Érezted már, hogy elsodornak Titeket a hétköznapok? A munka, az otthon körüli teendők felé történő figyelem monotonná válik. Az összeköltözés varázsa már évekkel ezelőtt elmúlt.

Emlékszel még rá, hogy milyen volt az első időszak, amikor nem tudtatok betelni egymás közelségével?

Amikor még minden új volt…

elhidegules
Elhidegülés

Hogyan veszik ki az intimitás a mindennapjainkból?

Emlékszel mikor gyermekként megkaptad a várva várt ajándékot a szüleidtől? Mennyi idő kellett, hogy ráunj?

Jönnek mennek a kedvencek. Újabb, sokat ígérő fantáziák, melyek elvonják a figyelmünket a pillanattól. A boltok és kirakatok sokszínű kavalkádja elcsábítja az elménket a jelen pillanat örömeitől.

Pontosan ez történik a kapcsolatokban is. Engedjük, hogy a napi kihívások, gondok elvonják a figyelmünket a párunkról. Hiszen az összeköltözés után alig vártad, hogy hazaérj… Hogy együtt keljetek fel, vagy, hogy esténként vele tusolhass. Persze ez lehet, hogy több éve volt már, „az a normális ha kinő ezekből az ember”, szokták mondani. A kapcsolat „érett” szakaszában már híján vagyunk a csillogó szemeknek vagy a pajkos mindennapoknak.

Lassan az idő bedarál mindenkit, de csal ha engedjük!

Intimitás a hétköznapokban: A lényeg az apró pillanatokban rejlik

Most egy pillanatra gondold végig, hogy melyek azok a közös szokások, melyeket csak Ti ismertek. Amelyek hozzá tartoznak a közös dinamikához…

Hallod a kapucsengőt, és előre kinyitod neki az ajtót?

Lemondasz a részedről a kedvenc ételéből?

Ágyba viszed neki a kávét, pontosan úgy, ahogy Ő szereti?

A közelség, a szeretettség érzése ezekből a gesztusokból épül fel. Mert ezekkel jelezhetjük felé, hogy figyelünk rá. Ezzel töltjük Őt, és természetesen önmagunkat is.

tantra masszázs
Szenvedélyes érintések

Érintéssel szeresd őt

Te is hallottál már arról a kutatásról, ami bizonyította, hogy napi 20 másodperc ölelés boldogabbá teszi az embereket? Biztosan emlékszel még az első érintésekre Te is. A gyengéd simítások, melyekbe még most is beleborzongsz.

Ha úgy érzed, hogy kihűlt köztetek ez a mágia, akkor érdemes újra gyújtani!

Bátran kezdeményezz, hidd el nem fog tiltakozni. Elég csak mellé bújni, és átsimítani az arcát. Jól megdögönyözni a hátát egy fáradt nap végén. Megmasszírozni a tenyerét, miközben ültök az autóban. Légy kreatív, de ne erőltesd.

Úgy érzed ez már kevés? Akkor evezz kalandosabb vizekre! Masszíroztátok már egymást meztelenül? Nem az előjátékra gondolok. Abban ott van a kölcsönösség. Az intim masszázsban az egyik félnek nincs más dolga, mint önmagára figyelni, és átélni, átérezni a másik szeretetét és figyelmét.  

Ne félj, ha még soha nem próbáltad korábban. Az intuíció segíteni fog Neked, és garantált sikered lesz. Utána cserélhettek… 😉

Van akiknek annyira bejött ez élmény, hogy szerettek volna jobban elmélyedni a témában és megkerestek minket. Mi az intimázsnál, hivatásszerűen segítünk feltüzelni az őrlángon égő a kapcsolatokat.

Részt vehettek páros masszázson, vagy masszázs oktatáson, ahol az intim masszázs technikák mellett a szellemiségét is megtapasztalhatjátok. Hogy a testi érintés mellett az odaadó figyelemben is fürdőzhessetek.