joni szimbolum

Félreértések és városi legendák! 5 jóni masszázs tévhit, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Ezeket nem lehet elégszer elismételni, annyira beivódtak a köztudatba. Ahogy telnek az évek újra és újra találkozom velük.

Cikkünk 2023.01.14-én frissült utoljára.

Talán hallottál már az érzéki masszázsról a TV csatornánkon, olvastál róla az interneten, vagy talán ismersz valakit, akinek már van tapasztalta. 

Elképzelhető, hogy van benned egy kialakult kép valami misztikus, megbotránkoztató, szégyellni való, erotikus masszázsról.

Ringató élmény, vagy dermesztő tapasztalat? 😯

Megadjuk a választ!

Sok-sok külön történetet hallhatunk róla, már az említése is igazán színes reakciókat vált ki…

  • Valaki elpirul.
  • Valaki szégyenkezve lesüti a szemét.
  • Van aki kajánul elmosolyodik.
  • Néhányan pajzán viccekkel ütik el a témát.
  • Van aki értetlenül áll előtte.

De vajon mit gondol az utca embere?

Valójában sok tévhit és félreértés is van arról, hogy mi is valójában a jóni masszázs. Ebben a cikkben szeretnék beszélni ezekről a tévhitekről és tisztázni azokat a dolgokat is, amelyek visszatartanak minket attól, hogy megtapasztaljuk ezt, a véleményem szerint leghatásosabb és leggyógyítóbb gyakorlatot/rituálét.

Olvasd el a Jóni masszázsról ezt az öt tévhitet. 

#1 Jóni masszázs = Erotikus masszázs

Sokan hiszik azt, hogy ez egy erotikus masszázs. Valójában a jóni masszázsnak nagyon kevés köze van hozzá. Az erotikus masszázsnak csak egy fő szándéka van, hogy örömet szerezzen a fogadónak. Azért végzik, hogy az ember jól érezze magát, tulajdonképpen benne van az úgynevezett happy finish. Persze nincs ezzel semmi baj, de nálunk máshol van a hangsúly. 

A különböző tantrikus masszázsiskolák technikái tartalmazzák a jóga, a szomatikus testmunka, a bioenergetika és a szexuális gyógyítás elemeit. 

A jóni masszázs holisztikus abban az értelemben, hogy az emberre test, szellem, lélek szintjén tekint.

És ez elvezet a második tévhithez…

#2 A jóni masszázs célja a happy Finish

Ezzel a tévhittel találkozom a legtöbbet! Valójában a jóni masszázs célja a gyógyulás és az átalakulás. Több, pusztán érzéki testi érintéseknél. Természetesen, kellemes mellékhatásként, a szexuális energiák felszabadulása határozottan megtörténhet egy-egy masszázs során. De határozottan nem a leghihetetlenebb orgazmusról van szó. Amikor masszázst tartok, az a célom, hogy egy szent és biztonságos teret teremtsek a gyógyuláshoz. Ezután belemegyünk ebbe a folyamatba, és jelen vagyunk mindazzal, ami felmerül. És persze, ha egy orgazmus merül fel, nem kell nemet mondani rá. De nem erről szól a masszázs. Nem arról van szó, hogy belenyomjuk magunkat az orgazmus csúcspontjába, hanem arról, hogy belemegyünk a kiterjedés érzésébe, amivel önmagunk egy kiteljesedettebb, magasabb energiájú/ állapotát élhetjük meg.

#3 A jóni masszázs az egyenlő az előjátékkal

spiritualitas-energia
Több, mint előjáték

Egy másik tévhit az, hogy ez egyfajta előjáték. Nos, néhányan valóban erre használják. De én úgy gondolom, hogy a tantrikus jóni masszázs önmagában egy egység, egy szent gyakorlat. És én személy szerint nem ajánlom a szexhez való bemelegítésként. 

Azoknak a pároknak, akik csak most kezdik a jóni masszázst, nem ajánlom, hogy masszázs közben, vagy közvetlenül utána szeretkezzenek. De ajánlom a csend és az integráció egy szakaszát, mint egy jógaórán, ahol a végén csak feldolgozzátok azt, amit tapasztaltatok. 

Ha a jóni masszázsra úgy tekintünk, mint egy előjátékra, az elveszi mindazokat az előnyöket, amelyeket ez a gyakorlat végső soron kínál. A fontos elem itt a feltétel nélküliség. Az a rész, ahol mi szolgálunk. És ha az utazás üzenetét előjátékként használjuk, és elvárjuk, hogy utána szexeljünk, akkor inkább arról van szó, hogy a testi örömöknek kedvezünk.

