Önismeret az intim masszázsban
Összetartozás

Intimitás

Az intimitás közelség, meghittség és összetartozás-érzés. Amikor megérkezik és hazatalál az a személy, aki igazán vagyok. Úgy saját magamban, mint a kapcsolatomban. Amikor hagyod, hogy álarc nélkül lássanak, felvállalva önmagad.

Lemeztelenítve, megmutatva a gyengeségeket, félelmeket, bizonytalanságokat.

Ennek első feltétele az önmagammal kialakított őszinte viszony, hogy rálássak mélyebb rétegeimre is. A másikkal való kapcsolatban pedig táptalaja az elfogadás, a bizalom és a biztonság.

tantra-masszazs-rahangolodas
Közelség

Intimitás és önismeret

Sok pár tapasztalja, hogy függetlenül attól, hogy milyen régóta vannak együtt, vannak olyan időszakok, amikor az intimitás és a kapcsolat szintje valóban hiányozhat.

Bár kapcsolatainkban vannak természetes hullám-hegyek és -völgyek, folyamatosan dolgoznunk kell a kapcsolatunk fenntartásán.

Az, hogy hosszú távú, elkötelezett kapcsolatban élünk, nem jelenti automatikusan azt, hogy mindig megvan az intimitás és a közelség, de lehetővé teszi az alapot, hogy közösen építkezzünk és dolgozzunk rajta.

Az elköteleződés, az egymás iránti vonzalmon és érzéseken alapul, de az intimitás egy olyan hely, ahol a partnerünkkel együtt őszinte nyugalomban lehetünk. Ez a nyitottság, a sebezhetőség, a védtelenség, és ami a legfontosabb, az önismeret helye.

A tantra masszázs segít megismerni jobban ön-Mag-ad, így szex közben is jobban rá tudsz hangolódni a partneredre és magadra.

A felszabadultságban való kiteljesedés.

A tantra szó gyökere két szanszkrit szóból ered, jelentésük: „szabadság” és „kiterjesztés”. Ez magában foglalja azt, hogyha kiterjesztjük a tudatunkat, felszabadulttá válunk.

Nagyon sokan közülünk csak a valóságnak csak egy kis darabjában élnek. Behatárolják magukat az idő korlátai közé a társadalmi elvárásoknak megfelelően. Már gyermekkorban elfogadják ezeket a korlátokat, és ilyen döntések meghozatala által járnak az útjukon.

Amint megtanuljuk felismerni a nagyobb igazságokat, valóban elkezdhetünk szabadon élni.

Mélyül az intimitás önmagunk, és a társunk felé is. Szabadabbá válik a viselkedés és az öröm megélés.

Önismeret az intim masszázsban

Ha egy profi terapeutával éljük át, a teljes testre kiterjedő intim masszázs vagy jóni masszázs felszabadítja a szexuális energiát, feloldja az érzelmi blokkokat, és lehetővé teszi, hogy szinkronban legyünk a testünkkel.

Amikor a párok érzéki masszázst adnak egymásnak, az elmélyíti a szexuális és érzelmi kapcsolatotokat.

Az intim masszázs a stressz, a szexuális feszültség és a fizikai fájdalom ellen is enyhülést hozhat.

Próbáld ki az intim masszázst Budapesten!

Alábbi szalonjainkban tudunk fogadni Téged:

Budán:

11. kerület, a Szent-Gellért közelében

 Pesten:

9. kerület, Mester utca közelében.
5.kerület, a Papnövelde utca közelében.