre volt panasza. Járt több orvosnál, és különböző vizsgálatokra is elment. Fizikailag nem találtak nála semmit, ami okot adott volna erre. A női intim masszázs során elárulta, hogy úgy érzi, mintha egy lyuk tátongana azon a részen. Fizikai síkon ennek semmi jele nem volt, viszont energetikailag igen. Esetében a jóni masszázst az egész testén végeztük, eleinte kevesebb figyelmet fordítva az intim részekre. Két-három egyéni tantra masszázs alkalom múlva azonban megszűnt ez a különös érzet és a fájdalom is. 

A tantra masszázs legnagyobb előnyei

Az első és legfontosabb: megtanítja a testet arra, hogyan használja a szexuális energiát támogató, előre vívő és jótékony energiaként. Serkentheti a tisztulást, a méregtelenítést, helyreállíthatja a belső energiaforrást, és azáltal, hogy felszabadítja a blokkokat, aktiválhatja az egyén belső erejét is.

A blokkok feloldása után segít egyenletesen eloszlatni a szexuális energiát a testben. Ezáltal kiegyensúlyozódnak energetikai központjaink, amely a fizikai síkon, a közérzetünkben is megmutatkozhat.

A közhiedelemmel ellentétben a szexuális élmény csúcsa nem egy rövid, átmeneti kielégült pillanat, hanem egy kiterjesztett boldogságállapot, amely akár több percig, óráig is eltarthat. Ha azonban a szexuális energia szigorúan a nemi szervek köré összpontosul, az eredmény egy rövid ideig tartó, múlandó orgazmus.

Mivel a tantra masszázs során eloszlatjuk a testben a szexuális energiát, így lehetővé tesszük, hogy szeretkezés során létrejöhessen a multiorgazmikus állapot. Ez a szexualitás egy új, magasabb szintű, tantrikus dimenziója.

Összességében elmondható, hogy a tantra segít elvágni a múlt láncait, majd egy tisztább, elégedettebb és örömtelibb jövőt építeni. A test masszírozása által felébreszti a lelket és a szellemet.

Használd a tantra masszázsban rejlő csodát!

Intim masszázs Budapesten több szalonunkban is elérhető. Budára és Pestre is bejelentkezhetsz, attól függően, hogy melyik van közelebb számodra. Lassú, finom, lágy érintésekkel kísérünk a mély ellazulás állapotába, hogy a tested blokkjait feloldva megélhesd az energetikai tisztulást.

Éld át a teljes elcsendesedést és odaadást, kapcsolódj a valódi önmagaddal és tapasztald meg a teljességet. Ebben támogatunk téged.

Reméljük segítettünk rámutatni, hogy mire jó a tantra masszázs