#4 Ez valami misztikus dolog 

Nos, ez határozottan nem csak hippiknek való, divat kísérlet. Ez inkább egy módja annak, hogy tudatosan felfedezd a saját testedet, megtörd a korlátokat és gyógyulj. Társadalmunkban még mindig az anyagi nézetek dominálnak. Félve néznek rá olyan tudásra, melyek segítik a spiritualitás felé való kinyílást. Ha egyszer kiteljesednek a szexuális energiáid, csodás változások mehetnek végbe, amit a környezeted is észre fog venni.

Amennyiben megéled az önmagaddal való mély és biztonságos kapcsolódást, akkor a fizikai szinten megélt mindennapi életedre is olyan hatással lehet, amitől kiegyensúlyozottá és boldogabbá válhatsz.

Íme egy kapcsolódó visszajelzés:

“Szia Imi! Egy hét telt el azóta, amióta Nálad jártam és szeretném megosztani Veled a gondolataimat, tapasztalásaimat, amelyek azóta ébredtek bennem. Nagyon örülök, hogy Hozzád kerültem, és általad éltem át ezt az. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy valaha részt fogok venni egy ilyen masszázson, mert még magam előtt is szégyellem magam. A masszázs utáni beszélgetésünkkor értettem meg, hogy mit is jelent az, hogy kapcsolódni magamhoz, addig a pillanatig ezt nem is értettem, nem tudtam a saját testemmel mit kezdeni, meztelenül is kizárólag csak a zuhanyzó alatt voltam, de akkor ott megértettem, hogy mit jelent az, hogy kötődjek, kapcsolódjak a testemhez, hogy hogyan alakítsak ki intim kapcsolatot magammal. Köszönöm szépen, hogy segítettél benne! A masszázs óta sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és sokkal nagyobb békében vagyok önmagammal. Nagyon köszönöm a figyelmet és tiszteletet, amit árasztasz, és, hogy a masszázst mély átszellemülésben adtad, ezt nagyon lehetett érezni.” 

Kriszti

#5 Partner kell hozzá

Szintén sokan hiszik, hogy kell hozzá egy partner, ugye? 

De nem számít, hogy van-e partnered vagy egyedülállóként gyakorlod.

Ezek univerzális erők, és azt javaslom, hogy előzetesen önmagaddal egyeztess, hogy szükséged van e partnerre, vagy biztonságosabb először egyedül kipróbálnod. És persze arra is figyelj, hogy nem erotikus masszázsról van szó. E

Egyre több a jóni masszázs Budapesten, ahogy a gyakorlat egyre jobban terjed. Így kiemelten fontos, hogy megbízható helyet válassz. Bátran érdeklődj a masszázs előtt, lépj kapcsolatba a szalonnal.

Viszont! Ha van partnered, akkor együtt is felfedezhetitek ezt az utat, akár otthoni körülmények közt, akár párok számára megalkotott masszázstípusaink közül válogatva. Ha nincs kedved vagy lehetőséged így csinálni, akkor egyszemélyes masszázst is választhatsz, ahol csak önmagad veszel részt. 

Reméljük, hogy az öt tévhit bemutatásával kicsit közelebb tudtuk hozni hozzád ezt a csodás rítust. 

#6 Csak férfiak végezhetik.

Egykoron talán így volt, de ma már könnyen elmosódnak a határok a férfi és női munkák, szerepek között. Jóni masszázs során kiemelten fontos a bizalom. Hiszen nem mindegy, hogy egy nyitott, meztelen és törékeny állapotban ki áll melletted.

Ha nincs meg a szimpátia, akkor nem Ő az embered. Fontos, hogy egymásra tudjatok hangolódni, hiszen így válik a masszázs valóban gyógyító szeánsszá. Ezért nem fontos, hogy a jóni masszőr férfi legyen. Ha egy női masszőrrel könnyebben kapcsolódsz, akkor Ő is tökéletes választás lehet a számodra.

És ki tudja?!

Legközelebb már könnyebben döntesz egy férfi masszőr mellett.


Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ez több, mint puszta játék önmagunkkal.

Ezt számtalan nő megerősíti, aki már átélte ezt. 

Olvass el néhány véleményt, melyet a stúdiónk vendégei írtak nekünk.

>>> Kíváncsi vagyok a véleményekre

Ha szeretnéd átélni a jóni masszázst egy profi masszőrtől, akkor foglalj időpont nálunk!