Egyre többet találkozni az intimitás szóval a mainstream médiában. Egy kapcsolatban az intimitás láncolja össze a párokat. Szerencsére lehet tudatosan dolgozni vele, bár erősíteni, létrehozni és fenntartani nem könnyű feladat. Ráadásul eltérően gondolkodunk magáról a szóról is. Cikkünket új tanácsokkal frissítettük 2022.12.18-án.

Az intimitás a latin „intimitas” szóból ered, melynek szó szerinti jelentése legbelső, de így is lehet fordítani:

Bizalmasság, bensőségesség, meghittség.

Hogyan erősíthetem az intimitást a kapcsolatomban?

Ha úgy érzed, hogy itt az ideje új szintre emelni az intimitást, akkor ezt vágyad fontos, hogy a partnereddel is tudasd. Drága coachok és terapeuták helyett üljetek le egymással szemben, és beszélgessetek őszintén! Vesézzétek ki a lenti gondolatokat. Ahogy fényre derülnek a fogalmak mögötti jelentések, úgy közeledhettek egymás felé. Ezzel megerősödik köztetek az intimitás a hétköznapokban is.

intimitás a kapcsolatban
Meghittség

Elég ezt a négy szót kibontani:

Legbelső

Fel kell fedned magadban, a legbelső lényed, a vágyaiddal, csalódásaiddal, örömöddel és érzéseiddel együtt. Őszintén felvállalni azt, ami benned van.

Bizalmasság.

Tedd félre a félelmed, hogy amit mondani fogsz, az a partnered számára esetleg bántó, vagy elszomorító lesz. Az őszinteség mindig meghozza a gyümölcsét. Ha számára is nyilvánvalóvá válnak a szükségleteid, akkor fog hozzád alkalmazkodni. Bízz benne!

Bensőségesség

Fel mered vállalni a legféltettebb titkaid és vágyaid Őelőtte? A játszmák nélküli őszinte éned lehet hogy néha fájdalmat okoz, de mindig lehet rá számítani! Nem hallgatja el a sértettségét, nem gyűjt tüskéket és szenvedéllyel szeret. Hiteles lesz. Kinyitni a benső lényem, a szerelmembe vetett bizalmam fő jele.

Meghittség

Beszéljétek meg, hogy mit jelent számotokra e meghittség!

A kapcsolatotok mely pillanatában élitek meg leginkább?

Reggel, mikor összebújtok ébredés után és találkozik a homlokotok…

Egy közös sétán a természetben, vagy épp otthon ha a gyerekek a nagyinál vannak…

Éld meg az intimitást az érintésben!

intim masszázs
Bensőségesség

Most egy percre dőlj hátra, és képzeld el, hogy este lefekvés előtt egymásnak szenteltek egy órát. Telefon és internet kikapcsol, egy gyertya lángra gyúl, és hangulatos zene szól.

Bensőséges óra ez, melyben a csend, az érintések és egymás tekintete mesél. Figyeljetek a részeltekre. Tudod melyik ruhád szereti a párod? Vedd fel! Szóljon a kedvenc zene és főzzetek egyet a kedvenc teátokból. Tegyétek meghitté ezt a rövid időt. Ez a figyelmesség tisztelet a partnered felé, amellyel szavak nélkül is el tudod mondani, hogy sokat jelent Ő a számodra.

Csendben érintsétek meg egymást. Ölelések, gyengéd és heves simítások.

Legyen mindkettőtök számára egy dedikált idő, amikor csak hanyatt fekszik, és élvezi az odaadó figyelmet. Képzeld el, hogy a partnered egy hegedű, amit az érintéseddel szólaltatsz meg… Engedd, hogy ő legyen a vonó, játszd el vele a szerelmed szimfóniáját. Mesélj vele a testén. Simítsd végig, hogy mit szeretsz rajta, mi hoz lázba Téged. Légy kreatív! Ez a rövid kaland újra máglyát gyújthat a szívetekben.

Az érintésed őszinte, nem hazudik. Bármi is történik, a meztelen igazság jelenik meg.

Teremtsétek meg az időt a meghitt, közös pillanatokhoz!

Az intim masszázs során is kiemelten fontos, hogy a fogadó fél szabadon meg tudja élni a masszázs örömét. Itt egyirányú a folyamat, hisz nem kell viszonozni az érintéseket. Isten(nő)ként élheted meg a pillanatot, ami egészen új távlatokat nyithat az életedben. Meztelenül, finom szövettakaróval betakarva, miközben kellemes zene szól. Gyengéd simítások és mozdulatok árulják el a partnerednek, hogy szeretet és tisztelet és odaadás lakozik a szívedben.

Hogyan érinthetek jobban?

Sokaknak kihívás, hogy az érintésen keresztül kapcsolódjanak. Nem tanították meg a szülők, vagy a korábbi partnerek. Szerencsére bármikor fel tudod éleszteni magadban ezt a képességet.

Ha szeretnél magabiztossá válni, akkor gyere el egy erotikus masszázs tanfolyamra. Tapasztalt masszőrök fognak vezetni Téged. Az oktatás során a technikákon túl a tantra szellemiségébe is beavatást nyersz. Az intimázsnál élő modellen tanulhatod meg a masszázs csínját bínját. Egy tanfolyam végére olyan kulcsfontosságú ismeretekkel gazdagodsz, mellyel mindig le fogod nyűgözni a szerelmed. Így válik sziklaszilárddá az intimitás a kapcsolatban. Az oktatáson mind a ketten részt vehettek, sőt! Ha szeretnétek, akkor csak ti vesztek részt rajta! Így sokkal bensőségesebbé válik.

Élménymasszázs párok számára.

Szeretnétek egy új és izgalmas programon részt venni? Szalonunkban elérhető páros erotikus masszázs garantáltan új színt fog hozni a hétköznapokba. Választhattok egy vagy két masszőr közül eldöntve, hogy egyszerre vagy felváltva kívánjátok átélni a masszázs örömét. A masszázsok után erősödik a párokban a kötelék, hiszen egy intenzív élményen keresztül kapcsolódnak. Ha csak egy masszőr van jelen, akkor végig nézheted, ahogy a párod kapja a masszázst, és később otthon is kipróbálhatjátok magatokat!

Öröm számunkra látni azokat a párokat, akik elég magabiztosak és nyitottak ahhoz, hogy bele merjenek együtt vágni egy ilyen kalandba.