A tantrikus massszázs menete eltér a klasszikus masszázsokétól. Intim természetétől fogva, sokkal több gátat és belső falat érinthetünk. Nyitottság, őszinteség és bizalom szükséges a masszőröd felé, mert így fog sikeresen vezetni Téged a szexualitásod ismeretlen útjain. Sokan érdeklődtök előzetesen a lingam masszázs menete iránt. Ebben a cikkben összefoglaltuk számodra a legfontosabb információkat.

Cikkünk 2023.01.23-án frissült utoljára.

lingam masszázs menete - felkészülés
Felkészülés a masszázsra

Felkészülés a lingam masszázsra.

Ha meg akarod tapasztalni ezt a fajta masszázst, elengedhetetlen, hogy lelkileg és fizikailag is felkészülj. Javasoljuk, hogy előtte végy egy pihentető fürdőt vagy zuhanyzást. Erre a szalonban is van lehetőséged.

A masszázs előtt gondold végig magadban, hogy miért is szeretnéd kipróbálni az intim masszázst…

Mi az ami motivál Téged?

Mit vársz a masszázstól?

Mi a célod, szándékod?

Ezeket a kérdéseket a masszőrünnkkel át is lehet beszélni. Ez nagyban hozzájárul, hogy a foglalkozás elérje a célját.

A masszázs kezdete

tantra masszázs intimázs
Nyugtató zene, gyertyák

Az intim masszázs férfiaknak megalkotott változatának kezdeti lépései nem sokban különböznek a klasszikus masszázsétól. Az egyik közös nevező az, hogy megkérnek, hogy lazíts.  Amennyire csak lehet, meg kell szabadulni minden előítélettől és negatívumtól, még akkor is ha tele van a fejünk. Ebben segítünk is Neked! A szobában a pihentető légkör kényelmessé és békéssé teszik a masszázst – lesznek fények, nyugtató zene, gyertyák stb. Semmi másra nincs szükséged.

Fontos, hogy a masszázs megkezdése előtt ürítsd ki a hólyagodat. A tantrikus masszázs sokáig tarthat, ezért nem ideális, ha a masszázs közepén a mosdóba kell menned. Ha vizelési ingert érzel, nem fogsz tudni a masszázs nyújtotta élvezetre koncentrálni.

Amikor a masszázs elkezdődik, a masszőr légzőgyakorlatokon keresztül fog vezetni, amelyek felkészítenek a masszázs további részére. Hagyd, hogy a masszőröd átvegye a vezetést, és engedd át magad az egész testedben felszabaduló öröm érzésének. Gyakran a lábaddal kezd, mivel sokunk számára itt halmozódik fel a legtöbb stressz. Lassan halad a combok és a fenék felé. Ebben a szakaszban a tantra masszőr szándéka az, hogy ellazult és feszültségmentes állapotba kerülj. Amikor már érzi a tested megnyugvását, akkor a derekadon, a hátadon és a mellkasodon fog dolgozni… 

Ha megfelelően ellazultál, akkor a nemi szerved területére lép. Megmasszírozza az intim részeket. A masszőrnő változó nyomást fog alkalmazni, hogy ne okozzon fájdalmat vagy kellemetlenséget, hanem végigvigyen a masszázs nyújtotta élvezeteken.

Hogyan működik a tantrikus masszázs?

lingam masszázs menete
Kiszámíthatatlan érintések

Mint minden tantra masszázs típusnál, itt is az a cél, hogy nagy mennyiségű szexuális energiát építs és tarts fenn, mely feloldja a benned lévő stresszt és a feszültséget. Ezt úgy éri el a masszőröd, hogy átmasszírozza minden porcikádat, különös figyelmet fordítva az erogén zónákra. Érintését a könnyedtől a határozottig variálja, így a különböző érzések széles skáláját hozza létre számodra. Bizsergető, áramló és garantáltan a testeden tartja figyelmed. Az általa használt sokféle simítás célja, hogy a masszázs kiszámíthatatlan érzést adjon, soha nem tudhatod, hogy mi következik.

Akkor a legélvezetesebb egy ilyen masszázs, ha átengeded magad az ismeretlennek. Ne aggódj, biztonságban vagy akkor is, ha nem tudod előre, hogy mi fog történni.

Csak dőlj hátra, és tapasztald meg az új érzéseket, úgy, ahogy azok bekövetkeznek.

Annyit kell tenned, hogy lélegzel, és megpróbálsz teljesen jelen lenni a pillanatban. Ez azt is jelenti, hogy ki kell tisztítani az elmét, és nem szabad hagyni, hogy a mindennapi gondok és aggodalmak bekússzanak. Ezért a masszázs során – mint a legtöbb masszázsfajtánál – a legjobb, ha a légzésedre koncentrálsz, ügyelve arra, hogy az lassú és mély legyen.

Ne aggódj ha ez most bonyolultnak hangzik! Tapasztalt masszőreink kézenfogva vezetnek végig a folyamaton, segítenek Neked. Engedd meg magadnak, hogy a masszázs előrehaladtával teljesen ellazulj, mivel így lehet legjobban megélni a lingam masszázs előnyeit.

A masszázs vége

Szexuális energiád a masszázs során újabb és újabb hullámokban fogod megtapasztalni – ez természetes. A masszőr többször is ügyesen közelíti Téged az ejakulációdhoz, majd hagyja, hogy a pénisz egy kicsit megpuhuljon, mielőtt újra felépülne.

Ne számíts a magömlésre, és ne is próbálkozz vele. Bízz masszőrnő szakértelmében, és hagyd, hogy gyakorlott érintése varázsoljon. Ily módon megtapasztalhatod a pénisz masszázs minden előnyét.

A masszázs célja az örömszerzés és a szexuális energiáink felébresztése. Az orgazmus természetes, és néha előfordul, de nem ez a cél.

Ahhoz azonban, hogy a legtöbbet hozd ki az élményből, szégyenkezés nélkül figyelned kell a testedre, és hagynod kell, hogy az úgy reagáljon a tantrikus érintésre, ahogyan azt igényli.

Lingam masszázs Budapesten az intimázs szalonjaiban 2 helyszínen is elérhető. Választd ki a Neked megfelelő napot, és napszakot! Az időpontfoglalás kitöltése során tudsz választani a masszázsok közül. Tapasztalt masszőreink elfogadó légkörben, nyitottan és bizalommal várnak Téged!